Κυριακή, Φεβρουαρίου 24, 2008

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΥΡΤΣΟΣ:ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΜΕΣΟΝ,ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΒΑΣΗ ΑΡΑΧΤΟΙ ΚΑΙ ΤΕΜΠΕΛΙΔΕΣ.(TO 2007 ΠΗΡΕ 4.200.000EURO KΡΑΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑ...)

Οι πιο ευνοημενοι υπαλληλοι απ'ολους,
συμφωνα με το εκδοτη Γιωργο Κυρτσο,
ειναι αυτοι που εχουν διοριστει στο δημοσιο τομεα,
καθως οι περισσοτεροι εχουν προσληφθει με μεσον,
ειναι τεμπελιδες στη δουλεια τους,
παιρνουν αναρωτικη αδεια οποτε γουσταρουν,
διοργανωνουν απεργιες δημιουργοντας συνεχως προφασεις,
ενω μαλιστα καποιοι απο αυτους φοροδιαφευγουν...
Στον αντιποδα,ειναι οι οικονομικοι μεταναστες,
που συνεχως ειναι κατατρεγμενοι κτλ...

Ολα τα παραπανω,τα λεει ενας εκδοτης,
ο οποιος το 2007,πηρε 4.258.194euro,
πακετο κρατικης διαφημισης,
για την εφημεριδα του city press
και αυτες τις μερες κυκλοφορει και το νεο του free press,
το οποιο θα διεκδικησει το δικο του μεριδιο
στη διαφημιστικη πιττα.....

Τα λεει ενας ανθρωπος,
ο οποιος υποστηριζει τη Νεα Δημοκρατια...
μια δεξια ολοκληρωτικη κυβερνηση,
που εφαρμοσε τον Ιανουριο πρακτικες Γκουανταναμο
για τους οικονομικους μεταναστες της Πατρας,
με ομαδικους διωγμους και ξυλο...
ενω προαγει και επιβραβευει συνεχως
το ρατσισμο και τη ξενοφοβια.


Καλα σας λενε...
Αλητες,ρουφιανους,δημοσιοκαφρους...


ΠΡΕΖΑ TV
24-2-2008


10 σχόλια:

Billy Mouse είπε...

και αυτος δημοσιος υπαλληλος ειναι...χαχαχαχα

Ανώνυμος είπε...

Οι λέξεις δημόσιος υπάλληλος και εργασία είναι δύο δρόμοι παράλληλοι. Δε συναντώνται ποτέ. Και να βρεθεί κάποιος φιλότιμος θα χαλάσει μέσα στη λέρα του δημοσίου γιατί θα καταλάβει πολύ σύντομα ότι ένας κούκος δε φέρνει την άνοιξη και δέυτερον θα βρίσκεται σε εμπόλεμη κατάσταση με τις κλίκες των τεμπελόσκυλων. Αποτέλεσμα; Θα τα γράψει όλα στα παλιά του τα παπούτσια και θα κάαααααααθεται!!!

Ανώνυμος είπε...

η ελεϊνη θατσερορηγκανική προπαγάνδα των τελευταίων 27 χρόνων έχει καταπέσει στο σύνολό της.
Η αποτελεσματικότητα ενός δημοσίου κάτω απο την κατάλληλη πολιτική ηγεσία είναι πολύ καλύτερη και φτηνότερη τελικά απο μία πολυεθνική.
Είναι μέγα μύθος τα περι τεμπελιάς γενικά των δημ. υπαλλήλων.
Τα δικαιώματα γιατί να είναι τεμπελιά για να κάνουν πλιάτσικο τα καπιταλιστικά ερπετά;
Αντί να τα φορολογούμε με 99% πρίν τα καρατομίσουμε...

Theodore είπε...

Εγω θα γραψω την πειρα μου, απο 35 χρονια στο Δημοσιο.
Συνηθως δουλευουν οσοι θελουν,(oπως και στα Σχολεια εξ αλλου, που διαβαζουν οσοι θελουν. Αλλα παιρνουν ολοι το χαρτι, ξερουν, δεν ξερουν, αν και αυτο το τελευταιο, δεν ειναι παντα δυνατο, λογω του οτι χαλας την πιατσα.
Υπαρχουν βεβαια και καποιοι, που εχουν φιλοτιμο και που απ αυτους τελικα κινειται αυτος ο ρινοκερος που λεγεται Δημοσιο.Αυτους, τους δειχνουν με το δαχτυλο και συνηθως τους βριζουν γιατι χαλανε την πιατσα. Αλλοιμονο τους δε, αν παρουν τιποτα υπερωριες. Αμεσως ξεσηκωνονται το τεμπελοσκυλα και ζητανε κι αυτα.
Χωρια οι απατες με το χτυπημα της καρτας παρουσιας απο αλλους, χωρις να εχει πατησει το ατομο στη δουλεια του.
Μια φορα,ενα βραδυ, πηγε ελεγχος στο λιμανι, που οι μισθοι, αν δεν το ξερετε, ειναι εξωγηινοι, για να δει αν και ποσοι δουλευανε. Ε, ενω οι καρτες ηταν χτυπημενες, οι μισοι και παραπανω, λειπανε. Και ο μισθος και τα εξτρα, λογω νυχτερινων, ετρεχαν. Και μιλαμε για συνολικα καπου 100 με 150 χιλιαρικα το χρονο στον καθενα.Τι νομιζετε, οτι πεινανε, οπως φωναζουν κατι ΚΚΕδες;
Γι αυτο κανουν καθε τρεις και λιγο απεργιες, Φοβουνται μηπως χασουν το λουφε.
Κι εσυ καραγκιοζακο, που ζητας καρατομησεις, γιατι δε φτιαχνεις μια δικη σου δουλεια, να μην εχεις αναγκη τους κεφαλαιοκρατες, οπως λες;Αλλα αυτο θελει και κωλο και μυαλο, που οπως φαινεται, δεν κατεχεις.
Περιμενεις απο το κρατος, να σε βαλει στο πρυτανειο να σιτιζεσαι δωρεαν.Και μετα βλεπουμε την ανταγωνιστικοτητα μας, να εχει παει στον πατο, πισω και απο τις νεες χωρες της ΕΟΚ.Να δουμε ποιος θα μας δωσει να φαμε σε λιγο.Οι παρολες του λαικισμου, που ευκολα ξεστομιζει ο καθενας;

Unknown είπε...

Aνοησιες του προβοκατορικου ειδους που οδηγουν σε συνεχεις αποκρατικοποιησεις υπο τις κραυγες ενος αλλαλαζοντος πληθους απο "ρινοκερους' οχι απο τους αργοκινητους αλλα απο αυτους του Ιονεσκο, που στηριζουν μια χρεωκοπημενη πολιτικη που δινει λεφτα και εξουσια σε ανθρωπους σαν τον Κυρτσο.........

Theodore είπε...

Κοιτα, τον Κυρτσο, δεν τον ερωτευτηκαμε πια. Ενας απο τους πολλους ειναι.
Οποιος στην Ελλαδα, βγαζει εφημεριδα, εκβιαζει ανετα τους πολιτικους. Δε βλεπετε τι γινεται, με κατι κωλοφυλλαδες του κερατα, που πουλανε 100 φυλλα και οι ιδιοκτητες τους, εχουν βιλλες και κοττερα;Που τα βρηκαν;Μα εκβιαζουν την καθε κυβερνηση, που τους τα χωνει μεσω της κρατικης διαφημισης.
Γι αυτο, μην πιανεις τον ενα. Δες ολο το σκηνικο.Αλλοιως θα μου επιτρεψεις να πω οτι μεροληπτεις.

Ανώνυμος είπε...

το δημοσιο-το ονειρο καθε ελληνα πολιτη!!!!εισαι στο δημοσιο,κι εχεις το τομαρι σου ησυχο-αν εισαι απεναντι τραβας μαυρη ζωη.δεν θα επρεπε να υπαρχει δημοσιο,ολοι οι μπασταρδοι να δουλευουν!ετσι καθε μαλακα υπερασπιζει τη ζεστη του φωλιτσα,ετσι κι αλλιως δεν υπαρχει λογος-δεν κυνδυνευει οπως οι αλλοι.

Ανώνυμος είπε...

Ανταγωνιστικότητα-φαλλοκρατισμός-καταναλωτισμός=καπιταλισμός.
Ο πολιτισμός των ερπετών που καταστρεφουν τον πλανήτη...

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΩ ΑΡΑ ΥΠΑΡΧΩ αλλιώς είμαι ανύπαρκτος-ΚΕΝΟΣ

Ανώνυμος είπε...

η αποψη οτι αδεσποτοι λαθρομεταναστες ειναι θυματα ενος φασιστικου εθνικιστικου κρατους με πρακτικες γκουανταναμο ειναι παιδαριωδης.μια συντεταγμενη πολιτεια εντελλεται απο το συνταγμα να προστατευει τα δικαιωματα και τις ελευθεριες των πολιτων της απο φαινομενα κοινωνικης ανομιας οπως στην πατρα.μη φτανομε στο αλλο ακρο γιατι τετοιες αντιληψεις απαξιωνουν τις αντιθετες σκεψεις΄και εκφυλιζουν αυτες σε ενα αναστροφο ρατσισμο εναντιον των φυλησυχων πολιτων. απαιτειται νηφαλιοτητα γιατι οπως δεν ωφελει ο εθνικισμος και ο αυταρχισμος ετσι δεν ωφελει και ενας ιδιοτυπος αριστερος λαικισμος δηθεν ανθρωπιστικης καπηλειας που καταντα ψυχεμπορια ανθρωπισμου.οταν αυτοπροσδιοριζεσαι στις αποψεις σου με μανιχαιστικα διπολα -κακοι υπαρκτοι αλλα και φανταστικοι κατασκευασμενοι απο τα λομπι εξουσιας εθνικιστες καλοι ανθρωπιστες-τοτε καταπιπτεις σε ειδωλο ενος αναστροφου ρατσισμου σε βαρος των πολιτων και μια αυταρχικη σταση.