Δευτέρα, Δεκεμβρίου 07, 2009

Ο ΜΠΑΤΣΟΣ ΠΟΥ ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΗΝ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΟΥ ΠΟΥ ΝΟΣΗΛΕΥΕΤΑΙ ΣΕ ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ,ΤΗΝ ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΜΕ ΓΚΛΟΜΠ!!!

«Δεν ήταν τροχαίο! Πήραν φόρα και την χτύπησαν, και μετά επέστρεψαν και την ξαναχτύπησαν...με κλομπ», καταγγέλλει στο NewsIt.gr ο σύζυγος της Αγγελικής Κουτσουμπου, Θοδωρής Κουτσουμπός.

Η γυναίκα την Κυριακή παρασύρθηκε από μοτοσυκλέτα της ομάδα Δέλτα, και κατέληξε με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις στον Ερυθρό Σταυρό.
Με την πιθανότητα να μπει στο χειρουργείο για λεπτή εξαιρετικά σοβαρή επέμβαση στο κεφάλι να είναι ακόμη ισχυρή, η οικογένεια της 61χρονης μαθηματικού, και στελέχους τους Εργατικού Επαναστατικού Κόμματος (ΕΕΚ), θα κάνουν μήνυση κατά του οδηγού της ομάδας Δέλτα και του υπευθύνου της επιχείρησης.

Όπως υποστηρίζει ο κ.Κουτσουμπός ο οδηγός της ομάδας Δέλτα όχι μόνο δεν φρέναρε – όπως υποστηρίζει από την αρχή η Αστυνομία – χάνοντας τον έλεγχο, αλλά αντίθετα πήρε φόρα και μπήκε στο πλήθος, αδιαφορώντας για τους ανθρώπους που διαδήλωναν ειρηνικά στο σημείο.
Μάλιστα, ενδιαφέρον έχουν οι καταγγελίες των αυτοπτών μαρτύρων στο ΝewsIt.gr που κάνουν λόγο επίθεση του αστυνομικού με κλομπ μετά το τροχαίο!

Ο καρδιολόγος Δημήτρης Γεωργίου που βρίσκονταν ακριβώς δίπλα στην μαθηματικό, θυμάται ότι «σε καμία περίπτωση δεν την χτύπησαν με τον αγκώνα του, όπως λέει η Αστυνομία. Έπεσαν πάνω μας με φόρα, και μάλιστα όταν πήγα ως γιατρός να βοηθήσω, ο οδηγός επέστρεψε και χτύπησε με κλομπ και εμένα, στο κεφάλι και στο δεξιό βραχίονα, και την Αγγελική Κουτσούμπου η οποία ήταν πεσμένη στο δρόμο και μάλιστα ήδη αιμορραγούσε από το αυτί».
Ο κύριος Σάββας Μιχαήλ, επίσης γιατρός και στέλεχος του ΕΕΚ, και παρόν στο περιστατικό είναι κατηγορηματικός : «Ποτέ η μηχανή του αστυνομικού δεν φρέναρε. Δεν έχασε τον έλεγχο και έπεσε πάνω της, όπως λένε. Μάλιστα, μετά το περιστατικό, έσπευσα να βοηθήσω, τους έλεγα ότι είμαι γιατρός και με χτύπηγαν λέγοντας «άντε γ… κι αν είσαι γιατρός»!
Η Τροχαία τώρα έχει τον τελευταίο λόγο, αφού η προανάκριση και η προκαταρτική διοικητική εξέταση θα ρίξουν φως στην υπόθεση.

ΜΙΧΑΛΗ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ;;;
ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ;;;

ΠΕΦΤΟΥΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ...

newsit.gr

ΠΡΕΖΑ TV
7-12-2009

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δε μιλάει κανένας βολεμένος φασιστάκος τώρα ε?

Κάτω οι μπάτσοι ρε, ζήτω οι σχολές μας και το άσυλο. Γουρουνια.

Ανώνυμος είπε...

Γιώργο ακούς? οχι γιατι αυτες τις μέρες φλομώσαμε στις παπαριές .

Ανώνυμος είπε...

Preza skato-Fasista opia sxolia de soy aresoun ta svinis, e?

Palio arxidi!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΚΑΝΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ?
ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΕΙΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΟΡΤΕΣ
ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΚΑΙΝΕ ΠΟΛΥΤΕΛΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ?
ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΟΙ ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΙΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΚΑΛΗ
ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ?
ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΕΨΟΥΝ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΓΙΑΤΡΟΙ ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ ΤΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

oson afora th bia tvn anaexikvn ejhgeitai apo to gegonos oti opovs eipe o FROINT otan kati goystareis poly kai ayto h koinvnia to theorei aparadekto tote to miseis kai to katadiokris. etsi erminefse aftos o megas psihanalitis ena peristatiko asthenias o opios pisteve oti ton katadiokoun kapoioi kai gia afto toys misouse. o srtemper, etsi legotan o asthenis toy, eixe omofilofilikes taseis kai epidi i kinonia theorei afto to sinesthima aparadekto, iparxi sigkrousi

Ανώνυμος είπε...

Ο ΜΠΑΤΣΟΣ ΠΟΥ ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΗΝ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΟΥ ΠΟΥ ΝΟΣΗΛΕΥΕΤΑΙ ΣΕ ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ,ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΤΗΝ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΜΕ ΓΚΛΟΜΠ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕ ΓΙΑΤΙ ΣΦΗΝΩΣΕ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥ ΠΡΕΖΑ!!!

greekabroad@googlemail.com είπε...

Ξέρετε, ανώνυμε 12:56 πμ, το σχόλιό σας, ειδικά σε παλαιότερους που έχουν μνήμες από μηχανές, τρίκυκλα, γκλομπ, και φόρες ή φρεναρίσματα ξυπνά πολύ οδυνηρές μνήμες. Αν έχει παραμείνει απαράλλαχτο το παρακράτος στην Ελλάδα, τότε βρισκόμαστε μόνο στην αρχή ενός πολύ σκληρού κύκλου βίας.

Ανώνυμος είπε...

arxidia mantoles
που βρησκομαστε ρε βλακα
να σου πω εγω ρε
καλα κανανε και οι μεν και οι δε

Ρε ξυπνατε ρε, ολα ειναι μερος του Show

Ανώνυμος είπε...

Δεν καταλαβαινω γιατι καηκε η σημαια? για τον ελληνικο λαο δεν μαχεσται? η κυρια αυτη ειναι δικο σαs θυμα επαναστατεs του κωλου!! ο λαοs δεν ειναι μαζι σαs δεν το βλεπεται

Ανώνυμος είπε...

greekabroad 2.34π.μ. ΔΕΝ ΠΑΣ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΗ. ΤΟΝ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΤΟΤΕ ΔΕΞΙΑΣ ΕΝΩ ΤΩΡΑ ΠΥΡΟΒΟΛΕΙ,ΣΠΑΕΙ ΚΕΦΑΛΙΑ ΜΕ ΣΦΥΡΙΑ,ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΥΦΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΕΘΝΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ. ΚΡΙΝΕΙΣ ΜΟΝΟΠΛΕΥΡΑ.ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΤΟΥΣ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ" ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΟΥ.

greekabroad@googlemail.com είπε...

Ερωτήσεις κρίσης και διάκρισης: Οι αστυνομικοί που υποθάλπουν τους εγκληματίες φασίστες και παρασιωπούν τα αυτόφωρα εγκλήματα τα οποία κατ' εξακολούθηση και κατά συρροή διαπράττουν οι προαναφερθέντες (πέρσι στην πλατεία Κλαυθμώνος για παράδειγμα), οι αρμόδιοι (καθ' ύλη και κατά τόπο) δικαστικοί λειτουργοί οι οποίοι διαπράττουν κατάχρηση εξουσίας όταν δεν διώκουν τα προαναφερθέντα αδικήματα σε ποιο παρακράτος ανήκουν; Της Αριστεράς και της [Αντι]παγκοσμιοποίησης; Σ' αυτό ανήκει ο Κορκονέας και ο Μελίστας και όσοι έκριναν τον 2ο και θα κρίνουν τον 1ο (σε σχέση με το "πυροβολεί"); Τα "κεφάλια με τα σφυριά" ποιοι τα ανοίγουν; Μήπως αυτοί που με τις "αθόρυβες" μαχαιρώνουν (όπως ο Περίανδρος για παράδειγμα) φοιτητές; Στην περίπτωση του κυρίου Κουσουρή αναφέρεστε; Μήπως αναφέρεστε στον Τεμπονέρα και τον "αριστερό" Καλαμπόκα, σε σχέση με το "σπάει κεφάλια με σφυριά" και "το παρακράτος της τότε Δεξιάς" που (βλέπετε;) αμαυρώνει και τους έντιμους ανθρώπους του συγκεκριμένου χώρου στον συλλογισμό σας, και μάλιστα και τώρα και "τότε". Ήταν όλη η Δεξιά τόσο κακοί άνθρωποι τότε; Δεν με πείσατε. Ποιοι "καταστρέφουν τυφλά;" Αυτοί που αποδείχτηκε (περσι για παράδειγμα) ότι παρότι φορούσαν κουκούλες ήταν αστυνομικοί που όπως είπε ο τόσο προσφιλής σας κύριος Καρατζαφέρης "εκτελού[σαν] τις εντολές της Πατρίδας τους;" Τιμούν τα Εθνικά Σύβολα όσοι--ενώ τα φέρουν--διαπράττουν τα προαναφερθέντα; Στο χέρι με το οποίο προτείνει το πιστόλι ο αστυνομικός φέρει την Ελληνική Σημαία. Την τιμά με την πράξη του; Μήπως νομίζετε ότι τέτοιες πράξεις, και οι παραλείψεις στιγματισμού τους από μέρους σας, συνεργούν στο να τελεσφορήσει η πάγια τακτική πατριδοκαπηλείας από τον χώρο σας; Και μια και πήγαμε στον Λαμπράκη, και το παρακράτος της "τότε Δεξιάς" γιατί δεν αναφέρετε και τη ματωμένη σημαία της ΕΦΕΕ από το Πολυτεχνείο, αφού πάτε τόσο καλά από Ιστορία και Λογική; Μήπως πιστεύετε ότι μόνο εσείς τιμάτε τα Εθνικά Σύμβολα; Ή μήπως νομίσατε ότι θα σας επιτρεπόταν η υφαρπαγή του σεβασμού στα Εθνικά Σύμβολα που επιχειρήσατε με το σχόλιό σας;