Τρίτη, Ιανουαρίου 17, 2017

ΝΕΚΡΟΣ ΣΕ ΤΡΟΧΑΙΟ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΦΥΛΑΚΩΝ ΜΑΛΑΝΔΡΙΝΟΥ-ΕΞΑΙΤΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ

Όλα τα ενδεχόμενα εξετάζουν οι αστυνομικές αρχές, σχετικά με τον θάνατο του διευθυντή φυλακών Μαλανδρίνου, σε τροχαίο ατύχημα νωρίς σήμερα (Δευτέρα) το απόγευμα στην Εθνική Οδός Αντιρρίου - Ιτέας.


Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, το τροχαίο ατύχημα συνέβη λίγο πριν τις 16.00 στο 59ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αντιρρίου - Ιτέας, όταν ο 54χρονος διευθυντής των φυλακών Μαλανδρίνου, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, με αποτέλεσμα να πέσει στη θάλασσα από ύψος 20 περίπου μέτρων. Για την ανάσυρσή του χρειάστηκε η παρέμβαση της πυροσβεστικής υπηρεσίας, η οποία όταν έφτασε στο σημείο διαπίστωσε απλώς ότι οδηγός ήταν νεκρός.

Τις έρευνες για τα αίτια του ατυχήματος έχει αναλάβει το τοπικό Αστυνομικό Τμήμα Ευπαλίου. εξετάζοντας όλα τα ενδεχόμενα. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 54χρονος έμενε στην πόλη του Αγρινίου και μετακινούνταν καθημερινά μέχρι τις φυλακές Μαλανδρίνου ακολουθώντας το ίδιο δρομολόγιο. Δεν αποκλείεται κάποια στιγμή απροσεξίας του οδηγού να είναι η αιτία για την εκτροπή του αυτοκινήτου, με τους αστυνομικούς ωστόσο να εξετάζουν κάθε ενδεχόμενο εξαιτίας της επαγγελματικής δραστηριότητας του θύματος.

Οι αστυνομικοί περιμένουν πλέον τα αποτελέσματα της νεκροτομής, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν η εκτροπή του αυτοκινήτου οφείλεται σε ξαφνική αδιαθεσία του οδηγού από παθολογικά αίτια, ενώ παράλληλα αναμένεται να γίνει πραγματογνωμοσύνη ώστε να εξεταστεί το ενδεχόμενο δολιοφθοράς στο αυτοκίνητο.

Γιώργος Δελιχάς
http://www.efsyn.gr/arthro/nekros-o-dieythyntis-fylakon-malandrinoy

 ΠΡΕΖΑ TV
17-1-2017

Δεν υπάρχουν σχόλια: