Τρίτη, Μαρτίου 21, 2017

Η ΣΧΕΣΗ ΑΓΑΠΗΣ ΤΟΥ ΆΔΩΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΜΕ ΤΟ ΨΕΜΑ

Το φύλλο του Documento που κυκλοφόρησε χθες Κυριακή περιελάμβανε αναλυτικό ρεπορτάζ για τις σχέσεις του Άδωνη Γεωργιάδη με τον πολιτικό συνοδοιπόρο του Μάκη Βορίδη οι οποίες βρίσκονται σε οριακό σημείο, με φόντο τις αποκαλύψεις για το σκάνδαλο Novartis.

Προσπαθώντας να αποδομήσει το ρεπορτάζ της εφημερίδας ο αντιπρόεδρος της ΝΔ χαρακτήρισε μέσω twitter «αρρώστια» όσα αποκαλύπτει το Documento για τις τεταμένες σχέσεις του με τον Βορίδη. 


Μάλιστα, προς επίρρωση των ισχυρισμών του, υποστήριξε ότι το εξώδικο που απέστειλε στους δημοσιογράφους της εφημερίδας για τις αποκαλύψεις της προηγούμενης εβδομάδας αναφορικά με τα «πάρε-δώσε» του με φαρμακευτικές εταιρίες, υπογράφεται από τον Μάκη Βορίδη.

Ο ισχυρισμός του Άδωνη Γεωργιάδη όμως είναι απόλυτα ψευδής, γεγονός που αποδεικνύει τη ροπή του προς το ψέμα. Και τούτο γιατί, όπως άλλωστε του τόνισε ο Κώστας Βαξεβάνης στο twitter, το εξώδικο υπογράφεται μόνον από τον ίδιο, χωρίς ο Μάκης Βορίδης να εμφανίζεται πουθενά. 

Βεβαίως μετά την επισήμανση του Βαξεβάνη ότι το εξώδικο υπογράφεται μόνο από εκείνον, ο Γεωργιάδης ανασκεύασε παραδεχόμενος ότι δεν υπάρχει υπογραφή του Βορίδη, αλλά πως το εξώδικο εστάλη από το γραφείο του. Αυτό βεβαίως δεν προκύπτει από πουθενά. 


http://www.koutipandoras.gr/article/h-sxesh-agaphs-toy-adwnh-gewrgiadh-me-to-psema  
ΠΡΕΖΑ TV
21-3-2017

Δεν υπάρχουν σχόλια: