Κυριακή, Μαΐου 27, 2012

ΤΟΥΡΚΙΑ: «ΠΑΡΤΙ» ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΨΥΧΩΝ


ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΤΟ ΧΩΝΙ",ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ
Ενώ στην Ελλάδα το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης συνεχώς διογκώνεται, στην Tουρκία ο ετήσιος τζίρος της τουρκικής μαφίας λαθρομεταναστών ανέρχεται σε πολλά δισεκατομμύρια δολάρια και συνεχώς αυξάνεται. Οι Τούρκοι έχουν οργανώσει ένα τεράστιο κύκλωμα διακίνησης με κύριο στόχο την προώθηση εκατομμυρίων λαθρομεταναστών προς την περιοχή του Εβρου και προς τα ελληνικά νησιά του Αιγαίου.
Χαρακτηριστικό είναι ότι απέναντι σε όλο αυτό το τεράστιο κύκλωμα, το τουρκικό κράτος κάνει ουσιαστικά τα «στραβά μάτια», γιατί η λαθρομετανάστευση θεωρείται σήμερα ένας από τους πιο ανθηρούς κλάδους της τουρκικής οικονομίας.
Σύμφωνα με μια πρόσφατη μακροσκελή έκθεση του Εμπορικού Επιμελητηρίου της Κωνσταντινούπολης, (Instanbul Ticaret Odasi) «ΙΤΟ», το ζήτημα των λαθρομεταναστών έχει αρχίσει να παίρνει εκρηκτικές διαστάσεις και την περίοδο αυτή μέσα στην Τουρκία βρίσκονται πάνω από... ένα εκατομμύριο λαθρομετανάστες, που συνωστίζονται σε διάφορες περιοχές στα δυτικά σύνορα για να περάσουν στο ελληνικό έδαφος. To «ITO», τονίζει στην έκθεσή του πως κάθε χρόνο εισέρχονται στην Τουρκία περί τις 300.000-400.000 λαθρομετανάστες, προερχόμενοι από τα ανατολικά και νοτιοανατολικά σύνορα της χώρας και στη συνέχεια, μέσω της περίφημης τουρκικής μαφίας της λαθρομετανάστευσης, κατευθύνονται προς τα κέντρα συγκέντρωσης που είναι στα δυτικά παράλια και τις μεγάλες πόλεις της Σμύρνης,Κωνσταντινούπολης, Αδριανούπολης και Αϊδινίου για να προωθηθούν στην Ελλάδα.
ΠΡΕΖΑ TV
27-5-2012

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

To party σταματαει καπου στην υφαλοκρυπιδα?Γιατι,απ'οσο ξερω,συνεχιζεται σε κατι κολωτρυπιδες παραπερα!!!Για τα κερδη απο το δουλεμποριο του ελλ. κρατους,μπατσων,χρυσαυγουλων,αξιωματικων στρατου και παει λεγοντας,θα σας ενημερωσει κανεις?Εθνικια,κολωσκυλα των αφεντικων,ο κοσμος προχωραει!!!

Ανώνυμος είπε...

Οι Τούρκοι τη δουλειά τους κάνουν. Στέλνουν χιλιάδες μετανάστες εδώ, κονομάνε και δημιουργουν τεράστια κοινωνικά προβλήματα στην Ελλάδα, αφού οι παράνομοι μετανάστες (λόγω και Δουβλινο ΙΙ και συνοριακών ελέγχων στη Δυτ. Ευρωπη) εγκλωβίζονται εδω. Ο Οζάλ το 1988 το είχε πει: με τους Ελληνες δε χρειάζεται να κάνουμε πόλεμο θα τους στείλουμε μερικά εκατομμύρια κόσμο και θα τελειώνουμε με αυτούς. Το θέμα είναι η οργανωμένη Πολιτεία τι κάνει.

Ανώνυμος είπε...

ο κόσμος προχωράει με χιλιάδες δούλους στην Ελλάδα.Μαστούρα και αναρχία

Ανώνυμος είπε...

Οποιος ξανα ψηφισει ΝΔ ΠΑΣΟΚ ΛΑΟΣ

Οποιος ξανα ψηφισει τους παμπλουτους και ατιμώρητους πολιτικαντες

δέν καταδικαζει μόνο το μελλον των παιδιων του...

στην εξαθλιωση, στην ανεργια, στην πεινα,

και σε αυτοκτονιες...

χαρίζει στους απατεώνες πολιτικαντες ασυλια για τα εγκληματα και παραληψεις που διεπραξαν.

Μην σωζετε με την ψηφο σας πολιτικους που υπο κανονικες συνθηκες θα καταδικαζοντο σε φυλακή.

Ανώνυμος είπε...

SEX AND DRUGS AND ROCK'N'ROLL!!!O κοσμος "προχωραει" στην ελλαδα με χιλιαδες δουλους,ακριβως επειδη η οργανωμενη πολιτεια τα κονομαει απο το δουλεμποριο.και το ναρκεμποριο.και το οπλοεμποριο.και τα λοιπα...Κατα τα λοιπα ο κοσμος προχωραει "πνευματικα" αφηνοντας πισω του φασιστοκουραδες...Καποιες φορες και με τη χρηση καποιων διευρυντικων... υ.γ. ο οζαλ δεν ειναι αυτος που ηθελε να κανει "συνομοσμπονδια" με τους ελλαδητες?

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΛΙΑ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΑΓΚΑΛΙΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ? ΕΣΥ ΑΝΟΙΞΕΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΧΤΕΙΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟ ΠΡΕΖΑΚΙ? ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕΣ ΤΟ PC ΣΟΥ ΝΑ ΕΠΙΚΙΝΩΝΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΑΦΓΑΝΟΥΣ ΜΟΥΣΛΜΑΝΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥΣ? ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ. ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΟ ΕΠΑΙΖΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΑΝΑΡΧΙΚΟΣ. ΕΙΣΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΤΗΣ ΜΠΛΟΓΚΟΣΦΑΙΡΑΣ ΚΡΥΦΟΠΑΣΟΚΙΚΟ ΓΙΟΥΣΙΟΥΦΑΚΙ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ. ΠΡΕΖΑΚΙ ΤΙΣ ΕΙΔΕΣ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ? ΠΟΛΥ ΘΑ ΤΟ ΧΑΡΩ ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΒΓΕΙ Ο ΓΙΑΛΑΤΖΙ ΣΟΣΙΑΛΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΣΟΥ. ΑΝΤΕ ΓΛΥΨΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΖΥΡΙΖΑΙΟΥ ΓΑΜΙΑ ΣΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Oι πακιστανοαφγανοι,στη πλειοψηφεια τους,δε γνωριζουν τι εστι pc.Kαποιοι εξ αυτων,βρισκονται στο ελλαδισταν,επειδη καποιοι ελληναραδες συμμαχικαριοι νατοικοι (ναι,ναι νεοταξιτες,σιωνιστες και ταλιμπαν και ταλιμπαν...)τους εχουν γαμησει τον αδοξαστο...Αμα ειχαν internet ρε μαλακα θα σκυλοπνιγοντουσαν να'ρθουν απο την αλλη ακρη της γης,να τους περιμενεις εσυ ρε σκουληκοφασιστομουτρο να τους μαχαιρωσεις???Εγω,ο καβατζοπουστας παντως,που εχω βρετανικο διαβατηριο,καραγουσταρω...ΕΞΩ ΟΙ ΒΡΩΜΟΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

ενεργοποίηση τω ναρκοπεδίων στον Έβρο και αφαίρεση της υπηκοότητας σε όσους συνεργαζονται στην μεταφορά και υπόθαλψη λαθρομεταναστών

Ανώνυμος είπε...

"Oι πακιστανοαφγανοι,στη πλειοψηφεια τους,δε γνωριζουν τι εστι pc.Kαποιοι εξ αυτων,βρισκονται στο ελλαδισταν,επειδη καποιοι ελληναραδες συμμαχικαριοι νατοικοι (ναι,ναι νεοταξιτες,σιωνιστες και ταλιμπαν και ταλιμπαν...)τους εχουν γαμησει τον αδοξαστο...Αμα ειχαν internet ρε μαλακα θα σκυλοπνιγοντουσαν να'ρθουν απο την αλλη ακρη της γης,να τους περιμενεις εσυ ρε σκουληκοφασιστομουτρο να τους μαχαιρωσεις???Εγω,ο καβατζοπουστας παντως,που εχω βρετανικο διαβατηριο,καραγουσταρω...ΕΞΩ ΟΙ ΒΡΩΜΟΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ!!!"

ΠΡΕΖΑΚΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΩΝΥΜΑ ΕΙΣΑΙ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΣ? ΕΧΕΙΣ ΧΑΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ... ΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ? ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ? ΤΑ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΦΕ ΚΑΝΟΥΝ ΧΡΥΣΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ. ΒΓΕΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΝΑ ΣΕ ΔΕΙ ΗΛΙΟΣ ΚΑΙ ΡΩΤΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ. ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ ΛΑΘΡΑΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ.. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΥΚΟΛΙΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ ΕΔΩ. ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