Τετάρτη, Οκτωβρίου 22, 2014

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ «ΤΡΟΧΑΙΟ» ΤΗΣ ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΟΥ

Με συμπαράσταση πλήθους κόσμου εντός και εκτός της αίθουσας, συνεχίζεται σήμερα στην Ευελπίδων η δίκη για το "τροχαίο ατύχημα", με κατηγορούμενο τον αστυνομικό της ομάδας ΔEΛTA Θεμιστοκλή Ποιμενίδη, ο οποίος είχε τραυματίσει σοβαρά την Αγγελική Κουτσουμπού, μέλος του Εργατικού Επαναστατικού Κόμματος.


Συγκλονιστικές μαρτυρίες κάνουν λόγο για διεμβολισμό του μπλοκ του ΕΕΚ Εργατικού Επαναστατικού Κόμματος από τους άνδρες της ομάδας ΔΕΛΤΑ.

Υπενθυμίζουμε, ότι η Αγγελική Κουτσουμπού χτυπήθηκε βάρβαρα από αστυνομικούς της ομάδας ΔΕΛΤΑ το 2009, σε διαδήλωση για τη συμπλήρωση ενός χρόνου από τη δολοφονία Αλέξη Γρηγορόπουλου. Ήταν η πρώτη επιχειρησιακή δράση της νεοσύστατης, τότε, ομάδας ΔEΛTA στη διάλυση μαζικών διαδηλώσεων. Οι συνέπειές της επίθεσης ήταν δεκάδες τραυματίες και αθρόες συλλήψεις διαδηλωτών .

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΕΚ "Ο τραυματισμός της Αγγελικής σκανδαλωδώς χαρακτηρίστηκε «τροχαίο» και οδηγείται στο δικαστήριο λίγο πριν την παραγραφή του! Μάλιστα, "τυπικά σφάλματα" στη διαδικασία δημιουργούν εύλογες υπόνοιες ότι μεθοδεύεται αναβολή για τυπικούς λόγους η οποία σε συνδυασμό με την συμπλήρωση πενταετίας από την επίθεση ίσως οδηγεί το έγκλημα στην παραγραφή.

ΑΥΓΗ

ΠΡΕΖΑ TV
22-10-2014

Δεν υπάρχουν σχόλια: