Πέμπτη, Μαρτίου 16, 2017

ΣΠΙΡΤΖΗΣ: ΏΣ ΤΟ ΠΑΣΧΑ Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΑΞΟΝΑ ΠΑΤΡΩΝ - ΠΥΡΓΟΥ

Με πρόσκληση σε βουλευτές της αντιπολίτευσης τη Μ.Πέμπτη για ένα ούζο στην κεντρική πλατεία της Πάτρας προανήγγειλε ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Χρήστος Σπίρτζης, την παράδοση του οδικού άξονα Πατρών - Πύργου ώς το Πάσχα.

«Θα ήθελα να απευθύνω και στον κ. Παπαθεοδώρου μια πρόσκληση -το έκανα στα στελέχη και τους βουλευτές της ΝΔ της Αχαΐας- την Μεγάλη Πέμπτη να πιούμε ένα ούζο ή ένα τσίπουρο στην κεντρική πλατεία της Πάτρας, για να γιορτάσουμε και την παράδοση του νέου δρόμου. Θα πηγαίνουν οι πολίτες επιτέλους, μετά από πάνω από μία δεκαετία, στην Πάτρα με νέο δρόμο» είπε απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Θ.Παπαθεοδώρου για «καθυστερήσεις στην κατασκευή του οδικού άξονα Πατρών-Πύργου».


Μεταξύ άλλων είπε ότι δεν υπάρχει κατάτμηση του έργου, αλλά διαγωνιστική διαδικασία, και ότι η χρηματοδότηση είναι εξασφαλισμένη. «Άλλωστε τα έργα δεν τα δίνουν οι υπουργοί, αλλά ελέγχονται εξονυχιστικά από όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αιχμές για Στουρνάρα

Σε ό,τι αφορά τη μηνυτήρια αναφορά της ΤτΕ για τη δανειοδότηση της Τράπεζας Αττικής σε συγκεκριμένους επιχειρηματικούς ομίλους, ο Χρήστος Σπίρτζης επανέλαβε ότι πρέπει να χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση και η δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της, άφησε όμως αιχμές κατά της ΤτΕ. 

«Εγώ χαίρομαι πραγματικά που ο κ. Στουρνάρας και τα στελέχη της Τράπεζας της Ελλάδος αποφάσισαν τελικά να βάλουν το μαχαίρι στο κόκαλο. Και περιμένω τις επόμενες ενέργειές τους για όλα αυτά που συνέβαιναν στο σύνολο του τραπεζικού συστήματος όλα αυτά τα χρόνια» είπε χαρακτηριστικά και προσέθεσε: 

«Έτσι το παρακολουθώ πραγματικά με πάρα πολύ καλή διάθεση, διότι το είχα ζητήσει εγώ από τον κ. Στουρνάρα και τα στελέχη της Τράπεζας της Ελλάδας ως πρόεδρος του ΤΕΕ πριν από πέντε χρόνια, όταν επιχειρούσε η τότε κυβέρνηση να πουλήσει την Τράπεζα Αττικής σε fund, μέσω της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου και συμφωνούσε και ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος τότε».  in.gr

ΠΡΕΖΑ TV
16-3-2017

Δεν υπάρχουν σχόλια: