Τρίτη, Σεπτεμβρίου 02, 2014

ΦΙΝΤΕΛ ΚΑΣΤΡΟ: ΤΟ ΝΑΤΟ ΜΙΜΕΙΤΑΙ ΤΑ SS ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ

Σφοδρή επίθεση κατά των Αμερικανών και του ΝΑΤΟ εξαπέλυσε ο Φιντέλ Κάστρο, ο οποίος μάλιστα δεν δίστασε να συγκρίνει τους ευρωπαίους εκπροσώπους της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας με τα Ες-Ες των Ναζί.
Σε πρόσφατο άρθρο του που δημοσιεύθηκε σε Κουβανικά μέσα ενημέρωσης κατηγόρησε τις ΗΠΑ και τους συμμάχους τους για την ανάφλεξη των συγκρούσεων στον πλανήτη.

Ο Κάστρο κατηγόρησε επίσης τον Αμερικανό Γερουσιαστή Τζον Μακέιν ότι υποστηρίζει το Ισραήλ και ισχυρίστηκε ότι τόσο οι Σιωνιστές, όσο και οι ΗΠΑ  εμπλέκονται στη δημιουργία της ISIS.
"Πολλοί άνθρωποι εκπλήσσονται όταν ακούν ορισμένους Ευρωπαίους εκπροσώπους του ΝΑΤΟ να μιλούν με το ύφος και το "πρόσωπο" των ναζιστικών SS", έγραψε ο Κάστρο σε ένα άρθρο που δημοσιεύθηκε στα κρατικά μέσα ενημέρωσης της Κούβας.
Ο 88χρονος Κάστρο εξαπέλυσε επίσης επίθεση εναντίον του γερουσιαστή των ΗΠΑ Τζον Μακέιν, τον οποίο περιέγραψε ως τον "πλέον ανιδιοτελή σύμμαχο του Ισραήλ",  για την πολιτική του στη Μέση Ανατολή.
Ο Κάστρο τόνισε ότι η χώρα του θα συνεχίσει να αντιστέκεται στις ΗΠΑ, παρά το πλήγμα που συνιστά το αμερικανικό εμπάργκο για την κουβανική οικονομία, λέγοντας ότι «δεν υπάρχει κάτι χειρότερο από τη συνθηκολόγηση με έναν εχθρό που σου επιτίθεται χωρίς να έχει κανένα δικαίωμα να το κάνει».
"Όταν η Σοβιετική Ένωση αποσυντέθηκε και εξαφανίστηκε από το σοσιαλιστικό τοπίο, συνεχίσαμε να αντιστεκόμαστε και μαζί, το κράτος με τους επαναστάτες πολίτες, συνεχίζουμε τον ανεξάρτητο αγώνα μας" πρόσθεσε ο 88χρονος Κάστρο.  

http://news247.gr/ 
 ΠΡΕΖΑ TV
2-9-2014

Δεν υπάρχουν σχόλια: