Πέμπτη, Δεκεμβρίου 27, 2012

ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ: ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΑ ΤΟΝ ΛΑΥΡΕΝΤΙΑΔΗ ΓΙΑΤΙ «ΕΧΕΙ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ»


Ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος είδε πράγματι τον Λαυρέντη Λαυρεντιάδη στις φυλακές Κορυδαλλού και του εξέφρασε τη συμπαράστασή του για την περιπέτεια που περνά, δήλωσε σήμερα ο εκπρόσωπος τύπου της Αρχιεπισκοπής Χάρης Κονιδάρης.


Ο κ. Κονιδάρης, μιλώντας στο Realfm, ανέφερε ότι φέτος ο Αρχιεπίσκοπος επισκέφτηκε τις φυλακές Κορυδαλλού, όπως κάνει κάθε χρόνο με ιδρύματα που επισκέπτεται και στο πλαίσιο αυτό είδε και τον κ. Λαυρεντιάδη. Kι αυτό γιατί, όπως είπε, «ο κ. Λαυρεντιάδης, έχει συμπαρασταθεί με όλες του τις δυνάμεις στο παρελθόν, στην εκκλησία».

«Ραντεβού, δεν είχε με τον κ. Λαυρεντιάδη», είπε ο κ. Κονιδάρης, «αλλά θεώρησε ανθρώπινο, να του εκφράσει τη συμπαράστασή του για τη δοκιμασία που περνά, αυτές τις Άγιες ημέρες».



Πηγή: Ιερώνυμος: Επισκέφθηκα τον Λαυρεντιάδη γιατί «έχει συμπαρασταθεί στην Εκκλησία» | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/node/83336#ixzz2GGcZrU4o
ΠΡΕΖΑ TV
27-12-2012

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Στα ιερά ετούτα χώματα, το αίμα που έχει χυθεί για την υπεράσπιση της ελευθερίας, της αξιοπρέπειας και της Δημοκρατίας δεν έχει "στεγνώσει" ακόμα...(από τις Θερμοπύλες μέχρι το αίμα των νεκρών εργατών, θυμάτων των "αφεντικών" που δεν νοιάζονται παρά μόνο για την τσέπη τους)

Οι Έλληνες ΑΠΟ ΠΑΝΤΑ πολέμησαν με αυτοθυσία κάθε μορφή φασισμού.

Η "χρυσή αυγή", δεν είναι παρά άλλο ένα όπλο εναντίον της Ελλάδας και της ευημερίας των ανθρώπων που ζούν και εργάζονται εδώ.

Ο κοντοστούπης μελαμψός "αρχηγός" τους, καθώς και οι διάφοροι μυώδεις καθυστερημένοι (και ψυχολογικά βασανισνμένοι-παρατηρείστε το τικ του κλασιδιάρη, πρόκειται για ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ τικ ατόμου που έχει φάει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ ΑΠΌ ΓΟΝΕΙΣ Η ΚΗΔΕΜΟΝΕΣ) ακόλουθοί του, είναι σε εντεταλμένη υπηρεσία, ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΩΝ συμφερόντων, η οποία αποσκοποεί στη σπορά διχόνοιας και καχυποψίας μεταξύ των Ελλήνων.

Η αιτία που τα πράγματα έχουν πάει κατά διαόλου, είναι η απληστία και η απανθρωπιά των αφεντικών. Θέλουν να δεχόμαστε να δουλεύουμε σχεδόν απλήρωτοι, χωρίς κανένα εργασιακό δικαίωμα. Η χρυσή αυγή, δε λέει τίποτα για αυτό, αντίθετα ωθεί τον κόσμο να εκτονώνει τα νεύρα του στα κεφάλια των προσφύγων, αντί στα κεφάλια των αφεντικών.

Οι χρυσομαλάκες, είναι παραπλανημένα παιδάκια, θύματα του κακού τους χαρακτήρα και της αμορφωσιάς τους.

Επειδή λοιπόν πολλά λένε για την αρχαία Ελλάδα, χωρίς να γνωρίζουν όμως τίποτα, ας μάθουν αυτό: Ο μιχαλολιακος ο μόνος στον οποίο έχει μοιάσει, είναι ο εφιάλτης των Θερμοπυλών. Αντί να σταθεί δίπλα στους συμπατριώτες του, δείχνει στον εχθρό το "μυστικό" πέρασμα...Η ιστορία θα τον "ανταμείψει" όπως και τον Εφιάλτη...Επίσης, η μάχη που δίνουμε οι υπόλοιποι, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ, θα στεφανωθεί σε βάθος χρόνου με τη δόξα των 300 του Λεωνίδα, των νεκρών του 21', του 40', της επατετίας της χούντας κ.τ.λ.

ΖΗΤΩ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΖΗΤΩ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΖΗΤΩ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ, ΚΑΤΩ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΩΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΧΩΜΕΝΗ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ???

ΣΕ ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΣΑΠΙΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΕΚΜΑΥΛΙΖΕΤΑΙ ΣΥΝΑΛΛΑΣΣΟΜΕΝΗ ΜΕ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΥΠΟΥ ΛΟΥΑ-ΛΟΥΑ???

Ο ΤΥΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΣ ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΥ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΩΝ... ΑΚΟΥΣΟΝ.. ΑΚΟΥΣΟΝ.., ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΤΙΜΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ... ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΑΥΤΟΚΑΘΑΡΣΗ ΚΑΙ ΤΡΙΧΕΣ ΚΑΤΣΑΡΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΛΟΓΟΣ???

ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΒΡΩΜΙΑ ΚΑΙ ΔΥΣΩΔΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ...
ΟΙ ΡΑΣΟΦΟΡΟΙ ΠΩΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩΠΟΥΛΑ ''ΥΠΟΠΤΩΝ'' ΔΩΡΕΩΝ...
ΣΙΧΑΜΕΡΟΙ ΚΛΕΠΤΑΠΟΔΟΧΟΙ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΧΩΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΛΑΙΜΟ...
ΚΥΡΙΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΑΣ.