Παρασκευή, Ιανουαρίου 16, 2009

ΚΟΠΕΛΑ ΠΕΘΑΝΕ ΣΤΟ ΣΑΛΟΝΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ,ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΕΚΑΒ...ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ...

Μια νέα κοπέλα πέθανε πρόσφατα στο σαλόνι νοσοκομείου της Θεσσαλονίκης, περιμένοντας ασθενοφόρο για να την πάει στο σπίτι της στην Εδεσσα, μετά τη χημειοθεραπεία. Οι δευτερογενείς διακομιδές από ΕΚΑΒ και νοσοκομεία συνεχίζουν να ταλαιπωρούν ασθενείς και νεφροπαθείς.

Χθες οι εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης πραγματοποίησαν τρίωρες στάσεις εργασίας για να σταματήσουν να πραγματοποιούν διακομιδές προς τις ιδιωτικές κλινικές. Παράσταση στον εισαγγελέα έκαναν οι νεφροπαθείς της Θεσσαλονίκης, που βρίσκονται στη μέση της διένεξης. Το ΕΚΑΒ εξυπηρετεί κατ' εξαίρεση τους καρκινοπαθείς, μετά το θάνατο της κοπέλας το περασμένο Σεπτέμβριο, στο νοσοκομείο «Παπανικολάου».

Κατ' εξαίρεση εξυπηρετεί τους καρκινοπαθείς το ΕΚΑΒ. Χρειάστηκε όμως να χαθεί μια ζωή. Παρ' όλ' αυτά, «η τρίωρη αναμονή είναι συνηθισμένη», λέει η πρόεδρος Καρκινοπαθών Ελλάδος, Περσεφόνη Μήττα. Καταγγέλλει επίσης ότι το προσωπικό νοσοκομείου της Θεσσαλονίκης παρότρυνε νεαρό καρκινοπαθή να μην περιμένει το ΕΚΑΒ, που αργούσε, αλλά να καλέσει ιδιωτικό ασθενοφόρο. «Αυτό είναι απαράδεκτο», τονίζει η Π. Μήττα και αναγνωρίζει έλλειψη προσωπικού στο ΕΚΑΒ, το οποίο, όπως λέει, «είναι φρίκη σε σχέση με το πώς ήταν πριν από 20 χρόνια».

Ακομη ενα μεγαλο μπραβο στον δολοφονο
του Υπ.Υγειας Δημητρη Αβραμοπουλο...


ΠΡΕΖΑ TV
16-1-2009

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΑΝ ΕΙΧΕ ΠΑΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΘΕΝΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΗΤΝ ΑΡΧΙΔΙ ΠΡΕΖΑ.
ΕΧΕΙΣ ΛΥΣΑΞΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟ Η ΑΒΑΝΤΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ Η ΤΟΥΣ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

Οι Δολοφόνοι του Επαναστατικού Αγώνα
Ep-Ag-5

Νομίζουν ότι είναι ...επαναστάτες!!! Για ρωτήστε ρε αλήτες τους αληθινούς επαναστάτες αν κρύφτηκαν ποτέ. Από την επανάσταση μέχρι σήμερα έχουν πρόσωπο και όνομα και γιαυτό τους τιμάμε.
Αφού είστε επαναστάτες κατεβάστε τα όπλα και άντε στα κατεχόμενα να κατεβάσετε την σημαία όπως ο Σολομού που δολοφονήθηκε. Άντε πηγαίνετε να υπερασπιστείτε ιερά και τα όσια ....

ΕΙΣΤΕ ΑΛΗΤΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ

και εμείς δεν προβάλουμε τις εκληματικές σας ενέργειες

http://www.corfunews.eu/

Ανώνυμος είπε...

giati o karamanlis pou afise afton ton axristo sto ipourgio igias kai eixe sinergati ton rousopoulo kai to voulgaraki kai polla alla einai aneuthinos????