Κυριακή, Μαρτίου 07, 2010

ΟΡΓΑΣΜΟΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2009....ΒΟΛΕΨΑΝ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΕΦΥΓΑΝ ΧΩΡΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ!!!

ΜΟΝΟ ΕΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΚΑΛΟ ΡΟΥΣΦΕΤΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΠΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ...

Προνομιακό χώρο πολιτικών επιρροών και πελατειακών σχέσεων όπου «τακτοποιήθηκαν» παράτυπα γαλάζια παιδιά ακόμη και μετά την προκήρυξη των εκλογών του περασμένου Σεπτεμβρίου αποτελεί η «Αττικό Μετρό Εταιρεία Λειτουργίας Α.Ε. (ΑΜΕΛ Α.Ε.)», θυγατρική της «Αττικό Μετρό».
Μέσα σε περίπου πέντε χρόνια, από τον Μάρτιο του 2004 μέχρι τις 21 Οκτωβρίου 2009, εκλεκτοί υπουργών, γενικών γραμματέων και βουλευτών προσλαμβάνονται «από το παράθυρο» στην εταιρεία -που ανήκει στον ευρύτερο δημόσιο τομέα- πολλές φορές χωρίς καν να πληρούν τα τυπικά προσόντα. Στο διάστημα αυτό το προσωπικό αυξάνεται κατά 550 άτομα.
Αποκορύφωμα οι ρουσφετολογικές προσλήψεις που γίνονται ελάχιστα 24ωρα πριν την τυπική προκήρυξη των εκλογών με προεδρικό διάταγμα, στις 7 Σεπτεμβρίου 2009.
Ειδικότερα την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου, και αφού είχε προηγηθεί η αναγγελία των εκλογών με τηλεοπτικό διάγγελμα του πρωθυπουργού την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2009, το διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας συνεκλήθη και αποφάσισε τις προσλήψεις 23 ατόμων διαφόρων ειδικοτήτων!

Σε 23 μέρες... 210 θέσεις
«Οι συγκεκριμένες προσλήψεις παραβιάζουν ευθέως δεοντολογικούς κανόνες για την αναστολή οποιασδήποτε διαδικασίας πρόσληψης δεδομένης της προηγηθείσας αναγγελίας διεξαγωγής εκλογών», αποκαλύπτει έκθεση-καταπέλτης του γενικού επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης Λέανδρου Ρακιντζή που διερεύνησε τη νομιμότητα των προσλήψεων.
Σύμφωνα με την έκθεση, σε περίοδο 23 ημερών, από 12 Αυγούστου μέχρι και 4 Σεπτεμβρίου 2009, ελήφθησαν αποφάσεις για 210 προσλήψεις, αριθμός που αποτελεί το 13% του συνολικού προσωπικού της ΑΜΕΛ από ιδρύσεώς της το 2001.
«Τα μεγέθη αυτά αποκτούν μεγαλύτερη σημασία», σημειώνει ο επιθεωρητής, δεδομένης της «έντονης φημολογίας για προκήρυξη πρόωρων εκλογών», της απουσίας οποιασδήποτε πρόσκλησης ενδιαφέροντος μέσω του τύπου και της ολοκλήρωσης της διαδικασίας (συνεντεύξεις κ.λπ.) χωρίς να αιτιολογείται επείγουσα ανάγκη για προσλήψεις σε τόσο στενά περιθώρια.
Σημειώνουμε ότι η εταιρεία ανήκει στον ευρύτερο δημόσιο τομέα και παρότι οι προσλήψεις δεν γίνονται μέσω ΑΣΕΠ οφείλει να ακολουθεί κανόνες διαφάνειας και αμεροληψίας.
Η εξέταση των διαδικασιών για τις προσλήψεις έδειξε «την απουσία κανονισμού λειτουργίας προσλήψεων και τη μη τήρηση των αρχών της δημοσιότητας. Πρόκειται για μια διαδικασία πλημμελή, άτυπη και αποσπασματικά εφαρμοζόμενη», αναφέρει η έκθεση.
Οπως σημειώνεται, απουσιάζουν εντελώς οι προσκλήσεις ενδιαφέροντος στον τύπο. «Διαπιστώθηκε ότι η "ΑΜΕΛ Α.Ε." με κλειστές και αδιαφανείς διαδικασίες μεθοδεύει ουσιαστικά την επικύρωση προειλημμένων αποφάσεων πρόσληψης προσωπικού. Εχει ήδη καταλήξει στο πρόσωπο και περιορίζεται στην ανίχνευση της κατάλληλης θέσης στην επιχείρηση για την τοποθέτησή του».
Σε περίοδο εννέα μηνών, από τις αρχές του 2009 μέχρι την προκήρυξη των εκλογών, προσλήφθηκαν συνολικά 326 άτομα.
Η έκθεση επισημαίνει επίσης ότι όλοι οι προσληφθέντες αυτή την περίοδο εμφανίζουν ορισμένα κοινά χαρακτηριστικά: 35 απ' αυτούς κατάγονται από τη Ροδόπη και τη Λάρισα.
«Πολλά από τα βιογραφικά που φθάνουν στην εταιρεία έχουν σταλεί ομαδικά από φαξ του τέως ΥΠΕΧΩΔΕ», υπουργείο που εποπτεύει τη μητρική Αττικό Μετρό Α.Ε., αναφέρει χαρακτηριστικά η έκθεση.
Οπως υπογραμμίζεται, «τα βιογραφικά και οι συνεντεύξεις πολλές φορές έπονται της ημερομηνίας απόφασης του Δ.Σ. για την πρόσληψη». Η διαδικασία αξιολόγησής τους δεν συνδέεται σε πολλές περιπτώσεις με την απόφαση πρόσληψής τους, αφού αυτή φαίνεται να είναι ειλημμένη, αλλά περιορίζεται στην «εύρεση» κατάλληλης θέσης απασχόλησης για τους ήδη προσληφθέντες υπαλλήλους.

