Τετάρτη, Οκτωβρίου 22, 2014

ΧΩΡΙΣ ΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΝΕΡΟ 84 ΧΡΟΝΟΣ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ - ΚΑΜΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΠΟΥΘΕΝΑ...

Ένα πιάτο φαγητό και μερικά μπουκάλια νερό για να μπορέσει να ζήσει και να μην πεθάνει αβοήθητος και μόνος, δέχεται καθημερινά από ανθρώπους που τον αγαπούν και προσπαθούν όσο μπορούν να τον φροντίσουν ένας 84χρονος άνδρας από την περιοχή του Πύργου.


Το σπίτι όπου ζει τους τελευταίους δύο μήνες ο Σταύρος Χρονόπουλος, χωρίς νερό και ηλεκτρικό ρεύμα, βρίσκεται στην παραθαλάσσια περιοχή της Κυανής Ακτής όμως εκεί, η μόνη του συντροφιά είναι η θάλασσα, το κρύο και ο άνεμος. Δεν έχει κανέναν συγγενή παρά μόνο έναν ανηψιό που κι αυτός, παλεύει να τα βγάλει πέρα με την οικογένειά του.

Η ζωή του, όπως ο ίδιος την περιγράφει στην εφ. «ΠΑΤΡΙΣ» είναι πολύ δύσκολη, καθώς εκεί, μένει κάτω από άθλιες συνθήκες, αφού το σπίτι με τις πρώτες βροχές στάζει νερά ενώ το κρύο του χειμώνα δεν μπορεί να το αντέξει.



«Αυτό που μένω δεν είναι σπίτι. Δεν έχει ούτε νερό, ούτε ρεύμα ούτε έναν γείτονα δεν έχω εδώ για να κουβεντιάζω και να έχω μια συντροφιά. Είναι που μου φέρνουν μια στάλα φαγητό και τρώω και μερικά μπουκάλια νερό για να πίνω κάποιοι άνθρωποι που με φροντίζουν. Ούτε να μαγειρέψω, μπορώ ούτε να πλύνω ούτε να πλυθώ εγώ ο ίδιος», αναφέρει με παράπονο ο Σταύρος Χρονόπουλος, που ζητά από την πολιτεία μια βοήθεια για να μπορέσει να ζήσει τα υπόλοιπα χρόνια με αξιοπρέπεια.

  http://www.patrisnews.com/

ΠΡΕΖΑ TV
22-10-2014

Δεν υπάρχουν σχόλια: