Τετάρτη, Δεκεμβρίου 17, 2014

ΜΕ 160 «ΝΑΙ» ΣΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΔΗΜΑ Η ΠΡΩΤΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ-ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ - ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΟΣΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΝΑΙ

ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ...ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ...

Τις 160 θετικές ψήφους και 135 «παρών» συγκέντρωσε η υποψηφιότητα του Σταύρου Δήμα στην πρώτη ονομαστική φανερή ψηφοφορία στην Ολομέλεια της Βουλής για την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Τον Σταύρο Δήμα ψήφισαν οι Σπύρος Λυκούδης, Γρηγόρης Ψαριανός, Γιώργος Νταβρής, Χρήστος Αηδόνης, Κατερίνα Μάρκου.

«Παρών» ψήφισαν οι Βύρων Πολύδωρας, Βασίλης Καπερνάρος, Πέτρος Τατσόπουλος, Μίμης Ανδρουλάκης, Νίκη Φούντα, Βασίλης Οικονόμου, Χρυσούλα Γιαταγάνα, Παναγιώτης Μελάς, Ραχήλ Μακρή, Θεόδωρος Παραστατίδης, Μάρκος Μπόλαρης, Θεοδώρα Τζάκρη, Γιάννης Κουράκος. 


Υπενθυμίζεται ότι στην ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας δεν υπάρχει η συνήθης διάκριση ανάμεσα στο «παρών» και το «όχι».

Από τη διαδικασία απουσίαζε ο βουλευτής Ημαθίας, προερχόμενος από τους ΑΝΕΛ, Κώστας Γιοβανόπουλος -απουσία που θεωρείται ότι είναι με νόημα.

Επίσης απουσίαζε ο άρτι αποφυλακισθείς, ανεξάρτητος βουλευτής προερχόμενος από τη ΧΑ, Στάθης Μπούκουρας, καθώς και ο συνάδελφός του Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος.

Δικαιολογημένα απών από τη διαδικασία ήταν ο Γιώργος Κασαπίδης.

«Δήλωση θα κάνω μετά την τρίτη ψηφοφορία» δήλωσε πριν από την έναρξη της διαδικασίας στην Ολομέλεια της Βουλής ο Σταύρος Δήμας. in.gr
ΠΡΕΖΑ TV
17-12-2014

Δεν υπάρχουν σχόλια: