Σάββατο, Δεκεμβρίου 29, 2012

ΑΓΡΙΝΙΟ: ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΥΡΙΟ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΜΟΙΡΑΣΜΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΧΡ. ΑΥΓΗ


Να θυμίσουμε ότι ο Δήμος ήδη έχει δηλώσει ότι δεν παραχωρεί την πλατεία στην ΧΑ για την φιέστα της που παίζει με τον πόνο των ανθρώπων.
H σχετική ανακοίνωση με υπογραφή Αντιφασίστες – αντιφασίστριες:
 Η Χρυσή Αυγή Αιτ/νιας με ανακοίνωσή της δηλώνει ότι την Κυριακή 30/12  θα διοργανώσει διανομή τροφίμων μόνο για Έλληνες στην πλατεία Δημάδη.
Η Χρυσή Αυγή, για ακόμη μια φορά, φοράει το φιλανθρωπικό προσωπείο της και παίζοντας το ρόλο του καλού Σαμαρείτη, διεκδικεί χώρο στη πόλη του Αγρινίου. Ο πραγματικός της, όμως, στόχος είναι να καταφέρει να αποκτήσει έλεγχο και εξουσία πάνω στην κοινωνία. Κάτι που φάνηκε ξεκάθαρα, όταν γκρέμιζαν πάγκους μικροπωλητών μεταναστών στη Γαβαλού Μακρυνείας. Αύριο, θα είναι αυτοί που θα ξυλοκοπούν απεργούς ή θα τραμπουκίζουν καταστηματάρχες που αδυνατούν να πληρώσουν την εφορία. Γιατί έτσι είναι οι χρυσαυγίτες: το παίζουν καμπόσοι μόνο στους αδύναμους.


    Εμείς που γράφουμε αυτό το κείμενο- εργάτες, άνεργοι, μαθητές και φοιτητές- βιώνουμε, όπως και το μεγαλύτερο κομμάτι της κοινωνίας, τις συνέπειες της κρίσης. Προτιμούμε όμως να πεινάσουμε ή να φάμε από τα σκουπίδια, παρά να δεχτούμε φαγητό μαγαρισμένο από χέρια χρυσαυγιτών. Καλούμε, λοιπόν, τη τοπική κοινωνία να τους γυρίσει την πλάτη. Να μην δεχθεί κανένας να μπει στην ουρά σαν το κακομοίρη για να λάβει την ελεημοσύνη από τα τσογλάνια της Χ.Α. Είναι ζήτημα αξιοπρέπειας. Μπορεί να είμαστε φτωχοί, αλλά φασίστες δε θα γίνουμε. Εξάλλου ποτέ καμία φιλανθρωπία δεν βοήθησε συνολικά την κοινωνία.

    Αυτό που μπορεί να μας κρατήσει όρθιους και όρθιες  είναι η συλλογικότητα, η αλληλεγγύη, οι σχέσεις αλληλοβοήθειας, η κοινοκτημοσύνη και ο αγώνας ενάντια σε ό,τι μας καταδυναστεύει τη ζωή.

Εμείς από τη πλευρά μας θα κάνουμε ό,τι μας αναλογεί ώστε να μην επιτρέψουμε τη Χ. Α. να βρωμίσει με την παρουσία της την πλατεία Δημάδη και την πόλη μας.

ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ

ΥΓ: Πολύ ενδιαφέρουσα από άποψη συμβολισμού η επιλογή των φασιστών να καλέσουν το πανηγύρι τους στην πλατεία Δημάδη. Η Μαρία Δημάδη ήταν μια αγρινιώτισσα ηρωίδα της αντίστασης, που η προσφορά της στον αγώνα ήταν τεράστια καθώς μετέφερε πληροφορίες από τους Ναζί στους αγωνιζόμενους. Για αυτό το λόγο και εκτελέστηκε από τους γερμανούς ναζιστές ομοϊδεάτες των τωρινών σύγχρονων ταγματασφαλιτών της Χρυσής Αυγής. Εξίσου ενδιαφέρουσα και η επιλογή να μοιράσουν κοτόπουλα, μιας και οι ίδιοι έφτιαξαν  τα γραφεία τους σαν κοτέτσι, κολλητά από το Α.Τ. Αγρινίου.


Αντιφασίστες – αντιφασίστριες
Αγρίνιο 29/12/12

Συγκέντρωση
Κυριακή 30 Δεκεμβρίου  ώρα 9:00 το πρωί
Πλατεία Δημάδη

Πηγή: athens indymedia
ΠΡΕΖΑ TV
29-12-2012

18 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έτσι μπράβο παιδιά, πρέπει να ανεβάσουμε κι άλλο τα ποσοστά της χ.α

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΚΛΕΒΑΝΕ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΙΡΑΖΑΝΕ ΣΕ ΛΑΙΚΕΣ ΗΤΑΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ,ΤΩΡΑ ΠΟΥ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΤΡΟΦΙΜΑ ΜΕ ΝΟΜΙΜΑ ΛΕΦΤΑ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΜΟΣ.ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ?ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΛΗΣΤΕΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΜΕΣΩ Μ.Κ.Ο. ΓΙΑ ΤΑΙΣΜΑ ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ,ΧΕΛΩΝΑΣ,U.C.K.,ΣΚΟΠΙΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΑΛΛΩΝ ΑΠΛΥΤΩΝ

Ανώνυμος είπε...

μη δίνετε ναζιστικά τρόφιμα και φασιστικές πατάτες σε φτωχούς ο πρέζα τους καλεί όλους στην γιάφκα αμαλίας συγνώμη βίλα αμαλίας για σουτάρισμα και σεξάκι..............
ο σύριζα πάει διακοπές δεν δίνει τρόφιμα αλλά θέλει 25.000 euro για το συνεργείο που ακολουθεί τον κομαντάτε του....

και πριν αρχίστε να με βρίζετε ρωτήστε πόσοι συριζαίοι πέρνουν τρόφιμα και ρούχα από τη χρυσή αυγη !!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

και κάτι άλλο μόνοι σας κράζατε τους εαυτούς σας ότι στο περιβολάκι μαζέψατε 400 άτομα (indymedia) διαιρούμε διά 4 της προπαγάνδας 60 με 70 είσασταν γιατί σας είδαμε
τώρα στο αγρίνιο πόσοι θα είστε ??

Ανώνυμος είπε...

Προβλέπω σε αυτο το θέμα να πέσει το ξύλο της αρκούδας .
Θα ανακατεύουν μανάδες πατεράδες κόρες παππούδες γιαγιάδες και όλο το σόι ,σκέτη τσοντα .

http://m.youtube.com/#/watch?v=d7NoRQb86yU&feature=share&desktop_uri=%2Fwatch%3Fv%3Dd7NoRQb86yU%26feature%3Dshare&gl=GR

Θα σας φτιάξει την διάθεση ,και θα βλεπης σαν αδερφό σου καθε απλυτο αναρχοκουμουνι
I am back
Red rabbit hunter

Ανώνυμος είπε...

ΆΝτε να ξεβρομίσει ο τόπος καμιά φορά από τους εθνοπροδότες, φαί και δουλειά μόνο σε Έλληνες

Ανώνυμος είπε...

Να μην τολμήσουν τα άπλυτα μαρξιστοειδή να εμποδίσουν την διανομή τροφίμων της ΧΑ εις την φτωχολογιάν, διότι ήδη οι χρυσαυγίται άρχισαν να προσέρχονται. Δες ΕΔΩ>>>

Ανώνυμος είπε...

είμαστε εδώ, όπως ήμασταν πάντα! Υπερήφανοι, διαλεχτοί, περιφρονητές της μάζας. Θαυμάστε ή μισήστε μας, σταθείτε δίπλα μας ή απέναντί μας, δεν μας νοιάζει… ο Ήλιος επέστρεψε!

Ανώνυμος είπε...

re παιδια εδω στο αγρινιο η αστυνομια δεν ξερει ποιοι ειναι αναρχο-αριστεροι?
δεν μπορει να προβει σε αποκλεισμο τους και σε προληπτικες ερευνες πχ στα σπιτια τους, στα πορτμπαγκαζ των αυτοκινητων τους κλπ να ψαξει για ναρκωτικα, για βομβες εμπρησμου κλπ? τι γινεται.... η προληψη εχει καταργηθει για την αστυνομια του αγρινιου? μονο την καταστολη ξερει?

Ανώνυμος είπε...

Τι έγινε τα αναρχοαπλητοκουμουνοφασισταρια δεν σχολιάζουν σήμερα !!!!!!!!
Παει η βίλα ,παει η ΑΣΣΟΕ ,παει το πρεζα,

Ανώνυμος είπε...

διακρινω μια ανησυχια χρυσαυγητακια ?
ενταξει 12.40 το πηραν το μηνυμα οι μπατσοχρυσαυγιτες .
12.02 εσεις στο περιβολακι μιλουσατε για χιλιαδες χοχοχο .
12.33 παντα μαλακες εισασταν ποιος ηλιος ρε ασπονδυλο χειμωνιατικα ?
12.00 ΕΜΕΙς ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΙς ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕς ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΧΩΡΙς ΝΑ ΖΗΤΑΜΕ ΨΗΦΟΥς ΚΑΙ ΕΣΕΙς ΤΑ "ΠΑΙΡΝΕΤΕ" ΧΟΝΤΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥς ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΗΝ ΦΟΡΟΑΠΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΓΙΑ SECURITY .
γεια σου κυνηγε του κοκκινου λαγου

Ανώνυμος είπε...

NAZISTES ΚΑΙ Ο ΒΙΑΣΤΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ ΤΟ ΘΥΜΑ ΤΟΥ,ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ,ΒΙΑΣΤΕς,ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ,ΠΟΛΛΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙς ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΒΟΗΘΑΝΕ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΖΗΤΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ,ΕΣΕΙΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΤΕ ΨΗΦΟΥΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΑΝΕΤΑ ΝΑ ΒΙΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΛΑΟ.ΔΕΝ ΘΑ ΑΡΓΗΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΗΛΙΘΟΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ.ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΠΑΘΑΝΕ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΝΑΖΙΣΤΕςΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Ασε ρε φίλε πάλι με τους λαγούς θα μπλεξω,και δεν το θέλω.
Έχεις καμια καλύτερη ιδέα;
Χθες γύρισα απο anticosti island ειχα ενα ωραίο deer buck. 16 points
Http://m.youtube.com/#/watch?v=Vu76rlkmxa0&desktop_uri=%2Fwatch%3Fv%3DVu76rlkmxa0&gl=GR

Καλώς σας βρήκα
Red rabbit hunter

Ανώνυμος είπε...

μια ερώτηση γιατί τα απλυταριά δεν την πέφτουν σε αυτούς που αποδεδειγμενα μας έφεραν σε αυτό τ χάλι?? στο πασοκ κ στ νδ??


μήπως πληρώνονται από αυτούς??

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕΣ ΒΡΕ ΚΟΚΚΙΝΟΛΑΓΙΤΣΑ?
ΜΑΣ ΕΛΕΙΨΑΝ ΟΙ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΣΟΥ...ΑΝΤΕ ΞΕΚΙΝΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

Στα ιερά ετούτα χώματα, το αίμα που έχει χυθεί για την υπεράσπιση της ελευθερίας, της αξιοπρέπειας και της Δημοκρατίας δεν έχει "στεγνώσει" ακόμα...(από τις Θερμοπύλες μέχρι το αίμα των νεκρών εργατών, θυμάτων των "αφεντικών" που δεν νοιάζονται παρά μόνο για την τσέπη τους)

Οι Έλληνες ΑΠΟ ΠΑΝΤΑ πολέμησαν με αυτοθυσία κάθε μορφή φασισμού.

Η "χρυσή αυγή", δεν είναι παρά άλλο ένα όπλο εναντίον της Ελλάδας και της ευημερίας των ανθρώπων που ζούν και εργάζονται εδώ.

Ο κοντοστούπης μελαμψός "αρχηγός" τους, καθώς και οι διάφοροι μυώδεις καθυστερημένοι (και ψυχολογικά βασανισνμένοι-παρατηρείστε το τικ του κλασιδιάρη, πρόκειται για ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ τικ ατόμου που έχει φάει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ ΑΠΌ ΓΟΝΕΙΣ Η ΚΗΔΕΜΟΝΕΣ) ακόλουθοί του, είναι σε εντεταλμένη υπηρεσία, ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΩΝ συμφερόντων, η οποία αποσκοποεί στη σπορά διχόνοιας και καχυποψίας μεταξύ των Ελλήνων.

Η αιτία που τα πράγματα έχουν πάει κατά διαόλου, είναι η απληστία και η απανθρωπιά των αφεντικών. Θέλουν να δεχόμαστε να δουλεύουμε σχεδόν απλήρωτοι, χωρίς κανένα εργασιακό δικαίωμα. Η χρυσή αυγή, δε λέει τίποτα για αυτό, αντίθετα ωθεί τον κόσμο να εκτονώνει τα νεύρα του στα κεφάλια των προσφύγων, αντί στα κεφάλια των αφεντικών.

Οι χρυσομαλάκες, είναι παραπλανημένα παιδάκια, θύματα του κακού τους χαρακτήρα και της αμορφωσιάς τους.

Επειδή λοιπόν πολλά λένε για την αρχαία Ελλάδα, χωρίς να γνωρίζουν όμως τίποτα, ας μάθουν αυτό: Ο μιχαλολιακος ο μόνος στον οποίο έχει μοιάσει, είναι ο εφιάλτης των Θερμοπυλών. Αντί να σταθεί δίπλα στους συμπατριώτες του, δείχνει στον εχθρό το "μυστικό" πέρασμα...Η ιστορία θα τον "ανταμείψει" όπως και τον Εφιάλτη...Επίσης, η μάχη που δίνουμε οι υπόλοιποι, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ, θα στεφανωθεί σε βάθος χρόνου με τη δόξα των 300 του Λεωνίδα, των νεκρών του 21', του 40', της επατετίας της χούντας κ.τ.λ.

ΖΗΤΩ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΖΗΤΩ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΖΗΤΩ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ, ΚΑΤΩ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ΟΧΙ ΨΩΜΙ ΣΤΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΜΟΣ!!
Ακόμα και εάν τα λεφτά αυτά προέρχονται από τους ίδιους.
Άρε ζώαααααααααααααααααααααα.....

Ανώνυμος είπε...

Πάλι τις μαζέψανε οι χρυσαυγίτες....
ΕΛΑ ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ...ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΝΑ ΤΡΩΤΕ ΞΥΛΟ!!!!