Τετάρτη, Ιουλίου 26, 2017

#επιδομα_σφραγιδας :Οταν τα ΜΜΕ κανουν κανουν ακομη μια χιουμοριστικη trollia...πραγματικη ειδηση

Τα... έγκυρα μέσα, η στήλη «ΒΗΜΑτοδότης», το protothema.gr, το eleftherostypos.gr, η Athens Voice Online και το iefimerida.gr, αναπαράγουν είδηση από το «Βατράχι»

Σύμφωνα με το δημοσίευμα από το «Βατράχι», «σάλο έχει προκαλέσει η απόφαση της υπουργού Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Όλγας Γεροβασίλη να συμπεριλάβει επίδομα χειρισμού σφραγίδας για τους υπαλλήλους του δημόσιου τομέα, σε νομοσχέδιο που έρχεται προς ψήφιση στη Βουλή».


Το χιουμοριστικό σάιτ επικαλείται πηγές του υπουργείου και αναφέρει ότι «το μέτρο αποσκοπεί στην ανακούφιση των υπαλλήλων, ειδικά των Εφοριών, που κάνουν χρόνια χρήση σφραγίδας, ενώ προβλέπει μάλιστα και ειδικό κονδύλι για την παροχή ιατροφαρμκευτικής περίθαλψης και φυσικοθεραπείας για όσους πάσχουν από προβλήματα από τη χρήση της, όπως τενοντίτιδα και το Σύνδρομο Καρπιαίου Σωλήνα»... Το εν λογω fake news αναδημοσιευτηκε απο μεγαλα sites και ΜΜΕ χωρις να υπαρχει η παραμικρη διασταυρωση...διοτι βολευε...
Η δημοσιογραφια στα χειροτερα της 

Τελος να σημειωσουμε πως το θεμα δεν ειναι μονο οτι ΜΜΕ αναδημοσιευουν fakenews ως ειδησεις,αλλα οτι καποιες απο αυτες θα μπορουσαν να ειναι αληθινες!!!

ΠΡΕΖΑ TV
26-7-2017

Δεν υπάρχουν σχόλια: