Σάββατο, Αυγούστου 01, 2009

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟ TAMIFLU...ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΓΡΙΠΗ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΟΛΟΥΣ ΠΡΕΖΑΚΙΑ....

Ποσοστό μεγαλύτερο του 50% των παιδιών που λαμβάνουν Tamiflu αντιμετωπίζουν παρενέργειες με ναυτίες, αϋπνίες και εφιάλτες, διαπιστώνουν τώρα επιστήμονες.
Δύο μελέτες από ειδικούς της Υπηρεσίας Προστασίας Υγείας στη Βρετανία κατέγραψαν πολλές παρενέργειες μεταξύ των παιδιών, κυρίως σχολικής ηλικίας, που λαμβάνουν αντι-ιικά φάρμακα.

Τα σχετικά στοιχεία συγκεντρώθηκαν από τρία σχολεία στο Λονδίνο και ένα στη νοτιο-δυτική Αγγλία, σε παιδιά στα οποία χορηγήθηκε Tamiflu για να μην προσβληθούν
από τη νέα γρίπη όταν συμμαθητές τους νόσησαν.

Οι ερευνητές καθησυχάζουν λέγοντας ότι κάποιες παρενέργειες θεωρούνται «κοινές», αλλά θα πρέπει να γίνεται σωστή εκτίμηση για το αν και σε ποιες συγκεκριμένες περιπτώσεις πρέπει να χορηγείται το Tamiflu «προληπτικά».

ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΕΡΔΟΥΣ...ΟΧΙ ΜΟΝΟ TAMIFLU ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΓΡΙΠΗ...ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΣΚΑΣΜΟ ΦΑΡΜΑΚΑ...ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ...ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΩΝ ΓΥΡΩΝ ΜΑΣ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΟΛΛΗΣΟΥΜΕ...ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΠΟΧΙΚΗ ΓΡΙΠΗ!!!!

ΕΛΕΟΣ ΡΕΕΕΕ...ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ,ΠΡΕΖΑΚΙΑ ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΜΕ,ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΡΟΜΟΛΑΓΝΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΓΡΙΠΗ ΤΩΝ ΧΟΙΡΩΝ.

ΠΡΕΖΑ TV
1-8-2009

2 σχόλια:

spyros1000 είπε...

γριππη και μαλακιες...
εδω ο κοσμος πειναει,τα νοικοκυρια υποφερουν κι αυτοι ασχολουνται με γριππες και παπαριες..

Ανθή Μαχά είπε...

Επίσης, εάν έχετε την παραμικρή υποψία ότι ο οικογενειακός γιατρός σας ή ο παιδίατρός σας δεν είναι αδέκαστος ή είναι "ελαφρός", ψάξτε και για άλλο γιατρό.