Κυριακή, Δεκεμβρίου 20, 2009

ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟ GAMATO.INFO. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΒΓΑΛΑΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ!!!


Οπως ολα δειχνουν τελικα το Gamato.Info,το δημοφιλέστατο Ελληνικο site με torrets,θα ανοιξει ξανα κανονικα και αυτο που μας προτρεπουν οι διαχειριστες του ειναι να κανουμε Υπομονη!!!
Το Gamato.Info κατα διαβολικη συμπτωση (;),επεσε το ιδιο διαστημα οπου υπηρξε συλληψη ατομου,
φερομενου ως διαχειριστη του Greek-Fun.com.

Παραλληλα κατα τη διαρκεια της εβδομαδας,ρολα κατεβασαν πολλα Ελληνικα sites με torrents,πραγμα το οποιο οδηγησε πολλους χρηστες του σε διαφορες υποθεσεις και εικασιες,τις οποιες την ενθαρινε και η μη υπαρξη ανακοινωσης απο την ομαδα του site.
To Gamato.Info,συμφωνα με το Alexa.com,
ειναι το 17 site σε επισκεψεις στην Ελλαδα.

Καλη συνεχεια λοιπον!!!

ΠΡΕΖΑ TV
20-12-2009


UPDATE:

ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΙΣ 10 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΤΟ GAMATO.INFO,ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ E-MAIL ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ SITE ΣΕ ΧΡΗΣΤΗ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ RATIO


GAMATO.INFO:ΤΟ SITE ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΛΕΙΣΤΟ
ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΛΥΘΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ ΤΕΧΝΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ...

223 σχόλια:

1 – 200 από 223   Νεότερο›   Νεότερο»
NikMark είπε...

Ε! Σας τα 'πα, εγώ! Παπαριές λέγατε.

Απλά χέστηκαν πάνω τους με το άλλο θέμα ( βλέπε Greek Fun ), και απλά είπαν να κατεβάσουν ρολά για λίγο.

Ορθώς έπραξαν, δε λέω.

Και επί τη ευκαιρία, κωλόπαιδα, εσάς λέω, που όσο μυαλό σας λείπει, τόσο μεγάλες υπογραφές βάζετε στο Gamato, εσάς που δεν έχετε ιδέα από ορθογραφία και το ρίχνετε στα άθλια Greeklish, γραμματοσειρά δηλαδή με λατινικούς χαρακτήρες. Εσάς τα ντουβάρια που μόνο άναρθρες κραυγές αποτελούν τα μηνύματά σας σε συνάρτηση με τη βλακώδη τεράστια υπογραφή.

Συμμαζευτείτε, μάθετε ορθογραφία, βγάλτε τις τεράστιες υπογραφές. Τακτοποιήστε γενικότερα το λογαριασμό σας, για ένα όμορφο Gamato.

Και βασικά, δεν το λέω για μένα. Εγώ σας γράφω στα αρχίδια ( όπως άλλωστε θα με γράψετε και 'σεις, διότι Μπετόβλακες ήσασταν, Μπετόβλακες θα παραμείνετε ), χρησιμοποιώ FireFox + AD Block Plus + Element Hiding Helper + No Script και τα αναφέρω μήπως γλιτώσουν κι άλλοι. Να ξέρετε καράβλαχοι, ε καράβλαχοι, δεν βλέπω απολύτως τίποτα. Όλα κόβωνται αυτομάτως απ'τα προαναφερθέντα προγράμματα. Ακόμη και τα σχόλιά σας σε ταινίες, απαξιώ πλήρως.

Σωθείται απ'τα ζώα, βάλτε FireFox και τα Add OnS που ανέφερα, ρυθμίστε τα κατάλληλα.

NikMark είπε...

Τώρα ζεστάθηκα και μια που το συγκεκριμένο Blog με εμπνέει να εκφρασθώ ελέυθερα...

Σείρα έχετε και εσείς, οι uploaders. Αλλά κατηγορία ζώων κι εσείς. Ανεβάζετε μια ταινία, ΟΚ, την παρουσιάζετε, NΟΤ ΟΚ.

Σκέτο Τσίρκο η παρουσίασή σας. Αντανάκλαση της σκατόφατσάς σας. Δεν χρειάζονται 100 χρώματα σε κάθε παράγραφο. Ένα, το μάυρο, για όλη τη παρουσίαση είναι υπεραρκετό. Φυσικά, εξυπακούεται νορμάλ μέγεθος.

Απλά, όμορφα, τακτοποιημένα με αρκετές μικρές παραγράφους ανάλογα τα στοιχεία ( πχ λεπτομέρεις ταινίας, λεπτομέρεις αρχείου βίντεο κτλ ). Σαν να γράφεις έκθεση ( αν και είμαι σίγουρος, ποτέ δεν μπλέξατε με το εγχείρημα, δεν έχετε ιδέα τι θα πει έκθεση ).

Τα άλλα τα ζώα; Που ανήκουν στα μηρυκαστικά; Οι τάχα, οι δήθεν, οι και καλά δημιουργοί υποτίτλων; Ναι, γι'αυτές τις ιδιοφυίες μιλώ. Που βλέπουν μια ταινία, συγρόνως μεταφράζουν ΚΑΙ ΝΑΙ συγνρόνως κάνουν και τον χρονισμό. Ναι, τα ανερχόμενα αστέρια που εν ώρα ταινίας δεν χάνουν ευκαιρία να μας θυμήσουν το βλακώδες ψευδώνυμό τους ( πχ by mitsos, σούλα σ'αγαπάω, πολύ κωλόπαιδο ο Κυριάκος ).

Αυτοί οι οποίοι τάχα, δήθεν έφτιαξαν την μετάφραση εξ ακοής και ξεχνούν ενδιάμεσα Αγγλικούς υπότιτλους!! Χα-Χα. Πείτε ρε ζώα ότι τσιμπάτε έτοιμους χρονισμένους αγγλικούς υπότιτλους και απλά κάνετε μια πενιχρή προσπάθεια για μετάφραση στα βλάχικα...! Πείτε ότι δεν έχετε ιδέα από χρονισμό και σωστή μετάφραση και ιδίως από ορθογραφία ( το οποίο μας αναγκάζει αντί να αφοσιοθούμε στην ταινία, να αποσυντονιστούμε και να αναρωτηθούμε -> πόσο Μπετόβλακας μπορεί να είναι; )

Αρκεί επακριβώς μόλις τελειώνει η ταινία, όμορφα και τακτοποιημένα το ονοματάκι/ψευδώνυμό σας. Ποιος δεν γνωρίζε άλλωστε τη Νατάσα Συρεγγέλα; Τα ίδια καραγκιοζιλίκια με σας έκανε; Μπα...

Εν πάση περιπτώσει. Επειδή σε ντουβάρια μιλάω, θα αφαιρέσω τους χαρακτηρισμούς και τα γράψω όμορφα στο γαμάτο. Έστω κι ένας μήπως φιλοτιμηθεί και συνάμα να θυμίζω τα στουρνάρια.

Ανώνυμος είπε...

Το "κόβωνται", έτσι το γράφετε, κε ορθογραφημένε?
Μήπως είστε λίγο εξυπνάκιας;
Επίσης, έχετε ακούσει για κάποιον -επίσης έξυπνο-, που του έδειχναν το φεγγάρι και κοιτούσε το δάχτυλο; Εεεε;

Ανώνυμος είπε...

Εσείς έτσι γράφετε το "κόβωνται" κε ορθογραφημένε;
Μήπως είστε λίγο εξυπνάκιας; Μήπως;

Επίσης, έχετε υπ'όψιν σας έναν -επίσης έξυπνο- που του έδειχναν το φεγγάρι, και αυτός κοιτούσε το δάχτυλο; Εεεεε;

Ανώνυμος είπε...

Πεσ' τα ΝικΜαρκ!Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου,όμως λίγο ευγένεια ρε φίλε.Τα ρήμαξες τα παιδιά.Απλά μπορούσες να πεις οτι η υπογραφή δεν είναι υποκατάστατο της ψωλής κ θα τελείωνε το θέμα!Όσο για την ορθογραφία γάμησέ το,ξεχάσαμε κ αυτά που ξέραμε.Τι φταίνε όμως αυτοί?

Ανώνυμος είπε...

Gamatoi μην μασάτε!Ο tracker μας θα ανοίξει ξανά.Όπως συμβαίνει με τους περισσότερους νόμους,έτσι και στην νομοθεσία που επικαλούνται τα καραγκιοζάκια της ΕΠΟΕ, υπάρχουν "παραθυράκια" με τα οποία ο tracker μας είναι καλυμμένος 100%.Υπομονή και σύντομα θα μπορούμε να "ανταλλάζουμε" ό,τι torrent γουστάρουμε από από το gamato "info", που θα διαχειρίζεται ο admin που θα βρίσκεται σε χώρα "εκτός Ε.Ε."

Ανώνυμος είπε...

Εγώ σας τι είπα εχθές παιδιά θα ανοίξει άντε με το καλό..Εδώ:TYMBWRYXOS(Revolution-team)

Ανώνυμος είπε...

Μα καλά και μονο στην ιδεα οτι δεν θα κατεβαζα απο το γαματο κανα ταινιακι και θα αναγκαζομουν να δω στην τηλεοραση αυτα τα αθλια χριστουγεννιατικα ρεβεγιον ,,,,μου ερχοταν εμετος.....

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ Η ΕΠΟΕ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ? ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΗ? ΑΣ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΕ ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ TELIKA ΕΤΑΙΡΙΑ? ΜΑΓΑΖΙ? ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ? ΝΑ ΚΛΕΙΝΕΙ VIDEO CLUB? ΟΥΣ ΠHΡΑΞΕ ΤΟ GAMATO? OTAN OI ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΠΟΥΛΟΥΣΑΝ ΟΣΟ ΓΟΥΣΤΑΡΑΝ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΕΖΑΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥΣ? ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ?

Ανώνυμος είπε...

re sy pou diamartyrese gia tis ypografes tn anor8ografia, k.t.l tou gamato, pes ena megalo eyxaristw sto gamato pou katebazeis kai d plhrwneis tpt;)koufales tis epoe katw ta xeria apo tous tracker gt 8a sas parei o dialos..to koma twn peiratwn erhete....!!!

Κρίτων είπε...

Ευτυχως που ειχα "καβα" ταινιες !
gamato ρε μουτρα !

Ανώνυμος είπε...

μακαρι να πρνουσατε τα ιδια ζορια και για το φορολογιο που θα σασ τον περασουν σουβλα

Ανώνυμος είπε...

@NikMark

1. Η λεξη μπετόβλακας δεν υπαρχει στο λεξικο... Που την εμαθες? Μαλλον ο μπαμπας ηταν οικοδομος και η μαμα λιγο βλαμενη και σε ελεγαν ετσι απο μικρο?

2. To NikMark είναι greeklish και το Gamato ειναι greeklish. Συμπερασμα? ΕΙΣΑΙ 100% ΤΡΟΜΠΑΣ.

2. δεν εχει κανενας δικαιωμα να κρινει καποιον (προφανως 20- σε ηλικια) που καθετε και κανει μεταφρασεις ΔΩΡΕΑΝ και εχει ορθογραφικα λαθη. Αντ' αυτου μπορειτε οσοι θελετε τελειους υποτιτλους να περιμενετε να τους εκδωσει ο NikMark σε συνεργασια με τον Μπαμπινιωτη. Απο το 2100 και μετα.

3. χρησιμοποιώ FireFox + AD Block Plus + Element Hiding Helper + No Script. Στ'αρχιδια μας, απλα. Βαλε και pampers αμα σε βολευει για να χεζεις και οταν εισαι Online.

4. Παρακαλω τον κυριο NikMark να μας αναφερει ενα upload δικο του και μια μεταφραση δικια του συμφωνα με τις προδιαγραφες που αναφερει.
Και στην τελικη αν δεν γουσταρεις χρωματα να διαβαζεις μονο εφημεριδα και να κανεις το μονιτορ ασπρομαυρο. Οσο για τις υπογραφες μας, δικες μας ειναι οπως θελουμε τις βαζουμε. Εσυ να βαζεις μικρες σαν το πουλακι σου.

Ανώνυμος είπε...

Τα κακεντρεχή σχόλια και οι βρισιές να λείπουν. Δε φταίνε τα παιδιά που εκφράζονται έτσι. Εμείς φταίμε που δεν τα μάθαμε ορθογραφία και τρόπους. Αλλά δεν ειναι ούτε αυτή πρέπουσα η συμπεριφορά του NikMark. Ωραίο παράδειγμα δίνεις. Όσο για το gamato όλοι ξέρουμε ότι είναι το καλύτερο.

Ανώνυμος είπε...

οκ

Ανώνυμος είπε...

κλασσική νοοτροπία Έλληνα!!! μόλις μάθαμε ότι το gamato δεν έκλεισε βρήκαμε θέμα να ασχολούμαστε!!!μέχρι χθες όλοι μαζί για να μην κλείσει το gamato και σήμερα βγήκαν τα μαχαίρια!!το ότι ανοίγει το gamato δε σημαίνει ότι λύθηκε το πρόβλημα της ελεύθερης διακίνησης αρχείων!!οπότε ηρεμία και ψυχραιμία!!

Makis είπε...

3erei kaneis pote 8a aniksoi kanonika?

Ανώνυμος είπε...

nikmark για χαλαρωσε λιγο.πολυ μαγκασ το εχεισ δει τελευταια.για να ενημερωσω και τα αλλα παιδια ενασ φλωροσ εισαι,που μονο απο ιντερνετ ξερεισ.δεν θελω να πω αλλα.
σου προεινω να ξεφυγεισ απο το ιντερνετ και να βαλεισ λιγο περιπετεια στην ζωη σου.δεν το παιζω μαγκασ αλλα αυτη ειναι η αλειθεια.(βρεσ καμια γκομενα γιατι δεν σε βλεπω καλα!!!)

Ανώνυμος είπε...

osfp for ever.
ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ
ΘΑ ΣΑΣ ΓΑΜΑΜΕ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΩ
ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΛΕΕ
ΘΥΡΑ 7 ΘΥΡΑ7
ΜΟΝΟ ΝΕΚΡΟΙ ΘΑ ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΑΥΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ
ΓΑΜΑΜΕ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΒΑΖΕΛΕΣ ΚΑΙ ΒΟΡΑ
ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΜΕ
ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΑΝΤΑ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΑΜΕ

NIKMARK FUC YOU

Ανώνυμος είπε...

eisai zali k arwsteia sto kefali(gate7)
nikmark ame na ton armekseis mazi me to FireFox + AD Block Plus + Element Hiding Helper + No Script....xaxaxa ti malakas poy eisai!!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ
ΚΑΤΙ ΜΑΓΙΚΟ ΟΠΟΥ ΠΑΣ ΕΣΥ
ΘΑ ΜΕ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ ΝΑ ΣΟΥ
ΤΡΑΓΟΥΔΩΩΩ
ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕΕΕ

GALLETI 7

NIKMARK
FUC YOU

Ανώνυμος είπε...

@NickMark θες επειγόντος ΨΥΧΙΑΤΡΟ

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ 1.52 ΜΜ.ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΥ ΣΤΙΛΑΚΙ.

ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΥΑΛΟ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ.
ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΜΥΑΛΟ
ΑΝ ΠΑΡΟΥΜΕ Κ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ
ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ
ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΔΥΟ
ΠΑΝΤΑ ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

ΝΙΚΜΑΡΚ FUC YOU

Ανώνυμος είπε...

ta kapnogona pernoyne fwtia ta tympana varane dynata k egw soy tragoydw gia sena mono zw gamiste ta moynia na trelathw!!!
bernafar7


nikmark fuck off

Ανώνυμος είπε...

NIKMARK ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ.ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΤΑΠΩΣΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.

GATE 7 FOR EVER

NIKMARK FUC YOU

ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΤΕ ΠΟΣΟ ΜΑΛ-ΚΑΣΣΣ
ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο NIKMARK.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΧΩ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΜΑΣΤΟΥΡΑ ΚΑΜΙΑ ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕΟ ...

ΝικMark(εσάς που δεν έχετε ιδέα από ορθογραφία και το ρίχνετε στα άθλια Greeklish, γραμματοσειρά δηλαδή με λατινικούς χαρακτήρες)οπως ακριβως κ το nickname σου ρε βλακα!!!

Ανώνυμος είπε...

ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΣ
ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΕΜΑΣ
ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑΣ
ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΑΣ
ΘΡΥΛΕ ΟΛΕΕ
ΘΡΥΛΕ ΟΛΕΕ
ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΖΩ
ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΩ
ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ

GATE 7

NIKMARK FUC YOU

Ανώνυμος είπε...

Ρε ξεκαρφωτα ΖΩΑ γαμω τις ομαδες σας και τις μαλακιες σας!!
Πειτε κατι σχετικο με το θεμα, οχι πιπες για τις πουτσο-ομαδες!!
Μαλακιες, γαμιεστε για κατι κωλομαδιτσες που τα λεφτα μας τρωνε και εμεις γουσταρουμε!!

Makis είπε...

Mazi sou 2:58!Gamoto ki emeis eimaste olimpiakoi dn kaname etsi!

Ανώνυμος είπε...

ξεκαρφωτα ΖΩΑ!!!
χα χα χα!!!!γραφουμε οτι γραφει κ ο νικμαρκ.... Ασυναρτησίες!!!
ΤΟ ΓΑΜΑΤΟ ΓΑΜΑΤΟ
ΑΛΛΑ
Κ
Ο ΘΡΥΛΟς ΘΡΥΛΟς!!!(3Ης ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΧΟΛΑΣΩ ΚΟΥΡΑΓΙΟ)!!!

Ανώνυμος είπε...

Ενα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά του Gamato για ότι προσφέρουν σε όλους μας, ένα μεγάλο μπράβο σε όσους seedαρουν, και ένα μπράβο στο ΠΡΕΖΑ που μας μάζεψε και μας έδωσε βήμα να τα πούμε και να αλληλοπαρηγορηθούμε...
Θα κάνουμε μήπως και κάτι παραπάνω από το να γκρινιάζουμε τώρα που ησυχάσαμε με την αποκατάσταση του Gamato;
Μήπως ήρθε η ώρα να οργανωθούμε όλες οι ανώνυμες κραυγές σε ένα blog,ή site ή κάπου τέλος πάντων και την άλλη φορά να μη μας πιάσουν απροετοίμαστους; Τόσα σχόλια και τόση συμετοχή κρίμα να πάνε χαμένα... Σήμερα είναι το Gamato αύριο θα είναι το ΠΡΕΖΑ, μεθαύριο ένα ελέυθερο ραδιόφωνο, στη συνέχεια ένα νόμος για κουκούλες, λίγο και οι κάμερες, ξεπουλήσανε τον ΟΤΕ (με το πάγιο πάντα σταθερό!),άντε να ξεπουλήσουν και το νερό τον αέρα, και μια μέρα θα βρεθούμε ο καθένας μόνος του να κοιτάει μια οθόνη, ανήμπορος να δράσει και να αναρωτιέται τι είναι αυτές οι αλυσίδες που είναι δεμένος...
Ένας ευγνώμων στο gamato.

Ανώνυμος είπε...

οταν ανοιξει το gamto προτεινω ολα τα σχολια συμπαραστασης ολων των blogs να μπουν σε ενα ποστ στο forum. Ειδικα του ΠΡΕΖΑ ΤV ΠΟΥ ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑ POSTS (ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΟ ΕΝΑ ΚΟΛΗΣΑΝ TA ΣΧΟΛΙΑ)

Picasonidis40c είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Makis είπε...

Simfono me tn 3:33 poli kali IDEA!

Ανώνυμος είπε...

καταρχην ενα ευχαριστω στο ΠΡΕΖΑ που οντως μας μαζεψε και μαθαμε τι γινεται με το αγαπημενο μας site γιατι μου εχει γινει καθημερινη συνηθεια....
κυριε ΝικΜαρκ μαλλον θα ηταν καλυτερα εσυ να μαθεις τροπους και ορθογραφια πρωτα και το κοβωνται δεν ειναι το μοναδικο σου ορθγραφικο λαθος εχεις αλλα δυο (ψαξτε βρες τα αφου εισαι τοσο καλος)πιο αδικη επιθεση δεν εχω ξαναδει αντι να πεις και ενα ευχαριστω που τα παιδια καθονται και κουραζονται για να κανουν ολη αυτην τη δουλεια μιλας και απο πανω και επειδη κατεβαζω σχεδον καθε μερα τουλαχιστον πεντε ταινιες τα λαθη που εχω δει στην ορθογραφια ( και ξερω παρα πολυ καλη) ειναι ελαχιστα εως ανυπαρκτα και αν δεν σου αρεσει πολυ απλα μην μπαινεις και μην κατεβαζεις μπορεις να πληρωσεις για να τις δεις και τοτε θα εχεις ολο το δικαιωμα να απαιτεις τελειοτητα....
ας μην συνεχισω αλλο γιατι θα ξεφυγω και τοση ωρα με το ζορι κρατιεμαι στα ορια της κοσμιοτητας kai oso gia ta greeklish an kai aniko stin genia tis orthografias kai tis kalis ekthesis sta sxoleia.. TA GOUSTARO den eimai vlepeis komplexara

Makis είπε...

Gia ta xristougenna poso upload doro lete na mas kanoune?

Ανώνυμος είπε...

Ε! Σας τα 'πα, εγώ! Παπαριές λέγατε.

Απλά χέστηκαν πάνω τους με το άλλο θέμα ( βλέπε Greek Fun ), και απλά είπαν να κατεβάσουν ρολά για λίγο.

Ορθώς έπραξαν, δε λέω.

Και επί τη ευκαιρία, κωλόπαιδα, εσάς λέω, που όσο μυαλό σας λείπει, τόσο μεγάλες υπογραφές βάζετε στο Gamato, εσάς που δεν έχετε ιδέα από ορθογραφία και το ρίχνετε στα άθλια Greeklish, γραμματοσειρά δηλαδή με λατινικούς χαρακτήρες. Εσάς τα ντουβάρια που μόνο άναρθρες κραυγές αποτελούν τα μηνύματά σας σε συνάρτηση με τη βλακώδη τεράστια υπογραφή.

Συμμαζευτείτε, μάθετε ορθογραφία, βγάλτε τις τεράστιες υπογραφές. Τακτοποιήστε γενικότερα το λογαριασμό σας, για ένα όμορφο Gamato.

Και βασικά, δεν το λέω για μένα. Εγώ σας γράφω στα αρχίδια ( όπως άλλωστε θα με γράψετε και 'σεις, διότι Μπετόβλακες ήσασταν, Μπετόβλακες θα παραμείνετε ), χρησιμοποιώ FireFox + AD Block Plus + Element Hiding Helper + No Script και τα αναφέρω μήπως γλιτώσουν κι άλλοι. Να ξέρετε καράβλαχοι, ε καράβλαχοι, δεν βλέπω απολύτως τίποτα. Όλα κόβωνται αυτομάτως απ'τα προαναφερθέντα προγράμματα. Ακόμη και τα σχόλιά σας σε ταινίες, απαξιώ πλήρως.

Σωθείται απ'τα ζώα, βάλτε FireFox και τα Add OnS που ανέφερα, ρυθμίστε τα κατάλληλα.

ώρα ζεστάθηκα και μια που το συγκεκριμένο Blog με εμπνέει να εκφρασθώ ελέυθερα...

Σείρα έχετε και εσείς, οι uploaders. Αλλά κατηγορία ζώων κι εσείς. Ανεβάζετε μια ταινία, ΟΚ, την παρουσιάζετε, NΟΤ ΟΚ.

Σκέτο Τσίρκο η παρουσίασή σας. Αντανάκλαση της σκατόφατσάς σας. Δεν χρειάζονται 100 χρώματα σε κάθε παράγραφο. Ένα, το μάυρο, για όλη τη παρουσίαση είναι υπεραρκετό. Φυσικά, εξυπακούεται νορμάλ μέγεθος.

Απλά, όμορφα, τακτοποιημένα με αρκετές μικρές παραγράφους ανάλογα τα στοιχεία ( πχ λεπτομέρεις ταινίας, λεπτομέρεις αρχείου βίντεο κτλ ). Σαν να γράφεις έκθεση ( αν και είμαι σίγουρος, ποτέ δεν μπλέξατε με το εγχείρημα, δεν έχετε ιδέα τι θα πει έκθεση ).

Τα άλλα τα ζώα; Που ανήκουν στα μηρυκαστικά; Οι τάχα, οι δήθεν, οι και καλά δημιουργοί υποτίτλων; Ναι, γι'αυτές τις ιδιοφυίες μιλώ. Που βλέπουν μια ταινία, συγρόνως μεταφράζουν ΚΑΙ ΝΑΙσυγνρόνως κάνουν και τον χρονισμό. Ναι, τα ανερχόμενα αστέρια που εν ώρα ταινίας δεν χάνουν ευκαιρία να μαςθυμήσουν το βλακώδες ψευδώνυμό τους ( πχ by mitsos, σούλα σ'αγαπάω, πολύ κωλόπαιδο ο Κυριάκος ).

Αυτοί οι οποίοι τάχα, δήθεν έφτιαξαν την μετάφραση εξ ακοής και ξεχνούν ενδιάμεσα Αγγλικούς υπότιτλους!! Χα-Χα. Πείτε ρε ζώα ότι τσιμπάτε έτοιμους χρονισμένους αγγλικούς υπότιτλους και απλά κάνετε μια πενιχρή προσπάθεια για μετάφραση στα βλάχικα...! Πείτε ότι δεν έχετε ιδέα από χρονισμό και σωστή μετάφραση και ιδίως από ορθογραφία ( το οποίο μας αναγκάζει αντί να αφοσιοθούμε στην ταινία, να αποσυντονιστούμε και να αναρωτηθούμε -> πόσο Μπετόβλακας μπορεί να είναι; )

Αρκεί επακριβώς μόλις τελειώνει η ταινία, όμορφα και τακτοποιημένα το ονοματάκι/ψευδώνυμό σας. Ποιος δεν γνωρίζε άλλωστε τη Νατάσα Συρεγγέλα; Τα ίδια καραγκιοζιλίκια με σας έκανε; Μπα...

Εν πάση περιπτώσει. Επειδή σε ντουβάρια μιλάω, θα αφαιρέσω τους χαρακτηρισμούς και τα γράψω όμορφα στο γαμάτο. Έστω κι ένας μήπως φιλοτιμηθεί και συνάμα να θυμίζω τα στουρνάρια.

Μετεξεταστέοι:
NikMark:
Παραπέμπεται για τον Σεπτέμβριο


ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟΝΙΣΜΟΥΣ, ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΘΑ ΣΚΑΣΕΙ ΚΑΝΟΝΙ........

Ανώνυμος είπε...

pros ton malaka At 2:07 μμ, Anonymous Ανώνυμος


mia zwh tha mas klanete t;arxidia mounopano apogone....trava vres vre bastardi ton babaka sou kapou sto USA kai ela meta na mas gamhseis....me ton kolo PANTA OPWS MONO ESY XEREIS MOYLE

Ανώνυμος είπε...

Ηθελα να απαντησω σε κατι φιλους πιο πανω τι ειναι η κολοαεπι.Απο προσωπικη εμπειρια(εχω ενα μικρο καφε),προκειται για κατι λαμογια που για δικο τους ωφελος με κυβερνητικα μεσα μας εβαλαν ενα ακομα χαρατσι στη φτωχη δουλεια μας.Εστησαν τους ρουφιανους τους σε ολη τη χωρα,ειδοποιησαν την αστυνομια και ξεκινησε το κυνηγι εναντιων μας,με μηνυσεις,μερες ολοκληρες χαμενες περιμενοντας στο δικαστηριο τη σειρα μας,και προστιμα συχνα οταν ειμαστε ληξιπροθεσμοι.Με απλα λογια να τα σκαμε στους νταβαδες μας αλλιως ερχονται οι μπατσοι.Σημερα ομως που το ιντερνετ θριαμβευει,μερικα πτωματα εξ αυτων που αποκαλουν τους εαυτους των καλλιτεχνες(π.....α),ζητανε και γλειφουν την tv για να κλαψουν στον αερα.Ο αφανισμος τους θα κανει πολυ κοσμο χαρουμενο.

Ανώνυμος είπε...

Ρε καραγκιόζη Νικ Παπάρα όταν ανοίξει το γαματο και σε πετύχω μέσα βάλε όλα τα προγράμματα που έχεις και τους proxy, όσους υπάρχουν στον πλανήτη. Θα σε βρούμε ρε γαμιόλη όταν πάς να κατεβάσεις το πρώτο τζάμπα αρχείο.
Μπές άν έχεις τ'αρχίδια ξανα και μετά θα περπατάς ανάποδα παλιόπουστα κομπλεξικέ μαλάκα

meliana είπε...

agapite file nikmarkmalaka sta grafo greeklich kai mazi se grafo kai sta arxidia mou.anor8ografi,nai mia kai to kratos exei ti teleia paidia,ypografes 8a bazoume oso megales goustaroume oso megali einai h poutsa sto kolo sou.oso gia to gamato apo x8es eipa oti kanoun anaba8misis re kopane.an den goustaris pane alou.sti teliki den 8eloume karagkiozides san esena anamesa mas.min ksanakatebasis re kopane.


filika panta lol

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΑΜΗΤΑ ΠΟΥΣΤΟΦΛΩΡΑΚΙΑ ΤΟΥ GAMATO.INFO..

Καταρχας ειστε ολοι για τον πουτσο καβαλα!
Ο νικμαρκ ειπε τουλαχιστον τα μισα απο οσα αξιζει να πει κανεις για κατι ρουφοκαβλετες σαν εσας!

Καμμενα,μηδενικα και αυνανιστες καθε μορφης
παιρνουν rankings οταν ανεβαζουν κατι
και νιωθουν εναν λογο υπαρξης στο ιντερνετ!
Οξω ρε μαλακιστηρια!!!

Copy paste απο ξενα φορα και δηθεν
"δουλεια" ως uploader για οσους
δεν εχουν τιποτα να κανουν στη ζωη τους!

Για φαπες ενα ενα ειστε ολα.
Κλαφτειτε τωρα μαλακες για τα "δικαιωματα" και οτι αλλη μαλακια εχετε να πειτε.

Ζωα!Καλα τα ειπε στο πρωτο ποστ.
Προβατα για πουτσα και φαπα,
διχως μορφωση,πνευμα και ΖΩΗ!

Ξερετε αυτο που ειναι χωρις ..κομπιουτερ!

Αυτοκτονηστε ρεεεεε!

Ανώνυμος είπε...

meliana..
kala ta les file!
de mas ipes kolo dinis???
i mono i mama soy?

gamato.info είπε...

Συμφονό με τον φίλο που έκανε το σχόλιο 2 σειρες παραπάνω στο "Περνετε δουλιές ξένων και τις κάνετε δικές σας" και όντος έτσι είναι.Εγώ προσωπικά έχω ανεβάσει 1 παιχνίδι που το αντέγραψα απο το cd του και άλλα θέματα για τα Windows 7 που δημιούργισα ΜΟΝΟΣ μου.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Αλλά δέν συμφονώ με το να εκφέρεις την γνώμη σου(δέν αναφέρομαι μόνο σε εσένα)με βρισιές και κατηγόριες
-----------------------------------
Συγώμη για τα ορθογραφικά λάθοι
-----------------------------------

Ανώνυμος είπε...

Α και κάτι προς τον NikMark...
NikMarkάκο....τώρα τελευτέα μου έχουν ξεμείνει κάτι upload 1TB το καθένα και κάτι υπογραφές με ανάληση 8.000.000x8.000.000...σκέφτομαι να μήν τις πετάξω...θα τις αξιωπιοίσω,ξές πώς...το 1ΤΒ θα το βάλω στον κώλο σου και την υπογραφή μου θα την βάλω στο στοματάκι σου μπάς και το βουλώσεις ποτε...

Ανώνυμος είπε...

Προς 7:14. Ευτυχώς που δεν έχουμε την μόρφωση τη δική σου.Μόρφωση που αντικατοπτρίζεται από τον τρόπο που βρίζεις.Εμείς έχουμε ζωή και παράλληλα,σχολιάζουμε ένα θέμα που θεωρούμε συμαντικό. Μάλλον εσύ είσαι ένα τίποτα στο internet και γι'αυτό το λόγο μπαίνεις εδώ,μόνο και μόνο για να βρίσεις, νομίζοντας ότι κάτι κάνεις.Και κλείνοντας,(γιατί αρκετά κράτησα επίπεδο), ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ,ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ! (a gamato info fun)

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ 4.46ΜΜ.ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΑΠΑΡΑΣ ΠΑΛΙΟ ΦΛΩΡΑΚΙ.ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ!!!

meliana είπε...

pros ton 7.18 eimai 110kg 1,87 parte fora kai elate na me gamisete,axaxxaxa

meliana είπε...

an mporite fisika

Ανώνυμος είπε...

Στον 8.34
Ναι ρε παπαρι,στις 10
θαμαι εξω απο το μπουρδελο που γαμιεται η μανα σου και του καθε ΓΑΜΑΤΟΥ.ΙΝΦΟ..

Ανώνυμος είπε...

XAXAXA.ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΧΤΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΕΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΟΥ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΑΝΕΛΑΒΑ ΔΡΑΣΗ

Ανώνυμος είπε...

Μeliana,
ise tis PSOLIS MOY O MEZES MPASTARDAKO!

meliana είπε...

arxika pes ti mama sou na ksirisi to kolo ths otan to karfono me ponane meta ksirise ta genia sou me tsimpane ftiakse kai to spasmeno donti sou giati otan eisai mpoukomenos me gdernis kai telos pane kane par8enorafi re file o kolos sou einai san sambrela podilatou mesa.an 8es na to trabiksoume sinexise,esu to arxises skatofatsa.

giannis12asd είπε...

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ GAMATO ΓΙΑ ΟΤΙ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΑΝ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ.
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΝΤΑΝΙΑ ΤΟΥΣ.ΚΑΙ ΑΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΑ.
ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΓΕΝΙΑ ΤΩΝ 40ΑΡΙΔΩΝ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΟΡΟΘΟΓΡΑΦΗΜΕΝΑ ΤΙ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΙ.
ΜΟΝΟ ΣΑΠΙΛΑ ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ.
ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΟΥΣ ΝΑ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.
ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

Ρε βλακα NikMark 7:14 μην το παίζεις ¨ΑΝΩΝΥΜΟΣ" καταλαβαίνουμε τη γραφή σου και τη συνταξή σου οχι εδώ ρε βλαμένο.


ΓΡΑΦΟΛΟΓΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Eimai melos toy gamato pola xronia
kai eimai perifanos!!!
Exo katevasi xiliades tsontes,
exo anagnorisi apo anthropoys epiteloys,
niotho oti ime kapios kai ego!
Mpori akoma na min exo gomena alla pistevo oti me to sinexes uploading
kai tin skliri xironaktiki kapia mera
na me proseksi kai emena mia kopela!

Eχω βαρεθει να γαμαω πουτανες σα την ΜΑΝΑ ΤΟΥ meliana!!!

proco είπε...

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ για τον NikMark να μιλάει για ανορθόγραφους όταν αυτός σε ένα τόσο δα μικρό κείμενο γράφει.
αφοσιοθούμε αντί αφοσιωθούμε
κόβωνται αντί κόβονται
σωθείται αντί σωθείτε
ελέυθερα αντι ελεύθερα
σείρα αντί σειρά
μάυρο αντί μαύρο
λεπτομέρεις αντί λεπτομέρειες
συγρόνως αντί συγχρόνως
θυμήσουν αντί θυμίσουν
αφοσιοθούμε αντί αφοσιωθούμε 2η φορ
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ. Έβριζε τον εαυτό του
από
proco

Ανώνυμος είπε...

9.41
KΡΑΤΑ ΤΑ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΣΟΥ ΜΑΛΑΚΑ!
ΣΤΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΟΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΟΥ
ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΟΥ
Μ-Α-Λ-Α-Κ-Α!

BillyCool είπε...

Ρε proco πανηλιθιε μιλησε τους γελοιους που γραφουν την γελοια γλωσσα του ιντερνετ με ονομα greeklish, μια γλωσσα που δεν υπαρχει! Αν του ξεφυγε ενας τονος ή ενα γραμμα ρε βλακα δεν εγινε τπτ καταλαβαινεις τι γραφει, εκτος αν εισαι κανας βλαχος οπως λεει. Στα κωλοgreeklish τι σκατα καταλαβαινεις οπως και να τα γραψεις? Τιποτα. Δεν θελει πολυ μυαλο να το καταλαβεις... Αdd-Block Plus FTW!

Επισης το gamato.info απο στιγμη σε στιγμη θα ειναι ξανα online...

Ανώνυμος είπε...

ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΟΝΤ
ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΟΚ ΤΑ ΠΑΝΤΑ
ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΚΛΙΚΕΣ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΤΕ??????
ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΕΙΧΕ 700.000 ΑΤΟΜΑ
ΜΕΣΑ ΑΦΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΙΧΕ ΑΠΟ
5-10 ΟΝΟΜΑΤΑ
ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΥΣΤΗΡΑ ΣΑΙΤ?????
ΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ?????
ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΣΑΙΤ ΕΙΝΑΙ
ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΑΥΤΑ
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΝ ΑΝΟΙΞΗ Η ΟΧΙ
ΛΙΓΟ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ Η ΖΩΗ
ΕΧΕΙ ΠΟΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ
ΑΝ ΨΑΧΤΗΤΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ
ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ
ΑΠΟ ΤΟ ΓΑΜΑΤΟ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΓΑΜΑΤΟ@@@@@@@
ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΩ
ΑΠΟ ΕΝΑ PC ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΩΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ
ΑΛΟΣΤΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΝΕΒΑΖΑΝ
ΟΛΛΑ ΚΛΕΜΕΝΑ ΗΤΑΝ ΑΠΟ KAΛΥΤΕΡΑ ΣΑΙΤ
ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΤΕ??????
ΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΥΝΦΕΡΟΝΤΑ ΕΕΕΕΕΕΕ......

Ανώνυμος είπε...

οποιος λεω ασχημα λογια για το γαματο θα του γαμησο τον κωλο χωρις σαλιο

proco είπε...

BillyCool
Δεν συνηθίζω να βρίζω και σου επιστρέφω τους χαρακτηρισμούς σου για μένα. Λατρεύω την Ελληνική γλώσσα και πάντα Ελληνικά γράφω αν δεις στα σχόλια παραπάνω έχω γράψει 3-4 φορές στο topic αυτό εδώ και πάντα Ελληνικά. Τα λεγόμενα γκρίκλις με εκνευρίζουν, αρχικά είχαν εμφανισθεί παλαιότερα σε διάφορα δωμάτια συζητήσεων από Έλληνες του εξωτερικού που το σύστημά τους δεν υποστήριζε την Ελληνική γραφή και έβλεπαν τα Ελληνικά σαν …. Κινέζικα, μετά κάποιοι το καθιέρωσαν γιατί ορισμένοι τους την “έλεγαν” για την ανορθογραφία τους. Όμως δικαίωμά τους είναι εγώ προσωπικά δεν τους κατακρίνω αλλά επειδή με εκνευρίζουν όπως προανέφερα απλά τα προσπερνάω δεν τα διαβάζω.
ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ
proco

Ανώνυμος είπε...

ta torents den eina paranoma gt den hrisimopoiountai gia emporikous skopous to periehomeno tous. kai na ta kanoun paranoma oi poustarades tis aepi 8a bazoume allh katalhxh oi trackers...p.x (.gamato) kai 9a to allazoume se (.torent) gia na anoigei me to mtorent!

Ανώνυμος είπε...

Προς 10:11 Εσύ ρε βλάκα,δεν είσαι συνέχεια πάνω από ένα pc;Για να ξέρεις τις κλίκες όπως λες του gamato, τα sites από τα οποία υποτίθεται ότι κλέβουν οι uploaders και τις διπλοεγγραφές; Ακόμα και τώρα από πάνω από το pc είσαι και περιμένεις να σχολιάσουν τις μαλακίες που γράφεις. Καραγκιόζη!

Ανώνυμος είπε...

δεν φτανει που κατεβαζεις nicmark τσαμπα ταινιες την λες κιολας στους uploaders!εισαι πολυ ελεος και νουμερο 1 στις μαλακιες.αν δεν σ αρεσουν οι παρουσιασεις να μην κατεβαζεις.

meliana είπε...

pe karagkiozopexti proko den ebrisa esena ton 7,18 ebrisa re karagkiozi kai ego katebazo apo to gamato kai ego den 8elo na klisi ego x8es eipa oti to gamato den eklise oti einai ander constraction.alh fora diabaze prota kai meta brise.ektos an eisoun o 7,18.BLAKA

meliana είπε...

SIGNOMI STON PROKO LA8OS

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά έχουμε καμμιά νέα ενημέρωση εκτός του upgrade του gamatou μας?
Οπως πότε θα ανοίξει?
Και σταματήστε να τσακώνεστε ανώριμοι θερμόαιμοι. Δεν είναι ώρα για τέτοια. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να ανοίξει το site και καλά θα κάνουν οι admins να κάνουν ban όσους μαλώνουν και τρώγονται εκεί μέσα.

meliana είπε...

STON ANONIMO 9.48 NAI EIMAI MELOS TOU GAMATO KAI OLOI MAZI STO GAMATO EIMASTE MELI STO MPOURDELO TIS MANAS SOU EGO BASIKA EIMAI GOLD MEMBER TORA PLEON TI GAMAO TZAMPA MAZI ME TOUS OIPOLIPOUS KARAGKIOZI

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ Γαματο ειναι το καλυτερο σαιτ στο internet.

Ανώνυμος είπε...

Και στην τελική όποιος είναι κατά του gamato ας φύγει απο αυτό το blog και ας διαγραφεί και απο το gamato αν δεν του αρέσει. Σε εμάς αρέσει και θα παραμείνουμε μέλη του.

Ανώνυμος είπε...

Και σταματήστε να βρίζετε μην ρίχνετε το επίπεδο της συζήτησης. Και πάνω απο όλα μην είστε εκτός θέματος. Το gamato μας απασχολεί καθώς και το πότε θα ανοίξει. Σε όποιος δεν αρέσει το θέμα μπορεί να αποχωρήσει.Δημοκρατία έχουμε τουλάχιστον στο blog.

giwrgos_osfp είπε...

Γαματο και ξερο ψωμι!
τελος!

Ανώνυμος είπε...

Κάποιος υπεύθυνος μπορεί να μας ενημερώσει πότε θα ανοίξει το site επίσημα. Έστω και στο banner που υπάρχει ας προσθέσει την ημερομηνία επανλειτουργίας του.

Ευχαριστώ.

Ανώνυμος είπε...

Ήθελα σαν μέλος του ganmato να δώ τι συμβαίνει με το site. Αυτό που είδα εδώ με απογοήτευσε. Λυπάμαι πραγματικά. Αυτός είναι ο περιβόητος πολιτισμός μας που πρέπει να είμαστε περήφανοι ως έλληνες; Οι βρισιές και οι προσβολές; ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕΣ... ΕΙΤΕ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΙΤΕ ΑΝΩΡΦΩΓΡΑΦΑ ΗΤΑΙ GRIGLISH..δεν είναι αυτός ο λόγος που είμαστε όλοι στο gamato. Καλό είναι δεν λέω να γράφουμε όλοι σωστά ελληνικά. Αυτό όμως είναι δουλειά του σχολείου και όχι δική μας. Ο καθένας ας γράφει όπως θέλει αν αυτό τον εκφράζει. Είμαστε όλοι gamatoi. Αυτό είναι που μας κάνει μια οικογένεια. Και οι οικογένειες δεν "βρίζονται" μεταξύ τους. Απλά και όμορφα μπορούμε να κάνουμε τις όποιες παρατηρήσεις μας και ο καθένας αν θέλει να βελτιωθεί έχει καλός. Σας παρακαλώ λοιπόν κύριε nickMark kai alloi... zitiste signomi kai min ksana vrisete. to mono poy zitame oloi einai na ksana vgei to gamato. ΣΩΣΤΑ; ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ, ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΚΕΙ..

giwrgos_osfp είπε...

γραφετε οπως θελετε δημοκρατια εχουμε και οποιος δεν γουσταρι του δειχνουμε τι να παρει.
λευθερια στο γαματο!!

meliana είπε...

agapiti fili gamati signomi gia to epipedo tis sizitisis.den ebrisa ego protos,me brisan ti mana gi auto egrapsa oti egrapsa.oso gia to sait.x8es bgike to tsatali mod tou gamato eipe oti to sait den ekleise kai oti anaba8mizoun,ti allo 8elete re paidia gia na pistepsete oti to gamato 8a ksanaaniksi?simera bgalan kai to under constrction.upomoni sintoma 8a einai konta mas gia ateliota upload.

Ανώνυμος είπε...

Εμενα ενα πράγμα μου κινεί την περιέργεια γιατί τα portal και forum του gamato εμφανίζουν το banner under construction ενώ ο tracker είναι down εντελώς όμως. Τι πραγματικά έχει συμβεί στο gamato μας; Δεν ξέρω τα 24ωρα περνάνε και δεν φαίνετε να ανεβαίνουν σταδιακά τα κομμάτια του site πέρα απο ένα τυπικό banner. Αυτός είναι ο προβληματισμός μου και θέλω να τον μοιραστώ μαζί σας.

Φιλικά,
Μέλος

Ανώνυμος είπε...

otan atoma pou dee gnorizode kan metaksi tous vriskoun patima na tsakonodeto an tha noiksei i oxi to gamato einai to ligotero, to pio mikro provlima pou exoun... lipame, alla etsi einai.
Kali sas sinexeia

Don_D

Ανώνυμος είπε...

Χαχα!!
Μιλαμε για τρελλο γελιο εδω μεσα!!
Δεν την παλευετε καθολου!!

Ανώνυμος είπε...

get gamato parakalo exo xathei olios

seagal steven είπε...

paidia afiste tis malakies . to sigouro einai oti anoigei anoigei anoigei ein alitheia . eimai anakoufismenos epitelous tha katevaso to avatar kai to prince of persia the movie. pantos osoi asxoleiste me mikropragmata opos orthografeies kai alla vlakodes eiste gia ton poutso kavala. emena me endiaferei oti anoigei . ta exei kapoies allages??? siggekrimeno arithmo katevasmaton???/

Ανώνυμος είπε...

xerete pote anoigei?????

Ανώνυμος είπε...

Σχετικά με τον NikMark. Αν δείτε το σχόλιο του στο: ΚΛΕΙΣΤΟ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΤΟ WWW.GAMATO.INFO,ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΤΙ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ...
θα καταλάβετε οτι αυτός που γραφει σε αυτό το topic με το όνομα NikMark χρησιμοποιεί το όνομα του και αυτά που είπε στο άλλο θέμα χωρίς να βρίζει και με ωραίο τρόπο για να σπάσει πλάκα. Σας παραθέτω αυτό που έγραψε για να δείτε τη διαφορά:
At 4:17 μμ, Anonymous NikMark

Ε όχι και υπέροχη κοινότητα το Gamato. Από που να ξεκινήσω και που να σταματήσω. Πλήρως ανοργάνωτοι. Αν δεις άλλα, του ίδιου τύπου, θα καταλάβεις πολλά. Αλλά οι περισσότεροι, μάθατε στο ένα, που και λόγω δημοτικότητας φυσικά, τα έχει όλα, με αποτέλεσμα = παρωπίδες. Προσωπικά, με βόλευε μόνο για τη πληθώρα. Τίποτα άλλο. Ούτε καν τα σχόλια για κάποια ταινία δεν ήθελα να βλέπω/διαβάζω.

Ο καθένας έγραφε με ότι μέγεθος γραμματοσειρά ήθελε, με ότι χρωματισμό, με όποια γραμματοσειρά, πλήρως λατινοί χαρακτήρες, εντελώς ανορθόγραφα ( ούτε τα τυπικά δε προσπαθούσαν, πχ, όλα τα "η" και τα "ο" ας τα έγραφαν με Ο & Ι, πιο καλά θα φαίνονταν, παρά τάχα/δήθεν προσπάθεια για ορθογραφία ) κοινώς άναρθρες κραυγές.

Μη μιλήσω για τις υπογραφές οι οποίες κάτι βλήματα έβαζαν τόσο μεγάλες όσο μυαλό τους λείπει.

Εν ολίγοις, όπως προείπα, χαρακτηριστικό γνώρισμα η μηδενική οργάνωση, το μικρό της ηλικίας ( θέλω να πιστεύω ότι οι περισσότεροι ήταν πιτσιρικάδες, γιατί αλλιώς... ) το οποίο συσσωρεύτηκε.

Αν αυτή τη βρίσκεις υπέροχη κοινότητα...

Εγώ την έκανα υπέροχη. Έφερα τον FireFox στα μέτρα του Gamatou. No Script + Ad Block Plus + Element Hiding και απολάμβανα πανάλαφρες ταχύτατες σελίδες δίχως τη βλακεία του καθενός.

Σίγουρα καταλαβαίνεις τι θέλω να πώ, έτσι; Δεν βάζω ταφόπλακα στους διαχειριστές και στο εγχείρημά τους το οποίο απέδωσε... Μιλάω για συγκεκριμένα θέματα.

trambageris είπε...

fanatikoi filoi tou gamato eixe xana kleisei alli fora etsi opos aytes tis merres kai an nai ipenthimiste me pote giati mirizomai kleisimo gia panta dil oti tha epixeirisoun na to kopsoun kai allli fora mexri na stamatisei gia panta mia etsi mia giouvetsi mia stoupetsi mia kokoretsi. ti allages tha erthoun

Ανώνυμος είπε...

Προς NikMark και λοιπούς εξυπνόπουλους που κατέκριναν το gamato και τους fan του,
ΚΑΠΟΙΟΥ ΤΟΥ ΧΑΡΙΖΑΝ ΓΑΙΔΑΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΙΤΑΖΕ ΣΤΑ ΔΟΝΤΙΑ...
Με καταλαβαίνετε λαμόγια,έτσι?
Μη μου πείτε ότι εσείς που μιλάτε για κολλημένα άτομα στο pc,δεν κατεβάζετε ποτέ ταινιούλες?
ΜΕΓΑΛΟΙ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ....
ΟΥΣΤ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥ ΜΑΣ SITE GAMATO ΞΕΡΩ ΠΑΙΔΙΑ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΝΑ ΠΟ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΘΕΙ ΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΑΣ ΛΗΠΕΙ ΠΟΛΛΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΜΟΝΟ ΝΑ ΠΟ ΜΗΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΝ ΝΑ ΑΣΧΩΛΟΥΜΑΣΤΕ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΕΜΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΑΝΑ ΜΠΟΥΜΕ..... ΑΝ ΚΑΠΙΟΣ ΦΙΛΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΠΟΤΕ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΣ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙ ΓΙΑΤΗ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΟ ΠΑΘΕΙ ΣΤΕΡΗΣΗ ΔΩΣΗΣ....!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΙΣΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ.
ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ FORUM ΔΙΑΒΑΣΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ADMIN ΟΤΙ ΘΑ ΑΝΕΒΕΙ ΣΑΝ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΜΟΝΟ.
ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ......
ΠΑΝΤΩΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΛΕΙΨΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ, ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ
ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ (ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ ΚΤΛ) ΤΑ ΚΑΤΕΒΑΖΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΑ SITES ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΛΟΓΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ. ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΕΒΑΖΑ ΣΤΟ ΓΑΜΑΤΟ.
ΚΡΙΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΑΛΛΑ ΟΠΟΙΟΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΠΑΝΤΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΣΧΕΤΕΣ ΜΕ ΤΟΡΡΕΝΤ.

MDS

T-H είπε...

Καλημέρα παιδιά,
Γιατί δεν ανοίγει ένα blog κάποιος απο τους admin του Gamato να μας ενημερώνει καθημερινά και να μην ακούμε και διαβαζουμε ράδιο-αρβύλα;
Αν κάποιος γνωρίζει κανέναν admin ας του πεί να σηκώσει ένα blog.

Ανώνυμος είπε...

exei xioni o parnassos??

Ανώνυμος είπε...

Kalimera! den ksero an to gamato tha ksananebei h oxi pantos tous kaiei polu osous dn theloun na ksanaeimaste gamatoi! gt h eleytheri agora poionton einai megalo eleima gia kapoious. dn theloun merikoi na eimaste oloi mazi kai stin ousia na antalazoume metaksumas dorean proionta!
btw oso gia ta orthografika kai ta greeklish nomizo dn exei na leei kati protimo etsi para na ksero orthografia kai na min exo STALA MUALO!

Ανώνυμος είπε...

Σας ευχαριστόυμε για την συμπαράσταση που δείχνετε στο gamato.info εκ μέρους της ΕΠΟΕ.
Τα σχόλια σας θα συμπεριληφθούν στον φάκελο που έχουμε είδη και με την κατάθεση του στις αρχές θα αναγκαστόυμε να ζητήσουμε την μόνιμη διακοπη του.

Ανώνυμος είπε...

σας άρεσε το παραπάνω ΣΚΑΤΟΜΑΛΑΚΕΣ σαν τα πρεζάκια κάνετε τόσες μέρες και να θέλετε να το κρατήσετε κρυφό δεν μπορείτε τσιμπίσατε με το πρώτο σχόλιο ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΕΣ ΠΡΕΖΑΚΙΑ ΤΟΥ DOWNLOAD ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΡΕΖΕΜΠΟΡΑ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΖΑΚΙΑ ΝΑ ΠΟΣΤΑΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΠΡΕΖΑ μαλάκες και να μην ήθελε η ΕΠΟΕ να το κλείσει με τις μαλακίες αυτό θα γίνει ΜΑΛΑΚΕΣ

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 2:06 μμ...θα moy peis τι simenoyn τα αρχικα ΕΠΟΕ?GIATI TO AKOYW τοσες μερες κ akoma να katalavw???

Ανώνυμος είπε...

poso zoa mporei na eiste merikoi...
ksipna mikre blaka pou apokaleis junkies xiliades kosmou eno kai su o idios katebazeis h mipos emathes stin tv oti epese to gamato kai amesos mpikes na peis tin apopsi sou...
kai fusika esu pou krineis tous allous dn akous tin xazi emporiki mousiki den se potizoun me diafimiseis stin tv pou blepeis oli mera dn se upokinoun kai exeis ginei o agapimenos katanalotis mounodoulos pou nomizei oti ena mouni kai ena amaksi einai to pan!
LOIPON KSIPNISTE OSOI KOIMASTE POU DISTIXOS EISTE POLOI

Ανώνυμος είπε...

ναι και εγώ κατεβάζω αλλά δεν βγαίνω να το φωνάζω να το κάνω βούκινο και να μου την παίσουν. Για σκέψου μόνο το γαμάτο υπάρχει σαν σάιτ για κατέβασμα Αλλά εάν δεις τις πρώτες μου γραμμές στο προηγούμενο σχόλιο θα καταλάβεις ότι ακούγετε πολύ Καίγετε και ποιο εύκολα και ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ UPLOADER ΕΆΝ ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ αλλά στη ζωή έτσι και στο ιντερνετ το ψάρι τσιμπάει εύκολα ΦΙΛΕ ΜΟΥ

Ανώνυμος είπε...

At 2:55 πμ, Anonymous seagal steven

Δεν μπορω να καταλαβω, τοσο πολυ θα σε τσουξει (και οχι μονο εσενα, ολους) αν δωσεις 5-10Ε να δεις την ταινια?
Προτιμας να ξεστραβωθεις και να διαλυσεις τα ματια σου για να δεις ενα CAM παρα να πας σινεμα νια ΝΙΩΣΕΙΣ την ταινια????
Ε δηλαδη ελεος με κατι τετοια ηλιθια σχολια....


At 12:06 μμ, Anonymous Ανώνυμος

Ναι, χιονιζει στο Διδυμοτειχο.

Ανώνυμος είπε...

Ανωνυμε 2:06 μμ
Παραλιγο θα με επιθες..
Δεν ηξερα οτι η ΕΠΟΕ κλεινει σελιδες για προσωρινο χρονικο διαστημα...
Κανει και χαρες?

Ανώνυμος είπε...

oxi dn tha me piraze na doso ayta ta lefta an ithela na do kati i na kano kati giati to xrima einai meso dn einai theos.
apla gia skepsou ena kosmo pou ola tha itan eleuthera dn tha itan kalitera. Tespa einai polu megali koubenta kai paei allou kalo tha itan na anoiksoume ta muala mas kai na kanoume kati oloi gia to koino kalo.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ 5-10 ΕΥΡΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΡΓΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΟΥΤΕ 0,05 ΕΥΡΩ ΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΞΟΦΛΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ. ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΜΕ 10% ΑΝΕΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΜΕΤΑΦΡΑΖΕΤΕ ΣΕ 1.000.000 ΑΤΟΜΑ ΤΙ ΨΑΧΝΕΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΟΤΑΝ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΝΑ ΣΑΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΦΤΗΝΑ. Η ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΤΕ ΤΟ ΤΕΧΝΑΣΜΑ "ΣΕ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΩ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ" ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ 100% ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ Η ΔΙΜΗΝΟ. ΕΣΕΙΣ ΠΟΙΟΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΣΚΛΑΒΕΜΠΟΡΟΙ;ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΚΆΠΟΙΩΝ. ΤΟ GAMATO ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ. ΑΥΤΟ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΦΗΣΟΥΝ ΕΤΣΙ. ΚΛΕΙΣΑΤΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΤΡΑΚΕΡΣ ΚΑΙ ΧΑΙΡΕΣΤΕ. ΕΧΕΤΕ ΟΜΩΣ ΥΠΟΨΙΝ ΣΑΣ ΟΤΙ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΝΑΝ ΤΡΑΚΕΡ ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΕΤΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ 100 ΤΡΑΚΕΡΣ.
ΛΟΙΠΟΝ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ-ΧΗΜΕΙΑ: ΚΑΘΕ ΔΡΑΣΗ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ. ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΦΕΡΟΝΤΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΣΑΡΟΙ ΤΗΣ ΡΩΣΣΙΑΣ ΣΤΟ ΛΑΟ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥΣ ΕΚΟΨΕ ΤΑ ΛΑΡΥΓΓΙΑ ΜΕ ΚΟΝΣΕΡΒΟΚΟΥΤΙΑ. ΩΣ ΓΝΩΣΤΟ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΕ.
ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ.

Alitis18 είπε...

Συμφωνώ με τον από πάνω..

Ανώνυμος είπε...

Alitis18..
STARXIDIA MAS!!!!

Ανώνυμος είπε...

meliana
επιτρεπεται η μανα σου να γαμιεται στα μπουρδελα και να μην κερνας
ενα γαμισι τα μελη του γαματο ρε?

Εισαι τοσο για το πουτσο???

Ανώνυμος είπε...

paidia kamia plhroforia pote anoigh? ate gt yparxei k eksarthsh :)

Ανώνυμος είπε...

At 2:58 μμ, Anonymous Ανώνυμος
Εχεις απολυτο δικιο, δεν διαφωνω και πραγματικα μακαρι να ηταν ετσι οπως τα λες. Το εχω συζητησει παρα πολλες φορες με φιλους μου..

At 3:09 μμ, Anonymous Ανώνυμος
Σωστος και εσυ, δεν διαφωνω, αλλα τα 20Ε το μηνα (αναλογα τη συνδεση) παντα βρησκοντε (δεν θελω να μαλωσουμε, απλως λεω την αποψη μου).
Και εμενα ο πατερας μου ανεργος ειναι, φετος θα παω Θεσ/νικη φοιτητης και λεω : Ε, και που θα τελιωσω, μετα τι? Θα παω στρατο και μετα θα καθομαι ελπιζοντας να βρω δουλεια... Πιστεψε με, καταλαβαινω πως το εννοεις..

Ye Olde Snake είπε...

Πες τα ρε ΝΙΚΜΑΡΚ , αν και διαφωνω με το σχολιο στην περιγραφη των ταινιων , οι νεοι σημερα κατα την πλειοψηφια στρεφονται μονο στα υλικα αγαθα (γκομενες , κινητα)και δεν βλεπουν οτι υστερουν διανοητικα.
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ Ο ΠΑΟΚ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΕ ΚΑΝ ΡΟΛΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΚΛΑΙΤΕ ΟΤΑΝ ΧΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΟΥΡΛΙΑΖΕΤΕ ΟΤΑΝ ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ.
Εγω δεν εχω γκομενα,δεν εχω κινητο , δεν υποστηριζω καποια ομαδα ποδοσφαιρου,δεν εχω facebook ,ΕΧΩ ΞΕΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΕΡΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΕΣ ΜΑΓΚΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ", σιχαινομαι τα club με την δυνατη μουσικη , ακουω jazz ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΡΙΝΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ.
ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΤΙ , ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΓΚΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΝΤΕ ΠΑΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΠΑΡΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΣΑΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΕΣΑΣ
(μετραω τα ρεσπεκτ)

-Ye Olde Snake

Ye Olde Snake είπε...

Αν και ειμαι υπερ του γαματου ..

Ανώνυμος είπε...

Εντάξει, είστε όλοι για τον πούτσο επιεικώς απο τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο. Καλή σας μέρα

Ανώνυμος είπε...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΟΠΟΥ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙ ΤΙΣ ΜΑΝΑΔΕΣ,ΟΤΙ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΠΕΡΝΕΙ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΙΠΕΣ!!!!ΠΑΛΙΟ ΜΑΛΑΚΑ.Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑ Κ Ο ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ

Ανώνυμος είπε...

οταν βγει ο Ηλιος απο τη Δυση τοτε θα ανοιξει και το gamato

xoxoxoxo

Ανώνυμος είπε...

Loipon pame se allo blog edw akoloythoyn perierga metra kai diagrafoyn ta posts. Aparadaikto! ! !
Na mhn theloyn na enhmerwthei o kosmos kai na apoktisi gnwsi. Aisxos! Geia sas!!! Yparxoyn kai alla blogs poy postaroyn

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

ΣΧΟΛΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΟΥΝ ΣΕ LINKS ΜΕ ΤΣΟΝΤΕΣ, ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Ανώνυμος είπε...

NickMark γιατί τόση χολή! Ευχαριστούμε όλα τα παιδιά του Gamato info για τη δουλειά που κάνουν. Μας έχουν διασκεδάσει,μας έχουν δώσει και γνώσεις, προγράμματα και γέλιο με κάποια απο τα σχόλιά τους κι ας είναι οι περισσότεροι γαύροι.Εσύ μάλλον είχες ανάγκη προσοχής και την πήρες με τα σχόλια που εισέπραξες!!Θα χαρούμε να έχουμε παλι το gamato ανοικτό και Καλές Γιορτές παιδιά!!!
irini007

Ανώνυμος είπε...

Διαβάστε το νέο total xaker (Τεύχος 29) και πάρτε τα μέτρα σας. Κι ας γίνουν φραπέδες.

Ανώνυμος είπε...

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΠΕΣΙΑΛ
>>>
ΓΙΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΟΥ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ ΣΑΝ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ ΠΟΥ ΓΙΝΑΝ ΤΟΣΟΙ ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΤΙ?
ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ

ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΣΤΕΙΑ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΩ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΟΥ ΟΛΙΣΘΗΜΑ ΕΓΩ ΘΑ ΣΟΥ ΤΑ ΧΩΝΩ.

Sfac Attack

trampakoulas_karanampasis είπε...

nai re palio leke kolotripadate den exo fraga na do taineies sto sinema osos exo internet tha ta vlepo dorean kai osos thelo oi alloi as pate na dosete kai 20 eyro pou kanoun oi taineis kapitales pou zite mes tin xlidi sti glamouria tatianes kai evaggelatoi afiste to kosmaki na goustarei den exei polees apolavseis stin zoi kai esi tous to koveis palio kolofragate tou kerata savourogami tsantire xekoliasmene ante pane na deis posoi gamane th mana sou ayhtn tti stigmi palio xekoli

Ανώνυμος είπε...

οταν βγει ο Ηλιος απο τη Δυση τοτε θα ανοιξει και το gamato

xoxoxoxo

kai egw etsi to kovo evgalan kainouria anakoinwsi pou leei oti tha meinei kleisto ep aoristou dld mexri na barethoumekai na metaferoume oi uploaders ta torrents mas allou
lol

Ανώνυμος είπε...

Το gamato.info εδώ και μερικές μέρες είναι εκτός λειτουργίας...

Δυστυχώς θα παραμείνει εκτός λειτουργίας μέχρι να επιλυθούν κάποια σοβαρά τεχνικά θέματα που έχουν προκύψει(Να βρούμε νέο ιδιοκτήτη στην Ουγκάντα που δεν ξέρουν τι είναι τα τόρρεντ ούτε είναι και παράνομα φυσικά lol).

Ανώνυμος είπε...

TO Gamato πίσω θέλουμε!!!
TO Gamato πίσω θέλουμε!!!
TO Gamato πίσω θέλουμε!!!
TO Gamato πίσω θέλουμε!!!
TO Gamato πίσω θέλουμε!!!
TO Gamato πίσω θέλουμε!!!
TO Gamato πίσω θέλουμε!!!
TO Gamato πίσω θέλουμε!!!
TO Gamato πίσω θέλουμε!!!
TO Gamato πίσω θέλουμε!!!
TO Gamato πίσω θέλουμε!!!

proco είπε...

Η ΝΕΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ GAMATO


Το gamato.info εδώ και μερικές μέρες είναι εκτός λειτουργίας...

Δυστυχώς θα παραμείνει εκτός λειτουργίας μέχρι να επιλυθούν κάποια σοβαρά τεχνικά θέματα που έχουν προκύψει.

Ζητάμε την κατανόηση σας για την απότομη διακοπή της λειτουργίας του site.

Θα σας ενήμερώσουμε για την ακριβή ημερομηνία επαναλειτουργίας.

Μέχρι τότε υπομονή...

info[a]gamato.info
"don't believe the hype"
----------------
proco

proco είπε...

ΤΕΛΙΚΑ ΕΒΓΑΛΑΝ ΑΛΛΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Το gamato.info εδώ και μερικές μέρες είναι εκτός λειτουργίας...

Δυστυχώς θα παραμείνει εκτός λειτουργίας μέχρι να επιλυθούν κάποια σοβαρά τεχνικά θέματα που έχουν προκύψει.

Ζητάμε την κατανόηση σας για την απότομη διακοπή της λειτουργίας του site.

Θα σας ενήμερώσουμε για την ακριβή ημερομηνία επαναλειτουργίας.

Μέχρι τότε υπομονή...

info[a]gamatoinfo
don't believe the hype

proco

meliana είπε...

ego x8es karebasa to avatar kai to apolapsa stin 32 led mou.xalieste meriki?sas grafoume

Ανώνυμος είπε...

Δεν χρειάζετε να πάνε Ουγκάντα "μεγάλε" υπάρχουν κι άλλες χώρες όπως Ρωσία, Βουλγαρία,Λατινική Αμερική, Καραϊβική (Βλέπε PirateBay) που όχι μόνο ξέρουν τι είναι τα torrents αλλά είναι και οι καλύτεροι hackers στον κόσμο.

De genitaliens.

meliana είπε...

Το gamato.info εδώ και μερικές μέρες είναι εκτός λειτουργίας...

Δυστυχώς θα παραμείνει εκτός λειτουργίας μέχρι να επιλυθούν κάποια σοβαρά τεχνικά θέματα που έχουν προκύψει.

Ζητάμε την κατανόηση σας για την απότομη διακοπή της λειτουργίας του site.

Θα σας ενήμερώσουμε για την ακριβή ημερομηνία επαναλειτουργίας.

Μέχρι τότε υπομονή...

info[a]gamato.info
"don't believe the hype"

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΧΑΜΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ TORRENTTS; ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΚΑΝΑΛΙ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΥΞΑΝΕΤΕ ΡΑΓΔΑΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΛΗΣΤΕΙΕΣ 41% ΒΙΑΣΜΟΙ 62% ΚΑΙ ΚΥΝΗΓΑΝΕ TORRENTS

Ανώνυμος είπε...

re kologayrh gamo ton peirea sas mono sto internet kai se akyra site bgenete na peirte malakies gamo ths mane sas floroi gayrh moynia gayrih moynia gamo ton kolopeirea kai thn 7 kai thn 8 gamo ton olympiako PAOK SALONIKA GATE -4- GROBARI

Ανώνυμος είπε...

ρε σκατοβουλγαρε γαμω τα σαπια κοκκαλα τον μακεδονομαχων σας ρε πουτανοσπερματα απογονε του πουστη καποιου αλεξανδρου..γαμω την φαρασας και οτι εχεις ιερο καρκινο στο σπιτι και στην μητρα της μανας σας


gate7antifa ultras

Ανώνυμος είπε...

Αυτοί οι μαλάκες της ΕΠΟΕ και το σινάφι τους, σιγά σιγά θα μου
απαγορεύσουν να βλέπω την ίδια ταινία και με την γκόμενα μου.....


Ρε δε πάτε να γαμηθείτε!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Αυτοί οι μαλάκες της ΕΠΟΕ και το σινάφι τους, σιγά σιγά θα μου
απαγορεύσουν να βλέπω την ίδια ταινία και με την γκόμενα μου.....

http://xhamster.com/movies/97611/greek-_to_mwro_mou.html

Ανώνυμος είπε...

Το gamato.info εδώ και μερικές μέρες είναι εκτός λειτουργίας...

Δυστυχώς θα παραμείνει εκτός λειτουργίας μέχρι να επιλυθούν κάποια σοβαρά τεχνικά θέματα που έχουν προκύψει.

Ζητάμε την κατανόηση σας για την απότομη διακοπή της λειτουργίας του site.

Θα σας ενήμερώσουμε για την ακριβή ημερομηνία επαναλειτουργίας.

Μέχρι τότε υπομονή...

admin me salio kai ypomoni xereis ta apotelesmata...............

Ανώνυμος είπε...

Η ΕΠΟΕ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ.
http://www.yppo.gr/6/g6320.jsp?obj_id=15410. ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΕΙΡΑ

ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΣΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΓΙΑ ΒΟΣΚΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ TORRENT

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ ΕΠΟΕ...

Εγώ προσωπικά ποτέ δεν αγόρασα κάποια ταινία όταν δεν είχα internet ,αλλά και ούτε σκοπεύω να αγοράσω ποτέ.

Οπότε ακόμη κ' αν ο ίδιος ο Θεός απαγορεύσει τα torrents, πάλι τα ΑΡΧΙΔΙΑ μου θα πάρετε....

Ανώνυμος είπε...

Εμαι σαραντα χρονων και το τελευταιο αυθεντικο μου cd το πηρα οταν ημουν εικοσι δυο.Καταλαβαινετε οποτε φιλοι μου ολοι του gamato οτι δεν υπαρχουν,ουτε ΚΑΝ στο μυαλο μου βιντεο κλαμπ και μουσικοσινταδικα.Προτιμω να βλεπω ολη μερα τις "ειδησεις"του star(xa xa) παρα να νοικιασω dvd. Και για την αποστροφη μου απο αυτα τα μαγαζια ευθυνεται αποκλειστικα η κολοαεπι.

giwrgos_osfp είπε...

αντε ρε γαματο μας εχεις γαμισι τα νευρα με το να περιμενουμε να ανεβασεις τα ρολα.

αποχη απο τα δισκοπολεια οχι σι ντι και ντι βι ντι κανει κακο στιν πειρατεια.

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΟΚΤΖΙΔΕΣ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ.ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ.ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΤΗΝ ΠΕΝΤΑΔΑ.ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΩΝ ΑΘΗΝΑΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΘΑ ΒΛΕΠΕΤΕ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΛΟΥΣ ΘΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ.ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ
Κ ΒΛΕΠΟΥΜΕ!!!!


ΘΡΥΛΕ ΟΛΕΕ ΘΡΥΛΕ ΟΛΕΕ
ΘΑ ΣΑΣ ΓΑΜΑΜΕ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ
ΠΑΛΕΕ
ΘΥΡΑ7
ΜΟΝΟ ΝΕΚΡΟΙ ΘΑ ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΑΥΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ
ΓΑΜΑΜΕ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΒΑΖΕΛΕΣ Κ ΒΟΡΡΑ
ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΜΕ
ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΑΝΤΑ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΑΜΕ

GALLETI GATE7

Ανώνυμος είπε...

Εμεις φίλοι μου δέν κατεβάσαμε ρολά...........τους γραφουμε στα Hellenic αρχίδια μας!
Ισως μερικοί να πείτε ο λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρετε......τεσπα!Οσοι ενδιαφέρεστε μπειτε στόν Ανοιχτό Www.hellenic-world.net - www.hellenic-torrent.com.....ειναι το ίδιο.
Εγώ και αν ρισκάρω τώρα αλλά δέν με νοιάζει.Εχω συστρατευθεί και υπηρετώ το freeshare οπως μπορώ και με όποιο ρίσκο.

Hellenic world Tracker

Owner

Ανώνυμος είπε...

LOL

Ανώνυμος είπε...

GATE 7
ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΤΙ ΜΑΓΙΚΟ....


GALLETI GATE 7

Ανώνυμος είπε...

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

SEAGAL STEVEN είπε...

ANOIXEI DEN ANOIXEI TA VRISKOUME KAI ALLOU. TOSO KOLLIMA ME TO KOLOSITE UPAREXEI TO TORRENTZ EXTRATORRENT PIRATE BAY ENA SORO . XEKOLATEEEEE REEEEE! POUTANA ELLADA ME TOUS STOURNOUS POU EXEIS........ STROURNARIA STRAVADIA TOSO EXARTISI ME TO GAMATO RE EIMMAI FAN TOU PIRATE BAY KANENA SAN AYTO

Ανώνυμος είπε...

ANOIXEI DEN ANOIXEI TA VRISKOUME KAI ALLOU. TOSO KOLLIMA ME TO KOLOSITE UPAREXEI TO TORRENTZ EXTRATORRENT PIRATE BAY ENA SORO . XEKOLATEEEEE REEEEE! POUTANA ELLADA ME TOUS STOURNOUS POU EXEIS........ STROURNARIA STRAVADIA TOSO EXARTISI ME TO GAMATO RE EIMMAI FAN TOU PIRATE BAY KANENA SAN AYTO

xaxaxaxaxaxaxaoxaxaxaxaoxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΑ ΝΤΕ.ΤΟΣΑ SITES ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ.ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ.ΕΙΠΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΝΑ ΕΥΡΩ ΜΕ DONATIONS ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ....-ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΠΛΟΥΤΙΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΠΩΣ ΜΕ ΤΟ PIRATE BAY-,ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΤΑ BALLS.....ΤΕΤΟΙΟΣ ΛΑΟΣ ΗΜΑΣΤΕ.ΜΥΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΑ ΖΩΑ.ΛΑΜΟΓΙΑ!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΕ ΡΕ ΖΩΑ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΓΚΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΛΕΝΕ GAMATO,ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΡΑΒΑΤΕ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ

Ανώνυμος είπε...

DE THA ANOIKSEI KSANA TO GAMATO. XESTIKANE TOSO POLY POU GRAFOUNE KAI PSEMATA STIN KENTRIKI TOUS SELIDA. AKOU "TEXNIKA PROVLIMATA". XAXA, STI STENI ZWA POU TA KONOMISATE ME TIS DIAFIMISEIS. PSOFOS.

Ανώνυμος είπε...

Τι τεχνικά προβλήματα και αηδίες. Απλά οι τύποι χέστηκαν επάνω τους μετά την ποινική δίωξη κατά των διαχειριστών του greek-fun.

Έκλασαν μέντες... πως το λένε... όχι μονο φοβήθηκαν και το κατέβασαν αλλα μας περνούν και για χαζούς και μας λένε παραμύθι περί τεχνικών θεμάτων και αηδίες.

Ανώνυμος είπε...

At 12:42 μμ, Anonymous Ανώνυμος

DE THA ANOIKSEI KSANA TO GAMATO. XESTIKANE TOSO POLY POU GRAFOUNE KAI PSEMATA STIN KENTRIKI TOUS SELIDA. AKOU "TEXNIKA PROVLIMATA". XAXA, STI STENI ZWA POU TA KONOMISATE ME TIS DIAFIMISEIS. PSOFOS.

----


Σωστός!!! Είναι "και καλά" υπέρ της ελεύθερης διακίνησης των mp3/ταινιών κτλ... αλλα τσεπώνουν ένα σορό λεφτά από τις διαφημίσεις... Δεν είναι μονο κότες, αλλα είναι και υποκριτές. Βρε ουστ!

Ανώνυμος είπε...

kala eiste giaton poutso oloi xaxaxaxa'
re sinenoithir=te re zoa zito to gamato.info
oi ipoloipoi ante sta lefta tou mpampa sas mounia eeeee mouniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
gamimenia kopridia exete xari pou nistazo reeeee alios tha sas kantiliaza

Ανώνυμος είπε...

re gamo ths mana soy to moynia poystogayre gamo k esena k thn poytana thn a8hna soy kai ton peirea elada einai mexrh thn lamia apo ekei k katv einai albania. gamimenh apogonh toy stoloy gayrh poystrakia amerikanakia

Ανώνυμος είπε...

απλά δεν ξέρετε τι σας γίνεται.ο καθένας εδώ με την μαλακία του.εχω διαβάσει ελάχιστα σχόλια μέχρι στιγμής σχετικά με το θέμα.έφαγα 2 ώρεσ μπροστά στον υπολογιστή μήπως και μάθω κάποιο νέο σχετικά με το σαίτ και έχω διαβάσει του κόσμου τις μαλακίες.είστε σχεδόν όλοι για κλάματα,δεν εχω καταλάβει ποίος δημιούργησε αυτό το μπλόγκ και αφήνει τους πάντες να γράφουν οτι μαλακία τουσ κατέβει.θα μπορούσαν απο την αρχή να είχαν διαγράψει στο σχόλιο του νικμαρκ μιας και ηταν αυτο το οποίο έκανε τους πάντεσ να βγούν εκτος θέματος.φαίνεται όμως και πόσο έξυπνοι είμαστε και εμεις οι υπολ που καθόμαστε και απαντάμε σε σχόλια τα οποία μασ ενοχλούν. αν υπάρχει κάποιος σοβαρός άνθρωπος ο οποίοσ γνωρίζει κάτι παραπάνω απο αυτο που γράφουν και οι γαματο στο σαίτ τουσ σχετικά με το πότε θα ανοίξει το σαϊτ, ας το πει σε αυτούς που τους ανδιαφέρει.
Καλές γιορτέσ να έχετε όλοι σασ παιδιά όριμοι και μη!

memarchs

Unknown είπε...

kl telika eiste oti na nai kanoniste na ftiaxte to site min sas parei o diaolos tn patera malakes dn ftanei pou eimaste melh tou gamato mas katevasate kai ta rolla malakes!!!

Ανώνυμος είπε...

οντως ρε παιδία, περιμέντε λίγο και θα ξαναανήξει το σάιτ.

Ανώνυμος είπε...

Τι τεχνικά προβλήματα και αηδίες. Απλά οι τύποι χέστηκαν επάνω τους μετά την ποινική δίωξη κατά των διαχειριστών του greek-fun.

Έκλασαν μέντες... πως το λένε... όχι μονο φοβήθηκαν και το κατέβασαν αλλα μας περνούν και για χαζούς και μας λένε παραμύθι περί τεχνικών θεμάτων και αηδίες.

Ανώνυμος είπε...

Οτι και να λενε ολοι εγω ξερω οτι το gamato.info ειναι πραγματικα ''gamato'' και ελπιζω να ξανα ανοιξει οσο το δυνατον γρηγοροτερα
apo(PanouzZzZzZ)

Ανώνυμος είπε...

τιποτα καινουργιο σχετικα με το gamato.info 29-12-09

Ανώνυμος είπε...

lllllllllllljhyyyyyyyyyyyyyygfvfrcfffffffffffffffffffffffffffffffffff

Hellenic World είπε...

Εμείς δεν έχουμε κατεβάσει ακόμα ρολά, μέχρι βέβαια να βρεθούν οι καλοθελητές!!.....Σας περιμένουμε όλους στο www.hellenic-world.net.
Περαστικά στο gamato, χωρίς αντιπαλότητες αλλά στα πλαίσια της συναδελφικότητας.

Hellenic World`s Owner

Ανώνυμος είπε...

1ον ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο ΠΑΟΚ ΚΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΣΤΟΛΟΥ ΚΑΙ ΑΕΚ ΘΕΣΣΑΛΙΝΙΚΗΣ

2ον συμφωνω με την αποψη οτι τα ειναι ελεεινα ΑΛΛΑ δεν χρειαζεται να βριζουμε ανθρωπους που ειναι αναπηροι στην ορθογραφια.τι να
κανουμε;υπαρχουν και τετοιοι.οσον αφορα το gamato(για καποιον που ειπε οτι ειναι γκρικλισ)δεν ειναι επιχειρημα αυτο.τωρα,κοινοτητα μεσω δυκτιου δεν μπορεις να το πεις
αφου στο μεγαλυτερο ποσοστο κανεις δεν ξερει κανεναν!!!τι σκατα κοινοτητα ειναι;καποιοι θα πουν οτι ειναι εικονικη και καποιοι αλλοι οτι γινονται συναντησεις και
διαφορα αλλα.ενταξει κι αυτο κατι ειναι.κοινοτητα ομως χωρις ανθρωπινη επαφη δεν ειναι κοινοτητα.ειναι επικοινωνια.

3ον.εσει μωρη πουστρα που βριζεις αυτους που κατεβαζουν torrents τι εισαι;γαμιεται η μανα σου μηπως με ΑΕΠΙ και ΕΠΟΕ;λαμογια ζητω η πειρατεια.βαλτε ρε κουφαλες γαμω τις πουτανες τις εταιριες σας καλες τιμες να αγοραζει ο κοσμος αλλιω παρτε τ αρχιδια μας.εγω αγοραζω αυθεντικα cd και dvd μονο μουσικα και μονο απο τις μπαντες που μ΄ενδιαφερουν.και φυσικα απο τα μπουρδελοτραγουδα της ελληνικης δισκογραφιας ειναι πιο φθηνα!!!
δε γαμιεσε ρα βανδη και βισση που το cd σου εχει 22 ευρω και των iron maiden εχει 15.μετα η πειρατεια σας φταιει κουφαλες.

και να θυμαστε

ΟΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ

Ανώνυμος είπε...

Τι σε πειραζουν οι τσόντες πρεζάκο; Φοβάσαι μη δεις κανένα μουνί και σοκαριστείς;

Ανώνυμος είπε...

opoios kai na ftaei gia to kleisimo tou gamato na paei na gami8ei!!!!!oxi mono ekleise to gamato alla kai to ellinomania!!!!!kai ta 2 mazi?den einai pl megali sumptosi??

GAVROS είπε...

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΤΙ!!!
ΠΟΤΕ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ SITE???

Ανώνυμος είπε...

η μπιρμπιλο έκλεισε το gamato ειναι κουφαλ.....

Ανώνυμος είπε...

Λιγο μυαλο δεν βλαπτει.Βρεθηκε θεμα και εξαντλουμε ολο το μενος μας γιατι μαλλον τα σοβαρα δεν μπορουμε να τα ακουμπησουμε για πολλους λογους.Παραυτα ομως το επιμαχο Σαιτ ηταν αρκετα καλο και βολικο και ευχομαι να ξαναλειτουργησει.

Ανώνυμος είπε...

ξέρουμε την ημερομηνία επιστροφής;

koko είπε...

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟ ΓΑΜΑΤΟ!ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΑ!

Ανώνυμος είπε...

makari na ani3i alla den blepw [kai to site tis expert eklise asxeto...]

Unknown είπε...

Nαι ρε παιδιά αλλά πότε θα ανοίξει..?

Υ.Σ. Στείλτε μου μύνημα στο e-mail μου για απάντηση..

makis_24@windowslive.com

Tsit είπε...

NikMark i opos skata se lene re file simfono me ola osa les kai epidei se simpathisa tha sou bro douleia to kalokairi makria apo to internet kai oles tis blakeies pou blepeis sto gamato kai spazesai!!! Akou loipon pos exei....... oloi i agapitoi filoi pou exoun logariasmo sto gamato opote tha theloun na pigainoun gia mpanaki stin paralia tha se pernoun til tha sou lene se pia poli i paralia einai tha sou dinoun kai 50 lepta kai to mono pou exeis na kaneis einai na mas kaneis AERA TA ARXIDIA!!!!!!!!!!! pisteuo mesa se treis mines tha mazepseis arketa lefta giati oloi esena tha protimane gi auti ti douleia ki etsi tha mporeseis na exeis ki esy ton diko sou server na min mas prizeis ta ARXIDIA pou toso kala tha mas ta drosizeis olo to kalokairi!!!!!!!! A kai pou sai traba re cowboy tis malakias, pare dromo paparolebie e paparolebie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Απο ολα τα σχολια, 4 ηταν που αξιζουν.
Τα αλλα....αποθυμενα των καφρων των γηπεδων.
Στην αρχη ειπωθηκε οτι θα ανοιξει μονο το φορουμ. Μετα οτι θα ανοιξει καπως διαφορετικο μεσα στον Γεναρη.
Αν ανοιξει κατα την γνωμη μου, θα ανοιξει εχοντας βαση καποια χωρα που δεν θα εχουν τον φοβο για συλληψεις και λουκετο. Κερφη υπηρχαν οποτε δεν νομιζω να τα αφησουν να πανε χαμενα. Θυμασται τον Μπαγιαντερα πριν 1 χρονο περιπου που ειπε οτι η χρηματιστηριακη του αξια ειχε φτασει τις 450000 ευρω ?

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά εγω το μόνο που δν θέλω είναι να μην πάθει όπως το mininova.org .Όποιος δεν ξέρει τι έγινε αυτή η σελίδα είχε δεκτεί πάρα πολλές μηνήσεις από κάποιες εταιρείες και έτσι σε αυτή την σελίδα σβήστηκαν όλα και φτου απο την αρχή...Μακάρι να μην συνβεί αυτό

Ανώνυμος είπε...

sex

Ανώνυμος είπε...

Μιας και ειπατε πολλα πραγματα περι προστασιας των χρηστων του διαδυκτιου που κατεβαζουν οτι ειναι παρανομο (για ολους εμας δηλαδη) :D δειτε κι αυτο απο κατω που μας ετοιμασε η τελευταια εκδοση του πασιγνωστου περιηγητη mozilla firefox και χρηζει δεουσας προσοχης

Είναι σημαντικό για όσους χρησιμοποιούν mozzila από την έκδοση 3.5. και πάνω...

Ο συγκεκριμένος browser έχει μία νέα ρύθμιση, που μπορεί η αστυνομία και γενικά η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος να εντοπίσει ακριβώς το γεωγραφικό σημείο (τη διεύθυνση του σπιτιού κλπ) που βρίσκεται ο υπολογιστής. Αυτό για όσους κατεβάζουν ταινίες και μουσική από ιστοσελίδες που δεν είναι "κλειστές" αλλά έχει πρόσβαση ο καθένας είναι πολύ επικίδυνο.
Θα μου πει βέβαια κάποιος ότι μπορεί να σε βρουν από την ip, δυσκολότερα βέβαια, αφού αλλάζει σε κάθε επανεκκίνηση, μιας και η ip που έχουμε δεν είναι στατική.

Για τη απενεργοποιήση αυτής της λειτουργίας κάνουμε τα εξής βήματα:
1) Εκεί που πληκτρολογούμε τις διάφορες διευθύνσεις γράφουμε
about:config (έτσι όπως το γράφω ενωμένο)
2) Σου βγάζει ένα μήνυμα να προσέχεις κι εσύ πατάς οκ...
3) Εκεί που γράφει φίλτρο πληκτρολογείς τη λέξη geo (απλά για να βρεις ευκολότερα αυτό που ψάχνεις)
4) Aνάμεσα σε αυτά που βγαίνουν έχει και αυτή τη γραμμή:
geo.enabled; true
5) Κάνετε διπλό κλικ στη μπάρα και το true γίνεται false. ;)

Ανώνυμος είπε...

Μιας και ειπατε πολλα πραγματα περι προστασιας των χρηστων του διαδυκτιου που κατεβαζουν οτι ειναι παρανομο (για ολους εμας δηλαδη) :D δειτε κι αυτο απο κατω που μας ετοιμασε η τελευταια εκδοση του πασιγνωστου περιηγητη mozilla firefox και χρηζει δεουσας προσοχης

Είναι σημαντικό για όσους χρησιμοποιούν mozzila από την έκδοση 3.5. και πάνω...

Ο συγκεκριμένος browser έχει μία νέα ρύθμιση, που μπορεί η αστυνομία και γενικά η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος να εντοπίσει ακριβώς το γεωγραφικό σημείο (τη διεύθυνση του σπιτιού κλπ) που βρίσκεται ο υπολογιστής. Αυτό για όσους κατεβάζουν ταινίες και μουσική από ιστοσελίδες που δεν είναι "κλειστές" αλλά έχει πρόσβαση ο καθένας είναι πολύ επικίδυνο.
Θα μου πει βέβαια κάποιος ότι μπορεί να σε βρουν από την ip, δυσκολότερα βέβαια, αφού αλλάζει σε κάθε επανεκκίνηση, μιας και η ip που έχουμε δεν είναι στατική.

Για τη απενεργοποιήση αυτής της λειτουργίας κάνουμε τα εξής βήματα:
1) Εκεί που πληκτρολογούμε τις διάφορες διευθύνσεις γράφουμε
about:config (έτσι όπως το γράφω ενωμένο)
2) Σου βγάζει ένα μήνυμα να προσέχεις κι εσύ πατάς οκ...
3) Εκεί που γράφει φίλτρο πληκτρολογείς τη λέξη geo (απλά για να βρεις ευκολότερα αυτό που ψάχνεις)
4) Aνάμεσα σε αυτά που βγαίνουν έχει και αυτή τη γραμμή:
geo.enabled; true
5) Κάνετε διπλό κλικ στη μπάρα και το true γίνεται false. ;)

Unknown είπε...

epitelous!!! mas eleipse toso kairo.

Ανώνυμος είπε...

γεια σας κοπελια..πρωτα απ'ολα,δεν μπορω να καταλαβω τι εχουν καποιοι με το γαματο.ινφο,2 χρονια χρηστης του ειμαι κ παραπονο δεν εχω.για το ποιος γαμαει τη μανα του αλλουνου εγω χιεστηκα,για τις κωλοομαδες που μας εχουν παρει τα μυαλα χιεστηκα,για το πως γραφει την αποψη του ο καθενας χιεστηκα..το μονο που με νοιαζει ειναι το αν κ ποτε ανοιγει το γαματο..αν ξερει κανεις ας απαντησει..nikmark,πρωτον το ονομα σου γραφεται"nickmark",στο λεω γιατι μας τα επρηξες περι ορθογραφιας.δικαιωμα του καθενος να γραφει οπως θελει οτι θελει (χωρις να βριζει κατι η καποιον που δεν ξερει)..κ μεγαλε 2 42μμ καλα τα λες αλλα ξεχασες να βαλεις κ τον εαυτο σου μεσα!το συστημα μας εχει παρει ολους απο κατω..τεσπα ευχαριστω σε οποιον απαντησει κ σταματηστε να βριζετε τοσο επιτελους,θα πεθανω στα γελια..αν οι σκουληκαντερες μιλουσαν θα εκαναν πιο σοβαρες συζητησεις απο εσας..see ya!

μελος του gamato.info

stelios είπε...

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΓΑΜΑΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ
Μ-ΛΑΚΕΣ

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ GAMATO ΞΑΝΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ10-Ο9-10 ΚΑΛΟ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ

Ανώνυμος είπε...

Όποιος έχει δει την ταινία ο Αστραπόγιαννος,βλέπει τον ήρωα της ταινίας να τα βάζει με το κατεστημένο ,να παίρνει τα φράγκα των πλουσίων και να τα δίνει στους άπορους.
Σαν uploader του gamato,αισθάνομαι κάπως έτσι.. σαν τον ήρωα της ταινίας.
Το gamato.info είναι το πρώτο στα αγαπημένα μου.. περιμένει και θα περιμένει...
Ελπίζω να ανοίξει σύντομα για να μας προσφέρει και πάλι τις απόλυτα free υπηρεσίες του. :)

Υ.Γ Μην ταΐζεται τα Troll,αγνοείστε τα.

Unknown είπε...

ψαχνετε ελληνική tv μπείτε στο tzaba.tv!!

Ανώνυμος είπε...

giati olo auto emena mou fenetai vlakeia anarwtiemai...makari na anoixei to gamato alla mallon den paizei & polu... exete geia apantaxou gamatoi :)

mimaras είπε...

όλοι παίδες να ευχαριστήσουμε αυτούς που έχουν δημιουργήσει το γαμάτο!!!θέλει λίγο προσοχή σε αυτούς που ανεβάζουν γιατί πολλές φορες δεν ξέρουν καν τι ανεβάζουν!!!όσο αναφορά τον nickmark η όπως αλλιώς τον λένε είναι για κλάματα όλοι μας αγαπάμε την ελληνική γλώσσα και γραφή αλλα ψευτοπατριώτες σαν και αυτόν δεν είμαστε με αυτά που έγραψε ο αχαρακτήριστος (αν και σε μερικά έχει δίκαιο)ο τρόπος που γραφει και οι χαρακτηρισμοί που χρησιμοποιεί δείχνει ποσο ελληνοαμερικανακι με κουδουνάκι είναι όπως λέει και ο φίλος μου ο πανούσης,πρέπει κάποιος φιλε να σου μάθει τρόπους και συμπεριφορά η μαμάκα σου δεν σε έκανε ντα όταν ήσουνα μικρός η μπορεί να συμπεριφέρεσαι έτσι από την πολύ τι μαστούρα!!!τέλος πάντων ας είναι όλοι οι γαμάτη καλά όπου και αν βρίσκονται να seedaroume όλοι γιατί οι εποχές είναι δύσκολες και οι οικονομική κρίση μας έχει επηρεάσει όλους μας!!!

Unknown είπε...

ELATE PAIDIA OLA KALA....XANA MAZI GIA MIA ZWH EMPROS MAZI GIA TORRENTS PALI !!!!!!!!YES!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Eiste malakes... To thema tou blog htan allo!

Ανώνυμος είπε...

KOPELIA GRAPSTE TOUS OLOUS EKEI POY 3ERETE. OPOIOS DEN GOUSTAREI TO WWW.GAMATO.INFO NA MIN MPENEI KAI NA MIN KATEBAZEI MA KAI ESEIS POU TO KORIDYTE KOUDALES EISTAI KAI KATEVAZETE APO EKEI.ANTE KAI GAMITHEITE SAS GRAFW EGO MPENW KAI KATEVAZW KAI OLA EINAI MIA XARA .TORA OPIOS DEN GOUSTAREI NA PIGENEI STO DVD NA PLIRONEI KAI NA PERNEI ME KALI OR8OGRAFIA KTLP

StylianosMavromatis είπε...

Σκληρος ο NikMark αλλα απολυτως σωστος(ισως το θεμα της ορθογραφιας να μην επρεπε να το αναφερεις...δεν εχουν ολοι τις ιδιες δυνατοτητες στην εκπαιδευση, αλλα εχουμε ελευθερια γραπτου και προφορικου λογου)... παντως παιδια οσο καιρο το gamato ειναι down ολοι στην οικογεννια εχουμε φαει φρικη... δεν ξερουμε απο που να κατεβασουμε.Τελικα ψεμα ηταν το email του God13 ετσι?

StylianosMavromatis είπε...

Σκληρος ο NikMark αλλα απολυτως σωστος(ισως το θεμα της ορθογραφιας να μην επρεπε να το αναφερεις...δεν εχουν ολοι τις ιδιες δυνατοτητες στην εκπαιδευση, αλλα εχουμε ελευθερια γραπτου και προφορικου λογου)... παντως παιδια οσο καιρο το gamato ειναι down ολοι στην οικογεννια εχουμε φαει φρικη... δεν ξερουμε απο που να κατεβασουμε.Τελικα ψεμα ηταν το email του God13 ετσι?

Ανώνυμος είπε...

Τι γινεται ρε γαμωτο μου? 11 Εχει σημερα ο μηνας και το Gamato ακομα κλειστο...... Τι στο διαολο?

Ανώνυμος είπε...

egw to mono pou thelw na pw einai na mhv afhnete malakes TYPOU(NIKMARK)na kanoun sxolia.Ta Greeklish mou sou aresoun Karagiozh?????Evxaristw.

Ανώνυμος είπε...

eiste oloi zoa ka8este k vrizeste an anoiksei anoikse k an kleisei ti 8a kanete 8a pate na ta psalete strin epoe?tpt dn 8a kanete eimai sigouros 8a o kseperasete k 8a ta vriskete apo allou

Ανώνυμος είπε...

pote epistrefei re paidia to gamato ;;; 11 exoume simera...........

Ανώνυμος είπε...

Εχω ριξει και γαμω τα γελια με την παρτη σας ειστε ολοι γαματοι

Ανώνυμος είπε...

pou eisai re ???????????mphke to 2010 kai akoma kleisto einai...magkes den thn paleyete ka8oloy...alloi tsakwnontai...alloi fwnazoyn gia tis omades...alloi rwtane pote 8a anoixei to gamato..o,ti na 'nai...xaxa!!!ante me to kalo na xananoixei!!!

Ανώνυμος είπε...

re kserete kamia alli istosilida na katabazw torrents

Ανώνυμος είπε...

re paidia pote anoigei telika??PEITEE xwris gamato dn PALEUETE!!!k min vrizete ta moutra sas koroideuete edw kapoia paidia sas dinoun tosa pragmata k eseis to exete kanei mourdelo edw mesa tespa me to kalo na anoi3ei:(

Ανώνυμος είπε...

θα σας γαμισω τον αντιθεο ρε μαλακισμενα...

manos είπε...

olo tha aniksi to gamato ala tipota den blepo na anigi

Ανώνυμος είπε...

NIKMARK πουτάνας γιε!
οτι να ναι εισαι..
βγές λίγο απο το σπίτι,
κάνε αληθινούς φίλους,
βρές καμια γκόμενα φλώρε!
δες τι έκατσε και έγραψε
το κολόζωο!!!χαχαχαχαχα..!

Ανώνυμος είπε...

DROPI

Ανώνυμος είπε...

Ε σκάστε ρε και εσείς πια με τον nikmark..Έλεος..Εδώ είμαστε για το γαμάτο δεν είμαστε για να σχολιάζουμε τους άλλους..Πάντως το γαμάτο εδώ και 2 μέρες δεν βγάζει την ανακοίνωση που έβγαζε παλιά που έλεγα για τα τεχνικά προβλήματα..Απλά περιμένεις πολύ ώρα και κάποια στιγμή σου πετάει μια σελίδα και σου λέει οτι ο internet explorer δεν μπορεί να σου εμφανίσει τη σελίδα.Μπορεί επειδή είοαν οτι θα ανοίξει τέλος Ιανουαρίου-αρχές Φεβρουαρίου..
http://www.wix.com/tsatali1/gamato-info-Never-Die
Tymbwryxos(ReVoLuTiOn tEaM)

Ανώνυμος είπε...

ρε ψώνια που μόνο να βρίζετε ξέρετε...σας αναγκάζει κανείς να μπαίνετε στο gamato? σας υποχρεώνει κανείς να κατεβάζετε τις κόπιες που έχουν τα παιδιά ή όποιοι εκεί? Χιλιάδες sites κάνουν το ίδιο, τι διάβολο σας πιάνει και κάνετε έτσι???? κατεβάστε απο αλλού, σας εμποδίζει κανείς?...
κάντε κανα κρύο ντούζ να συνέλ8ετε, για το Θεό δλδ....ή αν έχετε αγαμίες και σας βαράει στο κεφάλι κάντε κάτι άλλο να εκτονωθείτε...ΒΓΕΙΤΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΒΟΥΚΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΡΩΤΑ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΟΛΟΥς ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ...
Και εκτος αυτού, έχετε πάρει χαμπάρι ότι μας γαμάνε τη χώρα 200 μαλάκες πουλημένοι εδώ και δεκαετίες???Ξέρετε σκατονιάνιαρα ότι θα μας πάρουν και τα σώβρακα αν δεν μας τα έχουν πάρει κιόλας???? ΞΥΠΝΑΤΕ ΥΠΝΩΤΙΣΜΕΝΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ.

Ανώνυμος είπε...

eipan tha anoiksei stis 10 alla o minas exei 15

«Παλαιότερο ‹Παλαιότερο   1 – 200 από 223   Νεότερο› Νεότερο»