Τετάρτη, Μαρτίου 15, 2017

ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΛΕΙΤΑΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΩΣ ΥΠΟΠΤΟΣ

Εξηγήσεις για τη δράση της "Ελλήνων Συνέλευσης" καλούνται να δώσουν στο πλαίσιο προκαταρκτικής εξέτασης, που διενεργείται, οι πρωτεργατες της οργάνωσης, με επικεφαλής τον Αρτέμη Σώρρα.

Η εισαγγελέας Πρωτοδικών, Ευγενία Αυλίδου, ήδη έχει καλέσει συνολικά οκτώ άτομα, μεταξύ των οποίων και τον Αρτ. Σώρρα, προκειμένου με την ιδιότητα των υπόπτων, έως αύριο να καταθέσουν μέσω των πληρεξουσίων δικηγόρων τους, τις γραπτές εξηγήσεις τους γύρω από σωρεία κακουργηματικού χαρακτήρα αδικήματα. Μεταξύ των πράξεων που ερευνόνται από την εισαγγελική λειτουργό, είναι αυτές της απάτης, της διεύθυνσης, σύστασης και ένταξης σε εγκληματική οργάνωση, αλλά και τα πλημμελήματα της διέγερσης πολιτών σε βιαιοπραγίες και της διασποράς ψευδών ειδήσεων.

Αξίζει να σημειωθεί πως η εισαγγελική λειτουργός έχει στη διάθεσή της όλα τα στοιχεία που έχουν φτάσει στην Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας σχετικά με την "Ελλήνων Συνέλευσις". Ανάμεσά τους είναι η μηνυτήρια αναφορά του δημοσιογράφου, Αλέξανδρου Στεφανόπουλου, την οποία είχε υποβάλει στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου. Σε αυτή, υποστήριζε πως "πρόκειται για φαινόμενο κραυγαλέας εξαπάτησης των πολιτών, χωρίς να αναπτύσσεται η στοιχειώδης αυτοάμυνα της οργανωμένης Πολιτείας". Αντίστοιχα, έχουν συσχετιστεί και άλλες δικογραφίες που ήδη εκκρεμούσαν, όπως εκείνη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πελοποννήσου σχετικά με τη μη καταβολή οφειλών σε εφορίες και ασφαλιστικά ταμεία, οι οποίες συνοδεύονταν από εξουσιοδοτήσεις της οργάνωσης. Αντωνία Ξυνού http://news247.gr 
ΠΡΕΖΑ TV
15-3-2017

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Διάβασα συμπτωματικά το παρακάτω σχόλιο στη σελίδα «Αλφειός ποταμός» (http://alfeiospotamos.gr/?p=27279)
Είναι γνωστό ότι στην κατοχή του κ Σώρρα είχε περιέλθει με νόμιμη διαδικασία, μία φόρμουλα του καθηγητή πυρηνικής φυσικής κ. Γεωργίου Γκιόλβα. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα δύστηκτο κράμα Βολφραμίου, Τιτανίου, Νιοβίου (αν θυμάμαι καλά) και ίχνη Άνθρακα, με σημείο τήξης 4700Κ (περίπου 4400 °C), με μεγάλη σκληρότητα και πολύ μικρό συντελεστή διαστολής. Σε μια συνέντευξή του, ο αείμνηστος καθηγητής είχε προτείνει να χρησιμοποιηθεί ως επίχρισμα στις ατράκτους των μαχητικών αεροσκαφών, ώστε να καταπονούνται λιγότερο. Αν ο κ. Σώρρας το επιβεβαιώσει ή ενδεχομένως δώσει κάποιες λεπτομέρειες, πιστεύω ότι θα αυξήσει την εμπιστοσύνη των υποστηρικτών του.
Τα συμπεράσματα δικά σας…