Πέμπτη, Ιανουαρίου 12, 2017

Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΥ ΜΠΕΡΔΕΨΕ ΤΙΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΧΤΥΠΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ...ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΓΡΑΨΑΜΕ ΣΤΟ ΠΡΕΖΑ TV, ΠΩΣ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΥΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΙΣ 10 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΒΡΩΜΑΕΙ. (περισσοτερα εδω)

ΧΘΕΣ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ, ΑΝΕΦΕΡΕ:
Από τις εργαστηριακές εξετάσεις σε (3) κάλυκες φυσιγγίων καθώς και μεταλλικά θραύσματα βολίδων πυροβόλου όπλου, που βρέθηκαν στο χώρο ένοπλης επίθεσης, χθες το πρωί, κατά αστυνομικών που εκτελούσαν υπηρεσία στα κεντρικά γραφεία του ΠΑ.ΣΟ.Κ., επί της οδού Χαριλάου Τρικούπη 50, προέκυψε ότι το ίδιο πυροβόλο όπλο (πολεμικό τυφέκιο 7,62 mm Κ alashnikov ) έχει χρησιμοποιηθεί και στις ακόλουθες περιπτώσεις:
στην ένοπλη επίθεση, την 24 Μαΐου 2014, κατά των γραφείων του ΠΑ.ΣΟ.Κ., στην ίδια ως άνω διεύθυνση και
στην ένοπλη επίθεση την 31 Ιουλίου 2016 κατά του κτιρίου επί της οδού Φιλικής Εταιρείας 14, όπου στεγάζεται η Πρεσβεία του Μεξικό.

Προκειται για την "Οργάνωση Επαναστατική Αυτοάμυνα" η οποια στις 14 Νοεμβριου του 2016, ανάρτησε στο Athens Indymedia προκηρυξη, με την οποια αναλαμβανε τοσο την επιθεση με χειροβομβιδα στη Γαλλικη Πρεσβεια...οσο και στη Πρεσβεια του Μεξικου...στην οποια ομως ειχε κανει ΛΑΘΟΣ στις ημερομηνιες των χτυπηματων.
Η ιδια οργανωση μαλιστα ανελαβε την ευθυνη και για το χτυπημα στο Πασοκ ξανα με οπλο ανημερα των Ευρωεκλογων του 2014.
Ναι καλα διαβασατε..."Τρομοκρατικη" οργανωση...δημοσιευσε προκηρυξη στο Athens Indymedia...κανοντας λαθος στις ημερομηνιες που ειχε κανει τα χτυπηματα της..
Περισσοτερα εδω:
http://prezatv.blogspot.gr/2016/11/blog-post_879.html

ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΙ ΑΛΛΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΡΟΜΟ-ΠΑΡΑ-ΚΡΑΤΟΥΣ;

ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ.

ΠΡΕΖΑ TV
12-1-2017

Δεν υπάρχουν σχόλια: