Κυριακή, Μαΐου 20, 2012

ΑΛ. ΤΣΙΠΡΑΣ: «ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ» ΤΟ ΔΙΛΗΜΜΑ «ΜΝΗΜΟΝΙΟ Η ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ


Για «χυδαία επιχείρηση προπαγάνδας» που έχει ενιαίο κέντρο ενορχήστρωσης και στόχο το ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο ο επικεφαλής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας στην κεντρική πολιτική επιτροπή του Συνασπισμού. 
Μάλιστα, ανέφερε ότι «οι τοποτηρητές της τρόικας, αυτοί οι ακούραστοι καταστροφολόγοι και εκβιαστές στήνουν την επιχείρηση συκοφαντήστε τον ΣΥΡΙΖΑ, τρομοκρατήστε τον λαό» και διαστρεβλώνουν τις θέσεις και τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ. 



Χαρακτήρισε «τρομοκρατικό» το δίλημμα «μνημόνιο ή έξοδος από το ευρώ» και υπογράμμισε ότι οι εκλογές στις 17 Ιουνίου θα είναι ένα δεύτερο δημοψήφισμα για την κατάργηση του Μνημονίου. Είπε μάλιστα ότι «η επιστροφή στη δραχμή και μάλιστα αφού θα έχει γονατίσει και εξαθλιωθεί εντελώς ο λαός μας, είναι δικό τους σχέδιο». 


Ο κ. Τσίπρας κατηγόρησε τον Αντώνη Σαμαρά για «εμφυλιοπολεμική ορολογία, αντίληψη και επιχειρηματολογία», ενώ είπε ότι «στο ένα πόδι στέκεται με την κ. Μέρκελ και τον κ. Σαρκοζί και την νεοφιλελεύθερη μεταγραφή της κ. Μπακογιάννη και στο άλλο πόδι με τα ακροδεξιά στελέχη». 


Τέλος, ο κ. Τσίπρας γνωστοποίησε ότι θα ανταποκριθεί στην πρόταση για debate με τον κ. Σαμαρά και ζήτησε καθαρή λαϊκή εντολή στις νέες εκλογές. 
σκαι
ΠΡΕΖΑ TV
20-5-2012

Δεν υπάρχουν σχόλια: