Παρασκευή, Μαρτίου 09, 2012

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: ΘΕΤΙΚΟ ΣΗΜΑΔΙ Η ΕΞΩΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ SIEMENS-ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ!!!


Η SIEMENS ΛΑΔΩΝΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΑ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥΣ....
ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΔΩΜΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ , ΤΑ ΕΒΓΑΖΕ ΑΠΟ ΥΠΕΡΚΟΣΤΟΛΟΓΗΜΈΝΑ ΕΡΓΑ...ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥΣ...
ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΟΣΩΝ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΤΙΣ ΕΠΙΜΑΧΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗ SIEMENS ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ... ΔΕΝ ΑΣΚΗΘΗΚΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ, ΚΑΜΙΑ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ...ΕΝΩ ΦΥΣΙΚΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΛΟΥΚΕΤΩΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ ΤΟΥΣ.
Στη σημασία του εξωδικαστικού συμβιβασμού της Ελλάδας με τη Siemens αναφέρθηκε ο εκπρόσωπος του γερμανικού υπουργείου Οικονομίας Χόλγκερ Σλίενκαμπ.
Απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με το ενδεχόμενο να ενισχυθούν οικονομικά γερμανικές εταιρίες προκειμένου να επενδύσουν στην Ελλάδα, ο κ. Σλίενκαμπ τόνισε ότι η διευθέτηση παλαιών υποθέσεων αποτελεί «σημαντική προϋπόθεση για την ετοιμότητα της χώρας να δεχθεί επενδύσεις από το εξωτερικό».



Ο εκπρόσωπος του Φίλιπ Ρέσλερ αναφέρθηκε συγκεκριμένα στην περίπτωση της συμφωνίας με την Siemens σημειώνοντας πως «φυσικά αυτή η συμφωνία αποτελεί ένα πρώτο, σημαντικό, ευχάριστο και σίγουρα επίσης ενθαρρυντικό σημάδι».


Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


ΠΡΕΖΑ TV
9-3-2012

Δεν υπάρχουν σχόλια: