Παρασκευή, Οκτωβρίου 17, 2008

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ:ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗΣ...ΟΤΑΝ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΕ BLOGS ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ...

χωρις σχολια
Η ιστορια θα μιλησει απο μονη της...
και θα τους ξερασει...

ΠΡΕΖΑ TV
17-10-2008

16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΓΝΩΣΤΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ 2!
ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ ΟΙ ΑΡΡΩΣΤΑΚΗΔΕΣ

Ανώνυμος είπε...

AYTOI ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

Γιατί φωτογραφία "ντοκουμέντο";

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

Διοτι ειναι δυο προσωπα που ξεχωριζω...

Ανώνυμος είπε...

Μπουμπούκια τα παιδάκια! Ξέρεις από πού ξεκίνησε ο Παπαγιάννης?Από το κανάλι του Καρατζαφέρη! Καταλαβαίνεις ποιότητα ανθρώπου και δημοσιογράφου!

Ανώνυμος είπε...

Το μουνάκι η ξανθιά είναι ωραία.

Ανώνυμος είπε...

καλα βρε δεν θυμαστε την ξανθια

να ειναι εξεχων μελος στα πανελ

των μεσημεριανων εκπομπων επι

χρονια ?????

τι ''καλαμι'' θα καβαλησε για να

γινει πολιτικος αναλυτης ......

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ 1967 ΕΓΙΝΕ ΜΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΔΙΩΞΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΔΙΕΛΥΑΝ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ.ΕΔΩΣΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΣΤΟΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ.ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΣΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ, ΥΓΕΙΑ ΔΙΧΩΣ ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ,ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ,ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟ ΑΠΟ 0,3%ΕΩΣ 1,6%(ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ,ΠΑΙΔΕΙΑ ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ(ΤΟ ΜΕΤΣΟΒIΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ,ΤΟ ΦΥΣΙΚΟΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟ)ΑΛΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΤΗ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ,ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΟΥ ΦΥΛΑΚΙΣΕ ΥΠΟΥΡΓΟ (ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ΑΠΟ ΕΥΘΙΞΙΑ )ΓΙΑΤΙ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ,ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ,ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΗΝ ΦΕΡΑΝ.ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΒΟΛΕΥΟΥΝ ΤΑ ΡΕΜΑΛΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΟΥΝ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ,ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ,ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΝΑ ΦΑΚΕΛΩΝΟΝΤΑΙ,ΤΟΥΣ ΠΡΕΖΕΜΠΟΡΟΥΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΑΝΕΤΑ .ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΘΕΛΑΤΕ? ΑΝ ΝΑΙ ΤΟΤΕ ΧΑΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχως οι ανθρωποι οι οποιοι εχουν εξαργυρωσει, με πλουτη κ εξουσια, τους δηθεν αγωνες τους για δημοκρατια εχουν φερει την χωρα σε τετοιο σημειο ώστε καποιοι σαν τον 3:10 να γραφουν τετοιες ………………………

Ανώνυμος είπε...

Πρός 3.10: Κατι τέτοια σχόλια με κάνουν να αναρωτιέμαι τι μπορεί να κυκλοφορεί εκεί έξω. Συνέχιστε να καλλιεργείτε μαλακίες μέσα στο κεφαλάκι σας. Μέχρι εκεί σας κόβει άλλωστε.

Ανώνυμος είπε...

3:10 πήγαινε βγάλε τον Παπαδόπουλο από τον τάφο να κάνωμεν πάλι επανάσταση.Άγιος ήτο και αυτός ωσάν τον Βησσαρίωνα, σίγουρα δεν έχει λιώσει ακόμα.

SteWIE είπε...

@ 3:10 ....

Το Πολυτεχνειο, λοιπον, που το φτασε στα υψη η χουντα, συνεβαλε ωστε ολοι αυτοι οι μπασταρδοι να ξεκουμπησθουν απο την εξουσια.

Για να 'ρχεσαι εσυ και κατι αλλοι συνεπαρμενοι να αναπολουν μια απο τις χειροτερες περιοδους που περασε αυτη η γαμωχωρα.

Αχ, κατακαημενη Ελλαδιτσα, ΜΥΑΛΟ που θελουν τα παιδια σου....

Ανώνυμος είπε...

Η ξανθια τωρα που πηρε τον λοπου απο τα πρωιναδικα το παιζει παλι δημοσιογραφος;;; Οταν μακακιζοταν στα πρωιναδικα δεν συμμετειχε στις απεργιες του κλαδου των δημοσιογραφων ισχυριζομενη οτι κανει ψυχαγωγια Τωρα θα φτιαξει και τα χαρτια της για να μπει στην ΕΣΗΕΑ;;; Θα την περιμενω στη γωνια για να της κατσω και αυτηνης και του μπεκρουλιακα του αλλου απο μια ενσταση και να δουμε αν θα γραφτουν ποτε στην ενωση τα καθικια!

Ανώνυμος είπε...

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΕΧΟΝΤΑΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ 1977 ΕΛΕΓΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΤΩΡΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΣΩΣΤΟ.
ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΔΙΚΤΑΤΩΡ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΠΕΤΑΓΕ ΤΑ ΡΕΜΑΛΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΠΟΥ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΝΑΝ ΜΑΘΗΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ FAME STORY ΠΟΥ ΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ ΕΙΧΑΝ ΔΙΠΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΓΕΜΑΤΕΣ ΤΣΕΠΕΣ ΠΟΥ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΣΑΚΙΖΟΤΑΝ ΝΑ ΣΕ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟ ΟΥΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΡΙΞΕ ΑΦΟΥ ΕΦΑΓΕ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ-ΑΒΕΡΩΦ-ΜΑΥΡΟΥ Ο ΑΝΤΡΙΚΟΣ ΣΥΜΦΩΝΟΥΣΕ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ (ΞΥΠΝΙΟΣ ΜΗΝ ΧΡΕΩΘΩ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΟΥ ΛΕΕΙ)ΚΑΙ ΗΡΘΕ ΑΥΤΗ Η ΩΡΑΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΘΗΣΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΜΠΑΝΑΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΤΕ ΓΙΑ ΚΑΜΜΙΑ ΘΕΣΟΥΛΑ

Ανώνυμος είπε...

paidia o kathe dimosiografos kanei tin douleia tou - "douleia tou " - toulaxiston ton papagianni ton akousa simera 18-1-2011 sto extra na leei xyma se vouleyti tou pasok oti o tsoxatzopoulos mas pernaei olous gia malakes pou apo enas typos xwris panteloni simera einai vathiploutos politikos...kai na mas pei pou ta vrike- opws kai poloi alloi -kai epi neas dimokratias ekane polemo ston karamanli ...- vgalte ta xrwmata kai ta komata apo panw sas kai katalavete oti gia 1000 lamogia malakes talaipwreitai oli i xwra simera ...- mporoun kati tsoxatzopoulous laliwtides kai opoious allous apo ola ta komata na kanoun pothen esxes ???? as ginei i arxi epitelous !!!!!!! kai an exoun kanei paranomies na dimeythoun oi periouisies tous kai na dikastoun !!! auta filoi mou ...

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΑΝΕ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΝΔ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟΙ!!!!!!ΑΝΤΕ ΝΑ ΧΑΘΕΙΣ ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ...ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΤΑ ΟΛΩΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙΣ...ΘΥΜΑ ,ΠΡΑΣΙΝΟ ΘΥΜΑ...