Πέμπτη, Δεκεμβρίου 18, 2014

ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΥΠΤΗ- ΚΩΝ.ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: ΠΡΟΩΡΕΣ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΚΑΙ ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ

«Πρόωρες εκλογές, που θα οφείλονταν στην αδυναμία της Βουλής να εκλέξει Πρόεδρο της Δημοκρατίας, θα οδηγούσαν την χώρα σε περιπέτεια, με τελικό αποτέλεσμα να βρεθούμε εκτός της ζώνης του ευρώ» επισημαίνει, μεταξύ άλλων, σε δήλωσή του ο επίτιμος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, μετά τη συνάντησή του με τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ Πάνο Καμμένο, στην Αραβαντινού.

Ο κ. Μητσοτάκης δήλωσε ότι η συνάντησή του με τον κ. Καμμένο εντάσσεται στο πλαίσιο της προσπάθειας εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας.

«Στο σημείο που έχουν φτάσει τα πράγματα επιβάλλεται να αναζητηθούν ευρύτερες, κατά το δυνατόν, συναινέσεις» επισημαίνει ο κ. Μητσοτάκης.


Και καταλήγει: «Όλοι πρέπει να θέσουμε σήμερα το συμφέρον της χώρας υπεράνω προσωπικού ή κομματικού συμφέροντος. Το οφείλουμε προς το λαό, από τον οποίο ζητήσαμε μεγάλες θυσίες, που σήμερα υπάρχει κίνδυνος, πάλι από δικό μας λάθος, να πάνε χαμένες».

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο κ. Καμμένος απέρριψε την πρόταση του επίτιμου προέδρου της ΝΔ για την εξεύρεση συναινετικής λύσης πριν από τις εκλογές. 

Μετά τη περίπου ωριαία συνάντηση στην οδό Αραβαντινού, ο Πάνος Καμμένος δήλωσε ότι ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης «ανησυχεί ιδιαίτερα», καθώς θεωρεί ότι η οικονομία της χώρας έχει φτάσει σε ακραία κατάσταση. Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ σημείωσε στο σημείο αυτό, ότι η οικονομία της χώρας δεν θα ήταν σε αυτήν την κατάσταση εάν η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν είχε ανατραπεί [από τον Αντώνη Σαμαρά]. 

Όπως είπε ο κ. Καμμένος, ο επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ τού ζήτησε να βρεθεί μια λύση συναίνεσης μεταξύ των κομμάτων και να διαπραγματευτούν βάσει εθνικής πολιτικής. Ωστόσο, όπως δήλωσε ο κ. Καμμένος τέτοιου είδους λύση δεν μπορεί να βρεθεί πριν από τις εκλογές και επανέλαβε τη θέση του για προσφυγή στις κάλπες το συντομότερο δυνατό.  in.gr

ΠΡΕΖΑ TV
18-12-2014

Δεν υπάρχουν σχόλια: