Δευτέρα, Αυγούστου 31, 2015

ΒΕΒΑΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ ΤΗΣ ΝΔ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Ο Β.ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ - ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΑ;ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ΡΕ;

Στην Αιτωλοακαρνανία και την Αχαΐα περιοδεύει ο πρόεδρος της ΝΔ, Ευάγγελος Μεϊμαράκης, ο οποίος έχει συναντήσεις με εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης και αγρότες, καθώς και με τη Διοικούσα Επιτροπή του Εμπορικού Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας.

Στο πλαίσιο της περιοδείας του ο κ. Μείμαράκης ανέφερε ότι στόχος της ΝΔ είναι να αντλήσει όσο το δυνατόν περισσότερες ψήφους από τη δεξαμενή των αναποφάσιστων και σημείωσε ότι δεν πρέπει σε αυτές τις εκλογές να χαθεί καμία ψήφος.


«Η ΝΔ θα είναι πρώτο κόμμα» εκτίμησε και αναγνωρίζοντας ότι στις προηγούμενες εκλογές οι Έλληνες ψήφισαν και με το θυμικό, αναρωτήθηκε αν αξίζει να ψηφίζει κανείς με θυμό όταν, όπως είπε, αυτό μας κόστισε 90 δισ. ευρώ.

Ο πρόεδρος της ΝΔ υπογράμμισε την ανάγκη να υπάρξει σταθερότητα και αναφερόμενος στο ΕΣΠΑ επισήμανε ότι δεν πρέπει να χαθούν τα κονδύλια. Επίσης, επεσήμανε ότι η στάση της ΝΔ απέτρεψε την αύξηση του ΦΠΑ 23% στην ιδιωτική εκπαίδευση, ενώ δεσμεύτηκε πως τα μέτρα για τους αγρότες δεν θα περάσουν.

Απόψε (19:30), ο κ. Μεϊμαράκης θα μιλήσει στο κλειστό Γυμναστήριο Πάτρας, στο πλαίσιο των ομιλιών του στην περιφέρεια.   in.gr 

ΠΡΕΖΑ TV
31-8-2015

Δεν υπάρχουν σχόλια: