Κυριακή, Μαρτίου 05, 2017

Ο ΣΩΡΡΑΣ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ ΑΣΥΛΙΑ ΣΕ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ -ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΝΑ ΤΟΝ ΜΑΖΕΨΕΙ;

Εν μέσω ενός τεράστιου σοκ στην ελληνική κοινωνία με αφορμή το μοιραίο τροχαίο που είχε ως συνέπεια τον θάνατο τεσσάρων ανθρώπων και μίας κουβέντας σχετικά με την οδική συμπεριφορά στην Ελλάδα, ο ηγέτης της «Ελλήνων Συνέλευσης» βρήκε έναν ακόμα τρόπο να σε κάνει να αισθανθείς ντροπή σαν άνθρωπος, με τα όσα χυδαία ξεστομίζει.

«Εσείς όσο πατάτε σε δύο βάρκες θα σας λιώσουνε, θα σου βουλιάξουν τη μία. Όταν έρχεσαι από εδώ, ούτε τράπεζα σου μιλάει, ούτε αστυνομία… Σε όποιες εκδηλώσεις έχουμε πάει, μεθυσμένοι φεύγουν οι μισοί, και η αστυνομία πιο κάτω κάνει αλκοτέστ. Λέει “Ελλήνων Συνέλευση…”. “Άντε φύγετε…» είπε χαρακτηριστικά σε ομιλία του, την ώρα που από κάτω οπαδοί του γελάνε με αυτά που λέει.


«Σταματάτε να πληρώνετε οτιδήποτε. Δεν ξαναπληρώνετε τίποτα. Ούτε τράπεζα ούτε ασφαλιστικές εισφορές, ούτε ΦΠΑ», συνέχισε αυτό του το κρεσέντο, προκαλώντας μόνο αποστροφή.


http://www.altsantiri.gr/parapolitika/o-sorras-yposchete-asylia-se-methysmenous-odigous-video/

ΠΡΕΖΑ TV
5-3-2017

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Διάβασα τυχαία ένα σχόλιο του κ. Δημοσθένη Κ. στη σελίδα «Αλφειός ποταμός», η οποία στηρίζει τον κ. Αρτέμη Σώρρα. ( http://alfeiospotamos.gr/?p=27279#comment-6625 )
Με βάση τα όσα έχει ισχυριστεί κατά το παρελθόν ο κ. Σώρρας για την απόκτηση της περιουσίας του χάρη στην «Απολλώνια τεχνολογία», σε συνδυασμό με κάποιες πληροφορίες που βρήκα σχετικά με τα επιτεύγματα και τις γνώσεις του κ. Γκιόλβα, συμπέρανα ότι θα ήταν όντως δυνατό να υπάρχει κάποια σύνδεση.
Εξάλλου, σε μια παλιότερη ιστοσελίδα, ο «Αλφειός» είχε εκτεταμένα και εγκωμιαστικά αναφερθεί στο πρόσωπο και τις εφευρέσεις του παραπάνω καθηγητή. ( http://alfeiospotamos.blogspot.gr/2013/06/blog-post_118.html )
Το μόνο που απομένει είναι να υπάρξει κάποια επιβεβαίωση από το στόμα του κ. Σώρρα, ώστε να διαλυθούν, προς το παρόν τουλάχιστον, κάποιες υποψίες από δύσπιστους.
(Ίσως αυτό θα μπορούσε να αποτελέσει ενδιαφέρον υλικό και για τους δημοσιογράφους).