Πέμπτη, Μαΐου 04, 2017

ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΤΗΚΕ Ο ΆΚΗΣ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ! ΕΥΘΕΙΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΣΕ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΚΩΣΤΑ ΣΗΜΙΤΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΣΤΑ ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΑ

Λίγο μετά τις  4 το απόγευμα, ο Άκης Τσοχατζόπουλος αποφυλακίστηκε από τις φυλακές Κορυδαλλού, εμφανώς καταβεβλημένος και πολύ αδυνατισμένος.
"Σήμερα είναι σημαντική μέρα για μένα. Έληξε οριστικά και αμετάκλητα ο βασανισμός και ο εγκλεισμός μου, με ευθύνη των κυβερνήσεων Γιώργου Παπανδρέου και Κώστα Σημίτη. Στο δικαστήριο θα αντιμετωπιστεί αυτή η υπόθεση πενταετούς διάρκειας. Τώρα έρχεται η ώρα να συζητηθούν όλα", ήταν τα πρώτα λόγια που είπε στους δημοσιογράφους.

Χθες, λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι και ενώ είχε ενημερώσει πως θα αρχίσει απεργία πείνας, η Βίκυ Σταμάτη πληροφορήθηκε πως η αιτία της μη αποφυλάκισης ήταν γραφειοκρατική και πως ο Ακης Τσοχατζόπουλος θα έβγαινε την επόμενη ημέρα, δηλαδή σήμερα, υπο τις εξής προϋποθέσεις: Να καταβάλλει άλλα 2.000 ευρώ (εκτός από το ποσό των 200.000 ευρώ της χρηματικής εγγύησης που συγκεντρώθηκε από δωρεές φίλων του) γιατί πρέπει να εξαγοράσει για την καταδίκη του για το πόθεν έσχες άλλους 6 μήνες. Και επίσης να καλύψει την προσαύξηση για τα δικαστικά έξοδα.

Όλες αυτές οι διαδικασίες έγιναν σήμερα προκειμένου να αποφυλακιστεί επιτέλους ο Ακης Τσοχατζόπουλος. ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΜΟΥ - ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ
 newsit.gr
Φωτογραφίες:  INTIMENEWS/ΚΩΤΣΙΑΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, SOOC/Nikos Libertas

ΠΡΕΖΑ TV
4-5-2017

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

πασοκ ζεις, εσύ μας οδηγείς.Μπράβο, αποδείχτηκε η αθωότητά του τελικά.