Σημειώνεται ότι υπήρξαν προσλήψεις ατόμων που στα βιογραφικά τους αναγράφονται χειρόγραφες σημειώσεις του τύπου «την είδε ο πρόεδρος», και υπήρξαν αρκετοί που έδωσαν συνέντευξη ακόμη και 12 μέρες μετά την πρόσληψή τους. Αρκετοί από τους προσληφθέντες δεν έστειλαν ποτέ βιογραφικό.
Μέσα στο 2009 προσλαμβάνονται ακόμη και... dealers σε καζίνο, μουσικοί, τεντάδες και άνεργοι χωρίς καμία επαγγελματική εμπειρία ως οδηγοί συρμών και υπεύθυνοι σταθμών.
Προσλαμβάνονται μάλιστα από την εταιρεία δύο εργαζόμενοι από το γραφείο τύπου του ΥΠΕΧΩΔΕ, ένας ειδικός σύμβουλος στο γραφείο του υπουργού ΠΕΧΩΔΕ καθώς και ο οδηγός του υφυπουργού ΠΕΧΩΔΕ.
Ορισμένοι εκ των προσληφθέντων φέρεται να έχουν ενημερώσει για τη δουλειά που επιθυμούν να κάνουν μέσα στην ΑΜΕΛ και οι επιθυμίες τους καταγράφονται σχετικά.
Για τη Χ.Σ. σημειώνεται στο βιογραφικό της: «υπεύθυνη σταθμού τη φοβίζει, δεν είναι σίγουρη», «την αγχώνει η δουλειά του εκδότη (εισιτηρίων)», «επιθυμεί θέση ελεγκτή εισιτηρίων», «δεν δέχτηκε να γράψει το test». Προσλήφθηκε ως υπάλληλος ασφάλειας και ελέγχου.
Για τον Ε.Κ. υπάρχει επί του βιογραφικού του χειρόγραφη σημείωση «Εκδότης δεν ενδιαφέρεται. Ενδιαφέρεται για ελεγκτής, να γυρνάει».

Προκύπτει ότι 70 από τους προσληφθέντες το 2009 έχουν εργασιακή προϋπηρεσία ως συμβασιούχοι ή εκπαιδευόμενοι (stage) σε δημόσιες υπηρεσίες και 17 εξ αυτών προσλαμβάνονται μολονότι αξιολογούνται αρνητικά από στελέχη της ΑΜΕΛ. Την ίδια στιγμή αρκετοί δεν έχουν σχετική επαγγελματική εμπειρία ως προς τη θέση που καταλαμβάνουν ενώ «κάποιοι δουλεύουν σε γραφεία υπουργών, γενικών γραμματέων και βουλευτών».
Οι ελεγκτές επισημαίνουν ότι από τα 326 άτομα που προσλήφθηκαν το 2009 «οι 62 δεν προσκόμισαν βιογραφικό και δεν υπάρχει κανένα στοιχείο για τα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα τους. Δεν υπάρχει κανένα στοιχείο που να αιτιολογεί την απόφαση του Δ.Σ. για την πρόσληψή τους».
Αναφέρεται ότι η ΑΜΕΛ Α.Ε. και η ΤΡΑΜ Α.Ε. «αναδεικνύονται σε χώρο πολιτικών επιρροών και πελατειακών σχέσεων», ενώ σημειώνεται «η παντελής έλλειψη ελέγχου και εποπτείας από τον αρμόδιο υπουργό».
Ενώ από το 2001 η εταιρεία είναι κερδοφόρα, βάσει των οικονομικών στοιχείων που παρασχέθηκαν το 2009 πρώτη φορά παρουσιάζει παθητικό 17 εκατ. ευρώ!
Μάλιστα σε απόλυτες τιμές το κόστος μισθοδοσίας το 2009, με έτος βάσης το 2001, αυξήθηκε κατά 700% περίπου! Η αναλογία του κόστους μισθοδοσίας προς τα συνολικά έσοδα αυξήθηκε από 48% το 2007 στο 74% το 2009.

ΠΡΕΖΑ TV
7-3-2010

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

AΠΟΛΥΘΗΚΕ

Ανώνυμος είπε...

Ο ΜoΝΑΔΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ,ΠΟΥ ΣΗΚΩΣΕ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΣΤΟ ΟΡΓΙΟ ΚΑΙ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΣ, ΑΠΛΟΥΘΗΚΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ.
Ο ΔΙΥΘΝΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ & ΕΛΕΓΧΟΥ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΑΠΟΛΥΘΥΚΕ ΣΤΙΣ 24 ΙΟΥΝΙΟΥ 2009, ΔΙΟΤΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΚΕ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΣΤΑΛΕΙ ΕΝΤΥΠΟ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥ ΤΗΣ ΝΔ, ΑΝΤΙ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ, ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΕΛΕΓΚΤΗ. Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΔΕΙΝΑΝΕ ΚΑΙ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ.
ΥΠΗΡΧΑΝ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ.
ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΩΓΗ ΤΟΥ .....

Ανώνυμος είπε...

Είμαι δε παντρεμένος με δύο παιδιά, το ένα μου παιδί, η ηλικίας σήμερα επτά ετών πάσχει από βαριάς μορφής δυσλεξία. Για την αντιμετώπιση δε αυτού του θέματος, το παιδί μου χρήζει δε συνεχούς λογοθεραπείας. Σημειώνω δε ότι το πρόβλημα αυτό είναι γνωστό στην εναγόμενη, όπως επίσης είναι γνωστό ότι επί πέντε έτη ακολουθούσε το παιδί μου θεραπεία, για έξι ώρες την εβδομάδα, κάθε δε ώρα μου στοίχιζε 60 ευρώ !!!.Όλα αυτά τα στοιχεία τα ήξερε πολύ καλά η εναγόμενη και βέβαια και ο πρόεδρός της, είναι δε κρίσιμα για την κρίση της παρούσας, όπως θα αναπτύξω παρακάτω.

από το τέλη του έτους 2008 ξεκίνησε μια διαμάχη με τον Πρόεδρο του Δ.Σ. της εναγόμενης εταιρείας κ. Δρακάκη. Ειδικότερα ο Πρόεδρος της, πολλές φορές με έβρισκε αντιμέτωπο κάθε φορά που θεωρούσα ότι παραβιαζόταν ο νόμος, κάθε φορά που θεωρούσα βάσιμα και νόμιμα ότι προέχει η υπηρεσία αυτή καθεαυτή και όχι οι «εξυπηρετήσεις» στις οποίες στόχευε. Έτσι για παράδειγμα δεχόμουν πιέσεις εκ μέρους του να προσλάβω κόσμο χωρίς να έχει τηρηθεί έστω κάποια τυπική διαδικασία πρόσληψης, μου θέτανε κριτήρια εντελώς αυθαίρετα, με πιέζανε να εξυπηρετήσω δικές τους υποθέσεις προσωπικές, να υπογράψω φύλλα μισθοδοσίας για υπαλλήλους που δεν είχα καν γνωρίσει και ουδέποτε είχαν προσφέρει εργασία, ελάμβανα αντί βιογραφικού για υποψηφίους έντυπο κομματικού ψηφοφόρου με τα στοιχεία τους και πιεζόμουν να εισηγηθώ θετικά, πράγματα που δεν έκανα και διαμαρτυρήθηκα γραπτώς και εντόνως. Επιπλέον σε όσα δίκαια αιτήματά μου για θέματα που έχρηζαν άμεση αντιμετώπιση έβρισκα αντίθετη τη διοίκηση, η οποία με απέφευγε συστηματικά. Υπογραμμίζω δε ότι λάμβαναν χώρα κάποιες προαγωγές χωρίς υπηρεσιακά σημειώματα και χωρίς εισηγήσεις μου στην υπηρεσία μου, με πράξεις του Προέδρου του Δ.Σ. της εναγόμενης Εμμ. Δρακάκη, ενώ τα δικά μου σημειώματα ποτέ δεν λαμβάνονταν υπόψη από τη διοίκηση !!!
Περί τα μέσα του μηνός Ιουλίου του 2008, προήχθη ο υπάλληλος ,,,,, στην υπηρεσία μου, παρά τις έντονες διαμαρτυρίες μου, το οποίο είχε χειροδικήσει εις βάρος συναδέλφου του - γυναίκας, εν ώρα υπηρεσίας και είχε χειροδικήσει και κατά του άμεσου προϊστάμενου του, όταν πήγε να διευθετήσει την κατάσταση. Ο συγκεκριμένος με 18μηνη προϋπηρεσία προήχθη εις βάρος συναδέλφου του με 9ετή προϋπηρεσία και με περισσότερα τυπικά προσόντα.
Όπως όμως μου είπε ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της εναγόμενης κ. Εμμ. Δρακάκης ήταν απαραίτητο να γίνει η προαγωγή για κομματικούς λόγους και λόγω πίεσης συγκεκριμένου συνδικαλιστή. Για το γεγονός αυτό διαμαρτυρήθηκα εγγράφως και κοινοποίησα την διαμαρτυρία μου και σε όλο το προσωπικό της υπηρεσίας μου, για να λάβουν γνώση ότι δεν είχα καμία ανάμειξη στην σκανδαλώδη αυτή προαγωγή, προκαλώντας την μήνη του Προέδρου κ. Εμμ. Δρακάκη εναντίον μου.
Γενικά υπογραμμίζω, ότι επειδή ήθελα να κάνω σωστά τη δουλειά μου, την οποία και έκανα από την πρώτη ημέρα της πρόσληψής μου, επειδή το μόνο που με ενδιέφερε ήταν η άψογη και η ποιοτική παροχή των υπηρεσιών μου τις οποίες και προσέφερα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, δυστυχώς δεν άρεσα στη διοίκηση της εναγόμενης, η οποία ήθελε μόνο και μόνο να εξυπηρετεί πρόσωπα αρεστά σε αυτήν και μόνο και τίποτα άλλο. Έτσι διαμορφωθέν το κλίμα μεταξύ εμού και της αντιδίκου, η εναγόμενη από την πλευρά της με πίεζε να δεχθώ δικές της εντολές, εγώ από τη δική μου, θεωρώντας ότι προέχει η υπηρεσία και η τήρηση της νομιμότητας, από τη θέση ευθύνης που είχα, έκανα αυτό που έπρεπε ήτοι τηρούσα την νομιμότητα μέχρι κεραίας, αντιστεκόμουνα δε κάθε φορά που δεν τηρείτο η τυπικότητα και η νομιμότητα. Η συμπεριφορά μου αυτή όπως ήταν προφανές δεν άρεσε στην διοίκηση της εναγομένης η οποία αποφάσισε να με απολύσει.

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΡΙΑΤΕΡΩ
Ο ΦΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΑΜΕΛ ΠΡΟΣΕΛΑΒΕ ΤΟ ΓΙΟ ΤΟΥ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΕΚΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΙΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ. ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΥΤΟ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ.
ΑΛΛΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΠΡΟΣΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ.
ΑΛΛΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΠΡΟΣΕΛΑΒΕ ΤΟΝ ΑΝΗΨΙΟ ΤΟΥ.

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΠΟΥ ΤΗΤΗΡΗΣΕ ΤΗΝ ΝΟΜΟΜΟΤΗΤΑ ΑΠΟΛΥΘΗΚΕ, ΜΕ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΑΨΟΓΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ.
ΠΟΙΣ ΘΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ;;;

Ανώνυμος είπε...

Δεν μας είπε ο συνδικαλιστης αυτός άμεμπτος Διευθυντής, μέλος αρχικα της Δακε και στην συνεχεια ακόλουθος των εντολων του Πασοκ πως έφτιαξε την υπηρεσία ασφαλείας και ελέγχου εισαγοντας τον θεσμό μηδενικής ανοχής στους Ε΄λληνες επιβάτες, ως ένας μικρός Θεός,αγνοώντας κάθε διαδικασία αξιολόγησης, τοποθετόντας ως υπασπιστες του με μισθούσ πάνω από 3000 ευρώ φερεφωνα του, ....χωρίς κανένα πτυχίο και μάλιστα χωρις καν απολυτηριο λυκείου κάποιοι εξ αυτών.Δεν μας είπε ο Διευθυντής αυτός πως με δικές του εισηγήσεις προσλήφθηκαν υπαλλήλοι, χωρίς κρριτήρια ισότητας ή προαχθησαν οι ρουφιάνοι του.....
Να μας πεΙ πως γίνεται ο προιστάμενος 150 ατόμων σήμερα να διαθέτει πρότερη εμπειρία λίγων χρόνων στον ιδιωτικο τομέα ως πωλητης σε αλυσιδα κινητης τηλεφωνίας και τώρα να είναι με επιλογη του απολυμένου..... με μισθο 4000 ευρώ.Ας μην μιλήσουμε για την άσκηση τρομοκρατίας έναντι των υπαλλήλων σε περιπτώσεις απεργιακών κινητοποιήσεων καθώς κ την μη ίση μεταχείρηση έναντι των υφισταμένων....

Ανώνυμος είπε...

Καλά τα λένε σουπερ διευθυντή, που κυνηγούσες τους ελεγκτές να τους ισοπεδώσεις για να φέρεις την αμερικλάνικη νοοτροπια στην Ελλάδα.
Πουλησες όλα τα ιδανικά για μια καλύτερη θέση αρνούμενος κάθε είδος ισης μεταχειρισης μεταξύ υπαλλήλων συναδέλφων. Ολα για την εξουσία

Ανώνυμος είπε...

Εκτός από οργανισμός προσλήψεων η Αμελ Με την νεα διοίκηση ξεκίνησε τα ρουσφέτια της με 5 κ πλεον μετατάξεις στο υπουργείο... βυσμάτων, απειλες κατα των εργαζομένων μέσω του εργοδοτηκου σωματείου... και η αναξιοκρατια στους προισταμενους και διευθυντες χωρίς καν των τυπικών προσοντων να παραμένουν στο προσκηνιο...Ακου αμοιβές 4000 ευρω σε απόφοιτους λυκείου η ακόμα και χωρίς αυτο...Ετσι θα παει μπροστα η παραταξη της "Διαφ'ανειας¨και της "Διαβουλευσης" Ρε ουστ

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΔΙΕΥΘΗΝΤΕΣ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΕΡΓΑΖΩΜΕΝΟΙ(ΟΠΩΣ ΤΕΧΝΙΤΕΣ, ΑΡΧΙΤΕΧΝΗΤΕΣ, ΕΡΓΟΔΗΓΟΙ,ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ,ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΟΡΙΣΕΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΕΚΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΝΟΙΑ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ,ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΗΝΤΩΝ ΦΥΣΙΚΑ.ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΟΙΚΟ ΑΝΟΧΗΣ!ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ!ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΣΕΙ (ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ)Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ!!ΣΑΣ ΤΑ ΛΕΩ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ.