Σάββατο, Σεπτεμβρίου 13, 2014

ΣΤΗ ΔΕΘ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΝΩ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΔΟΣΗ

Εν μέσω έντονης πολιτικής αντιπαράθεσης για το θέμα της μη μετάδοσης της ομιλίας του, ανεβαίνει σήμερα, Σάββατο στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης ο Αλέξης Τσίπρας.

Το πρωί συναντάται με τη διοίκηση της ΔΕΘ-Helexpo και εκπροσώπους των εργαζομένων και στη συνέχεια θα περιοδεύσει σε περίπτερα. 

Στις 12.30 το μεσημέρι θα επισκεφθεί τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γ.Μπουτάρη στο δημαρχείο και στη 1.30μ.μ. τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απ.Τζιτιζικώστα στα γραφεία της Περιφέρειας.


Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα μιλήσει το βράδυ του Σαββάτου (19:30) από το Βελλίδειο, όπου και θα παρουσιάσει τις προγραμματικές δεσμεύσεις του κόμματός του.

Το μεσημέρι της Κυριακής (13:00) θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου, που θα μεταδοθεί ζωντανά από τη ΝΕΡΙΤ. 
Συνεχίζεται η αντιπαράθεση

Συνεχίστηκε και το Σάββατο, μέσω του ΣΚΑΙ, η αντιπαράθεση κυβέρνησης-ΣΥΡΙΖΑ για την τηλεοπτική κάλυψη των εμφανίσεων του Αλέξη Τσίπρα.

Η Σοφία Βούλτεψη δήλωσε: «Τι είναι ο κ. Τσίπρας; Ο σωτήρας του κόσμου; Τι είναι, ο Κάστρο, να μιλάει οκτώ ώρες και να τον καλύπτουμε με εξακάμερο;» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Όλοι οι άλλοι λογικοί άνθρωποι έκριναν ότι έπρεπε να μιλήσουν μια ώρα, τι θέλει ο κ. Τσίπρας; Να μουρλάνει τον κόσμο το Σαββατοκύριακο στα 'θα';», συμπλήρωσε.

Ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο για πρωτοφανή για τα μεταπολιτευτικά χρονικά κυβερνητική μεθόδευση ώστε να μην μεταδοθεί από τη ΝΕΡΙΤ η καθιερωμένη ομιλία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη ΔΕΘ το βράδυ του Σαββάτου.

Μίλησε, επίσης, για λογοκριτική πρακτική «με παρέμβαση μάλιστα προσωπικά του ίδιου του πρωθυπουργού, που προκάλεσε την παραίτηση ακόμα και της διορισμένης από την κυβέρνηση διοίκησης της ΝΕΡΙΤ, του προέδρου της Αντώνη Μακρυδημήτρη και του αναπληρωτή Ρ.Μορώνη».

Πηγές από το Μέγαρο Μαξίμου ανέφεραν την Παρασκευή ότι δεν έχουν καμία ανάμειξη στο θέμα και συμπληρώνουν: «Ουδεμία επικοινωνία υπήρξε με το Μαξίμου πριν τις παραιτήσεις. Προφανώς παραιτήθηκαν στον εαυτό τους. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν αναγνωρίζει τη ΝΕΡΙΤ, δεν παρίσταται σε αυτή πλην όμως ζητά την τηλεοπτική του κάλυψη. Μεγάλη υποκρισία». 
in.gr

ΠΡΕΖΑ TV
13-9-2014

Δεν υπάρχουν σχόλια: