Τετάρτη, Δεκεμβρίου 05, 2012

6 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012 - 4ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΥ,ΞΑΝΑΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ


---ΤΗΝ ΠΕΜΠΗ 6/12,ΣΤΙΣ 7 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ,
ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ---

ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΚΕΨΟΥ...
-Εχθρος δεν ειναι οι μπατσοι,αλλα η κυβερνηση συνεργασιας που ψηφιζει και επιβαλλει μετρα.
-Με το να στρεφεσαι εναντιον των μπατσων,ουσιαστικα αυτο που κανεις ειναι να αποπροσανατολιζεσαι και να αποπροσανατολιζεις.
-Η κυβερνηση,βολευεται απιστευτα με το να εχει εναν ολοκληρο λαο να πολεμαει τους μπατσους της και οχι την ιδια.
-Προσοχη στο παρακρατος κατα τη διαρκεια των διαδηλωσεων:Χρησιμοποιει το προσχημα της αναρχιας και των γενικευμενων μπαχαλων,ακριβως για να εξυπηρετησει τον παραπανω σκοπο και κανεις να μην ασχολειται με τους κυβερνωντες.
-Το παρακρατος και οι "Υπηρεσιες" βλεπουν και παρακολουθουν τα παντα.
Αν πας να σηκωσεις κεφαλι και να οργανωσεις "ανταρτικο" θα στο κοψουν πριν καν βγεις απο το σπιτι.Ελεγχουν οποιασδηποτε μορφης τηλεπικοινωνιες,οσο καλα κρυπτογραφημενες και εαν ειναι.
-Εαν προσπαθησεις να ξυπνησεις κοσμο και να τον παρακινησεις σε πραγματικες μορφες αντιδρασης,θα σε δολοφονησουν,ειτε βιολογικα,ειτε κοινωνικα,φυτευοντας σου ενοχοποιητικα στοιχεια.


---ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΚΕΨΟΥ---
-Δεν σου κανει εντυπωση πως παρολα τα μετρα που περνανε,παρολη την εξαθλιωση που μας επιβαλλουν,παρολο που η ανεργια και η φτωχια στη χωρα,εχει ξεπερασει καθε προηγουμενο...κανεις δεν αντιδρα ουσιαστικα;
-Δεν σου κανει εντυπωση που η αριστερα και οι "αντιεξουσιαστικες" ομαδες,ξαφνικα δεν "ενοχλουν" κανεναν και δεν παρακινουν τον κοσμο σε ξεσηκωμο;
-Δεν απορεις με το γεγονος,πως ενω τοσα χρονια η Ελλαδα δανειζονταν και ηταν υπερχρεωμενη-χρεοκοπημενη...κανεις δεν ασχολουνταν μαζι της και εξακολουθουσε να παιρνει δανεια και να την βγαζει καθαρη,ενω τωρα το χρεος μας,παρουσιαζει "προβλημα βιωσιμοτητας;"
-Δεν σου κανει εντυπωση ο ογκος και η σοβαροτητα των σκανδαλων,που αποκαλυπτονται καθημερινα απο τα media και κανεις δεν ασχολειται πραγματικα μαζι τους;

---ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ,ΣΚΕΨΟΥ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ---
-Δεν υπαρχουν Μεσσιες που θα ερθουν να μας σωσουν.
-Ο ρολος των πολιτικων κομματων,των κινηματων και των λοιπων οργανωσεων,απ'ολους ανεξερετως τους πολιτικους χωρους,εχει αποδειχτει και εξακολουθει να αποδεικνυεται στη πραξη,απο την σταση που κρατουν στα σημερινα γεγονοτα.
-Επανασταση με το τσιγκελι δεν μπορει να γινει.
-Επισης,η ιστορα μας εχει δειξει,πως επανασταση χωρις να χυθει αιμα,δεν εχει υπαρξει ποτε.
-Μιλα με κοσμο,οργανωσου σε ομαδες,δρασε ουσιατικα,εχοντας ως οπλο την ενημερωση και την  γνωση για τα οσα συμβαινουν.
-Διαβασε πισω απο τις γραμμες των ειδησεων και βρες τροπους να αντισταθεις και να παλεψεις ουσιαστικα. Μετεδωσε τις γνωσεις σου σε ολους.
-Ενεργοποιησε την κριτικη σου σκεψη.
-Δρασε μακρια απο κομματα,παραταξεις,πολιτικες οργανωσεις.Ολες ανεξαιρέτως παιζουν παιχνιδια και ειναι απολυτα κατευθυνομενες και πληρως ελεγχομενες απο το "κρατος".

---Η ΦΛΟΓΑ ΤΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΤΟΥ 2008 ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΒΗΣΕΙ.ΜΕΝΕΙ ΑΝΑΜΕΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΑΧΤΗ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΧΑΛΙΑ---
---ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΚΟΡΠΙΣΟΥΜΕ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ,ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΕΦΡΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ---.
---ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ---
ΠΡΕΖΑ TV
5-12-2012

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΕΖΑ ΜΗΝ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Πάει ο μικρός επαναστάτης καπιτα-ληστής, όλοι στους δρόμους να υποστηρίξουμε με νύχια και με δόντια τους νεοταξίτες επαναστάτες του soros και του διεθνοκαπιταλισμού.

Ανώνυμος είπε...

"-Εχθρος δεν ειναι οι μπατσοι,αλλα η κυβερνηση συνεργασιας που ψηφιζει και επιβαλλει μετρα.
-Με το να στρεφεσαι εναντιον των μπατσων,ουσιαστικα αυτο που κανεις ειναι να αποπροσανατολιζεσαι και να αποπροσανατολιζεις."

Πρέζα το έχεις χάσει τελείως..
Η κυβέρνηση βγάζει στους δρόμους τους μπάτσους για να την προστατέψει, και αν νιώθει ότι απειλείται πραγματικά θα κατεβάσει και στρατο.

Μιλάς για παρακράτος και μπαχαλάκηδες, και στο τέλος αναφέρεσαι για την "φλόγα του Δεκέμβρη."
Αν δεν ήταν οι "μπαχαλάκηδες" καιόχι μόνο εσύ δεν θα μιλούσες για Δεκέμβρη, τρίβλακα..

Εισαι για τον πούτσο καβάλα..

Ανώνυμος είπε...

η ΦΛΟΓΑ της νεολαιας που αυθορμητα βγηκε στους δρομους τον Δεκεμβρη του 08 ας γινει η αρχη του τελους των τραπεζιτων και των σκυλιων τους-νεοναζι-πολιτικοι

Ανώνυμος είπε...

Eνα μεγαλο FUCK OFF and die στους ασφαλητες που την ιδια ωρα που καιγοντουσαν ΤΡΑΠΕΖΕΣ και ΜΕΓΑΛΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ απο εξαγριωμενους πολιτες ... εκαιγαν μικροκταστηματα στο ιστορικο κεντρο.Ειναι οι σημερινοι ψηφοφοροι των Χρυσαυγουλων.
Ειθε η επομενη βομβα να τους σκοτωσει ολους σκουληκια υπανθρωποι !

Μεσα απ το αιμα σας να καθαρισει η Ελλαδα

kezap είπε...

Δυστυχώς μυαλό ακόμα δεν βάλατε...
πρέζα τι να σου πω; πώς να σε αναιρέσω - αφού προλαβαίνεις και αυτοαναιρείσαι από μόνος σου...
κάτι έγραψα και γω για την "εξέγερση" του δεκέμβρη...
http://kampouristv.blogspot.gr/2012/12/blog-post.html
Τα γενέθλια της βίας

Ανώνυμος είπε...

Δεν βλέπω να αναφέρετε το Πασοκ... το θύμα δεν το τραυμάτισε (θανάσιμα) το Πασόκ;
Τώρα για πείτε μου... τι ακριβώς γίνεται:
Άμα σε δαγκώσει χράπππ!! μιά δικτατορία, λές "με δάγκωσε η δικτατορία", (ΔΕΝ λες ούτε οι μπάτσοι, ούτε τίποτα: Η δικτατορία)
άμα σε δαγκώσει ένα από τα πολλά κεφάλια ενός καθεστώτος σαν αυτό που τυχαίνει να έχει σήμερα η χώρα,
τι γίνεται; Κανένας δεν σε δαγκώνει; Οι μπάτσοι σε δαγκώνουν; Δεν έχουν δηλαδή πολιτικό προϊστάμενο, υπεύθυνο για όλα όσα γίνονται; Δηλαδή ΠΑΛΙ λάδι την βγάζει το Πασόκ; Πάλι το μένος των διαδηλωτών θα ξεσπάσει σε "μη-πολιτική" κατεύθυνση;

Ανώνυμος είπε...

Φέτος οι διαδηλωτές θα πρέπει να διαδηλώσουν προς τα κεντρικά του Πασόκ. Κι όχι προς άσχετες κατευθύνσεις. Για να δούμε....

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΠΡΕΖΑ?

Η ΦΛΟΓΑ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΒΗΣΕΙ ΠΟΤΕ

ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ

Ανώνυμος είπε...

το πασοκ συμπεριλαμβανεται στους φασιστες?
απαντηστε ναι ή οχι.

kezap είπε...

Ας ελπίσουμε ότι θα βάλλουμε μυαλό
και θα ξεσηκωθούμε με όραμα, θάρρος και χωρίς τυφλή βία. Και όχι όπως τότε που τους μόνους που ωφέλησε η εξέγερση ήταν οι ασφαλιστικές, οι μεγαλοκαταστηματάρχες και αυτους που δεν θέλουν δημοκρατία και ελευθερία...
Τα γενέθλια της βίας

Ανώνυμος είπε...

12.37 και το πασοκ,και η ΝΔ και οσοι συνεργαζονται μαζι τους.Αν η ηγεσια η κα μελη του ΚΚΕ και του Συριζα φανουν να ειναι βαλτοι τους για να μας κρατανε ανενεργους,και αυτοι.Γενικα οποιος ειναι εναντιον μας αντιμετωπιζεται σαν φασιστας.

Ανώνυμος είπε...

τεξτε μπετοβλακες ολοι για το τσουτσεκι το νεοπλουτο που βγηκε βολτα εξαρχια να εχει να το στο σχολειο αλλα δν περιμενε ενα μπατσο πιο μαλακα απο αυτον!θεοποιηστε κι αλλους καραγκιοζηδες να εχουν και οι επομενες γενιες να ασχολουνται!
γαμημενοι αναρχικοι απλυτοι και σκατοκουμουνια!σκατα στν ταφο σας!

Ανώνυμος είπε...

τρεξτε μπετοβλακες ολοι για το τσουτσεκι το νεοπλουτο που βγηκε βολτα εξαρχια να εχει να το λεει στο σχολειο αλλα δν περιμενε ενα μπατσο πιο μαλακα απο αυτον!θεοποιηστε κι αλλους καραγκιοζηδες να εχουν και οι επομενες γενιες να ασχολουνται!
γαμημενοι αναρχικοι απλυτοι και σκατοκουμουνια!σκατα στν ταφο σας!

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΠΡΕΖΑ?

Η ΦΛΟΓΑ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΒΗΣΕΙ ΠΟΤΕ

OXI ΘΑΝΑΤΟ ΣΤΟΥΣ AΡIΣΤΕΡΟΦΑΣΙΣΤΕΣ

ΜΟΝΟ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΠΗΔΗΜΑ