Τετάρτη, Αυγούστου 28, 2013

ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΕΙΣΕΠΡΑΞΕ 270.000 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΓΙΑ «ΜΑΪΜΟΥ» ΕΡΓΑΣΙΕΣ

ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ Α.Ε... ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ;;;;
Νέο «λαβράκι» αυτή τη φορά με «θεϊκή» παρέμβαση ανακάλυψε το ΣΔΟΕ, καθώς μετά από ελέγχους που έκαναν οι «Ράμπο» του Σώματος στη μονή Αγίου Γεωργίου Επανωσήφη, διαπιστώθηκε ότι το μοναστήρι είχε εισπράξει 270.000 ευρώ από ευρωπαϊκά κονδύλια για εργασίες που δεν έγιναν ποτέ.

Ο έλεγχος του ΣΔΟΕ ο οποίος αφορούσε την περίοδο του 2009 όπου το μοναστήρι είχε ενταχθεί σε Ευρωπαϊκό πρόγραμμα, εμφάνισε...σημεία και τέρατα, καθώς όπως αναφέρει το cretalive, όχι μόνο τα χρήματα έκαναν «φτερά», αλλά επιπρόσθετα οι υπεύθυνοι της Μονής βρήκαν έναν επιχειρηματία που τους προσέφερε τιμολόγια ύψους 270.000 ευρώ προκειμένου να ξεγελάσουν την Εφορία.


Η παράβαση καταχωρήθηκε πλέον ως οριστική στα βιβλία του ΣΔΟΕ και αναμένεται η έκθεση των ελεγκτών για να ορισθεί και το πρόστιμο που θα πληρώσουν οι υπεύθυνοι της Μονής.

H Μονή Αγίου Γεωργίου Επανωσήφη είναι ανδρική μονή που φιλοξενεί 37 Μοναχούς με Ηγούμενο τον Αρχιμανδρίτη Βαρθολομαίο Βογιατζόγλου,Πηγή: Στη «φάκα» του ΣΔΟΕ έπεσε μοναστήρι στο Ηράκλειο- Εισέπραξε 270.000 ευρώ από ευρωπαϊκά κονδύλια για «μαϊμού» εργασίες | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/node/119779#ixzz2dG1ri2Rg

ΠΡΕΖΑ TV
28-8-2013

Δεν υπάρχουν σχόλια: