Κυριακή, Μαρτίου 05, 2017

ΕΠΤΑ ΜΠΑΤΣΟΙ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΒΙΑ ΚΑΤΑ ΠΟΛΙΤΗ

Δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σχηματίστηκε από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων σε βάρος επτά αστυνομικών, οι οποίοι κατηγορούνται για άσκηση ψυχολογικής και σωματικής βίας σε βάρος πολίτη.

Σημειώνεται, ότι από τους επτά κατηγορούμενους οι δύο είναι αξιωματικοί, οι τρεις χαμηλόβαθμοι και οι δύο ειδικοί φρουροί, ενώ όλοι υπηρετούν σε Υπηρεσίες της Δυτικής Αττικής.


Σύμφωνα με την καταγγελία 43χρονου Ρομά, κατά τη διάρκεια της προσαγωγής του, την Πέμπτη, σε αστυνομικό τμήμα των Λιοσίων, δέχθηκε ψυχολογική και σωματική βία, ενώ, όπως υποστηρίζει ακόμη, σε περιοχή όπου μετακινήθηκε από πλήρωμα περιπολικού, του αφαιρέθηκε το κινητό τηλέφωνό του. Για τους αστυνομικούς έχει ήδη κινηθεί η διαδικασία της πειθαρχικής διερεύνησης και της λήψης των προβλεπόμενων διοικητικών μέτρων.

Παράλληλα, οι εμπλεκόμενοι αστυνομικοί υπέβαλαν μηνύσεις στον 43χρονο, για ψευδή καταμήνυση, ψευδορκία και συκοφαντική δυσφήμηση.
in.gr
ΠΡΕΖΑ TV
5-3-2017

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟ ΘΥΜΑ ΝΑ ΣΑΚΑΤΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΠΑΤΣΩΝ ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ, Η "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ" ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΙΔΙΟ "ΑΜΕΙΛΙΚΤΗ" ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΠΑΤΣΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΗΜΗΣ ΠΙΑ "ΖΑΡΤΙΝΙΕΡΑΣ".