Πέμπτη, Ιουνίου 15, 2017

ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ ο Νετανιάχου στην Ελλάδα – Καλεσμα σε συγκεντρωση διαμαρτυριας

Στη Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιηθεί η σύνοδος κορυφής Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ, μετά από πρόσκληση του Τσίπρα προς τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Αναστασιάδη και τον πρωθυπουργό του ρατσιστικού ισραηλινού κράτους Νετανιάχου. Η σύνοδος αυτή διεξάγεται ενώ τα σύννεφα του πολέμου πυκνώνουν και πλησιάζουν απειλητικά και τη χώρα μας, καθώς ο δυτικός ιμπεριαλισμός τινάζει στον αέρα ολόκληρες χώρες στη γειτονιά μας.Το κατοχικό κράτος του Ισραήλ αποτελεί εξάλλου μία από τις αιχμές του δόρατος στην πολεμική καμπάνια του Τραμπ εναντίον του Ιράν και οποιουδήποτε άλλου εμποδίζει τους σχεδιασμούς των ΗΠΑ στην περιοχή. Με τον επικεφαλής αυτού του κράτους-τρομοκράτη συμμαχεί η κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου, βαθαίνοντας κι άλλο μια τυχοδιωκτική επιλογή που μπλέκει τη χώρα και το λαό μας σε μεγάλες περιπέτειες και θέτει σε κίνδυνο τα πραγματικά συμφέροντα της Ελλάδας.


Η κυβέρνηση του ημιαποικιακού μνημονιακού καθεστώτος, αφού εκποίησε και τα τελευταία υπολείμματα εθνικής ανεξαρτησίας και κυριαρχίας μετατρεπόμενη σε περίγελο εχθρών και «φίλων», τώρα επιχειρεί να πουλήσει την ακόμη μεγαλύτερη πρόσδεση στο άρμα ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-Ισραήλ ως μόνη ασπίδα προστασίας απέναντι στην επιθετικότητα της Τουρκίας. Όμως ο ελληνικός και ο κυπριακός λαός έχουν διδαχθεί με τον πιο οδυνηρό τρόπο ότι το τελευταίο που ενδιαφέρει τέτοιους «συμμάχους» είναι να παράσχουν ασπίδα προστασίας. Πόσο μάλλον όταν απέναντί τους έχουν τους σημερινούς διαχειριστές, τους οποίους δεν σέβεται και δεν υπολογίζει κανείς, αφού έχουν επιδείξει πρωτοφανή εθελοδουλεία.

Τσίπρας και Αναστασιάδης φιλοδοξούν να μετατρέψουν την Ελλάδα και την Κύπρο σε διαμετακομιστικό κέντρο για τη μεταφορά στην Ευρώπη του φυσικού αερίου που καταληστεύει η ισραηλινή κατοχή από τους Παλαιστίνιους. Δεν περιμέναμε βέβαια από «ηγέτες» που δεν διστάζουν να ξεπουλήσουν τον εθνικό πλούτο και αυτή καθαυτή την κυριαρχία της χώρας τους, να ευαισθητοποιηθούν όταν ένας τρίτος λαός είναι θύμα κατοχής και καταλήστευσης… Οι λαοί Ελλάδας και Κύπρου, από την άλλη, έχουν κάθε λόγο να αντιταχθούν σε αυτήν την ξεδιάντροπη συνεργασία, η οποία νομιμοποιεί και την καταλήστευση των φυσικών πόρων της κατεχόμενης Κύπρου από την Άγκυρα και της ημιαποικιακής Ελλάδας από τους «εταίρους» της. Επιπλέον, δυναμιτίζει ό,τι έχει απομείνει από το κύρος της Ελλάδας στον αραβικό κόσμο.

Ανταποκρινόμενοι και στην έκκληση του Λαϊκού Μετώπου για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης (PFLP), δηλώνουμε πως είναι ανεπιθύμητος στη χώρα μας ο επικεφαλής του κατοχικού κράτους Νετανιάχου. Άλλωστε, αν λειτουργούσε στ’ αλήθεια η λεγόμενη «διεθνής νομιμότητα», ο συγκεκριμένος θα έπρεπε να βρίσκεται στη φυλακή, όντας κι ο ίδιος προσωπικά εγκληματίας πολέμου.

Καλούμε τους ανθρώπους που ποθούν δικαιοσύνη και ειρήνη στη γειτονιά μας να διαδηλώσουν σημερα ΠΕΜΠΤΗ 15/6 και ώρα 7:00 μ.μ. στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (Άγαλμα Βενιζέλου) και την ΑΘΗΝΑ (ισραηλινή πρεσβεία).

Ελεύθεροι λαοί σε ελεύθερες πατρίδες!

14 Ιουνίου 2017

Κομμουνιστική Οργάνωση Ελλάδας (ΚΟΕ)

web: www.koel.gr | facebook: KOEGreece

Δεν υπάρχουν σχόλια: