Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 01, 2014

ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Από 1η Σεπτέμβρη έκλεισαν οι περισσότερες εθνικές αθλητικές εγκαταστάσεις της Θεσσαλονίκης που φιλοξενούν το σύνολο των αθλημάτων και χιλιάδες αθλητές από τη Βόρεια Ελλάδα, λόγω λήξης και μη παράτασης των αδειών λειτουργίας τους.

Σε ανακοίνωσή του το Σωματείο Εργαζομένων Εθνικών Γυμναστηρίων νομών Θεσσαλονίκης, Πιερίας, Χαλκιδικής και Ημαθίας τονίζει:


«Είναι τραγικό εθνικά γυμναστήρια και κολυμβητήρια που λειτουργούν εδώ και πολλές δεκαετίες να μην έχουνε ακόμα μόνιμες άδειες λειτουργίας, ενώ είναι ακόμα πιο τραγικό να υπάρχουν εγκαταστάσεις χωρίς πολεοδομική άδεια, κάτι που θα μπορούσε να είχε λυθεί μόνο με μια απλή νομοθετική ρύθμιση.

Οι ελάχιστοι εργαζόμενοι που απέμειναν να εργάζονται στα Εθνικά γυμναστήρια, με υπερβάλλουσες προσπάθειες, προσπαθούν να τα κρατήσουν ανοιχτά, γνωρίζοντας το κοινωνικό λειτούργημα που επιτελούν με γνώμονα πάντα την υγιεινή και την ασφάλεια των εγκαταστάσεων αλλά και των αθλουμένων σε αυτές.

Είναι λυπηρό τεράστιες εγκαταστάσεις που υπηρετούν το μαζικό και εθνικό αθλητισμό, να μην μπορούν στοιχειωδώς να λειτουργήσουν και εδώ και χρόνια να υπάρχει η αβεβαιότητα του μένουν ανοιχτά ή κλείνουν (...)».  

http://www.902.gr/ 


 ΠΡΕΖΑ TV
1-9-2014

Δεν υπάρχουν σχόλια: