Παρασκευή, Μαρτίου 26, 2010

ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ "ΠΑΡΕΛΑΣΗ" ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠ.ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ,ΤΗΝ ΔΕΤΕΡΑ 29/3

Συγκέντρωση-διαμαρτυρία έξω από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας διοργανώνει τη Δευτέρα 29 Απριλίου, στις 13:00, η «Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή», ζητώντας την τιμωρία των στρατιωτικών που παρέλασαν φωνάζοντας ρατσιστικά συνθήματα μίσους.
Όπως τονίζει η Κίνηση "η εμφάνιση στην επίσημη παρέλαση της 25ης Μαρτίου στρατιωτικού τμήματος των βατραχανθρώπων των Ειδικών Δυνάμεων που βάδισε στην Πανεπιστημίου κραυγάζοντας εμετικά ρατσιστικά συνθήματα είναι μια πρόκληση για την οποία χρειάζεται να πάρει θέση αμέσως η ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας. Θύμισαν τις πιο μαύρες μέρες της χούντας και της δικτατορίας του Μεταξά όταν ο στρατός οργάνωνε τέτοιου τύπου σοβινιστικές εμφανίσεις".
Η "Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή" ζητά την "παραδειγματική τιμωρία των ρατσιστών καθώς και των υπεύθυνων αξιωματικών που υπέθαλψαν και οργάνωσαν αυτή τη χυδαία επίδειξη ρατσιστικού μίσους".

"Δημιουργείται το ερώτημα πότε ο Ευάγγελος Βενιζέλος και οι πολιτικοί προϊστάμενοι των στρατιωτικών που είχαν την ευθύνη της παρέλασης έδωσαν άδεια για συνθήματα όπως: «Έλληνας γεννιέσαι, δεν γίνεσαι ποτέ, το αίμα σου θα χύσουμε γουρούνι Αλβανέ», «Θα γίνει μακελειό, μετά θα εκδικηθώ, όταν θα προσκυνήσετε σημαία και σταυρό», «Τους λένε Σκοπιανούς, τους λένε Αλβανούς, τα ρούχα μου θα ράψω με δέρματα από αυτούς». Σε ποια μονάδα εκπαιδεύτηκαν και προετοιμάστηκαν για μια τέτοια ενέργεια;", αναφέρεται στην ανακοίνωση της Κίνησης.
Ακόμη σημειώνει ότι "αυτό το κρούσμα δείχνει που οδηγεί η πολιτική της κυβέρνησης που άνοιξε την πόρτα στη ρατσιστική υστερία με το νόμο που ψήφισε πρόσφατα κατακρεουργώντας το δικαίωμα στην ιθαγένεια για δεκάδες χιλιάδες παιδιά μεταναστών. Με την πολιτική του Χρυσοχοΐδη βγάζει ξανά την Αστυνομία με επιχειρήσεις σκούπα κατά των μεταναστών ενώ απαιτεί στο Αιγαίο η FRONTEX να έχει το ελεύθερο να πνίγει μετανάστες. Με την πολιτική ασυλίας των φασιστών που χαράζουν σβάστικες στα χέρια καθηγητριών όπως στα Χανιά η των επιθέσεων σε μετανάστες και αντιρατσιστές διαδηλωτές όπως στους Αμπελοκήπους".
Καλεί δε, τα συνδικάτα, τους φοιτητικούς συλλόγους, τις κινήσεις υπεράσπισης δικαιωμάτων να καταδικάσουν τη προκλητική ρατσιστική ενέργεια και να απαιτήσουν από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας την παραδειγματική τιμωρία των ενόχων.

ΠΡΕΖΑ TV
26-3-2010

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

παρελαση??χαχαχαχαα 10 ατομα σαν την πλ αμερικης θα ναι τασουλας βηχου ρουμπανης κουρκουλας και αλλες 5-6 τσυριζουλες!

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε λες μαλακίες!!

11 ήταν τα άτομα!!

Εσύ πρεζόνι θα είσαι εκεί;
Πολύ αμφιβάλω!!

Ανώνυμος είπε...

ΣΚΑΣΤΕ ΡΕ ΠΟΥΤΑΝΟΣΠΕΡΜΑΤΑ ΓΑΜΩ ΤΗ ΜΑΝΑ ΣΑΣ!!

Ανώνυμος είπε...

Πάντως internetwarrior100 η μάνα σου δεν κάνει καθόλου καλό γαμήσι!!

Άσε που φωνάζι κιόλας!!

Για να μη σου πώ ότι δαγκώνει και την ώρα που κάνει πίπα!!

Άστα,κακογαμημένη είναι από τον πατέρα σου!!

Ανώνυμος είπε...

Κοιτα ρε ποιο'ι μιλάνε !
Αυτοί που περιμένουν 1 χρόνο ολόκληρο για να βγούνε απο τις τρυπες τους και να κάνουν συγκεντρωσούλες (χωμένοι πίσω απο τα ματ πάντα) για τα ιμια....
2 εναπομείναντες γερμανοτσολιάδες και τα 8 εγγόνια τους....
Πισω στις τρυπες είπαμε !

Ανώνυμος είπε...

Κοιτα ρε ποιοi μιλάνε !
Αυτοί που περιμένουν 1 χρόνο ολόκληρο για να βγούνε απο τις τρυπες τους και να κάνουν συγκεντρωσούλες (χωμένοι πίσω απο τα ματ πάντα) για τα ιμια....
2 εναπομείναντες γερμανοτσολιάδες και τα 8 εγγόνια τους....
Πισω στις τρυπες είπαμε !

Ανώνυμος είπε...

Funny,
Marko Bocari, Kitso Xhavella, Bouboulina, Kundritois etc etc were born Albanians but you celebrate them.

Most Greeks are Albanians, Slavs, Vlachs or Turks (Like Karamlis)

Karatzaferis = Kara (Black in Turkish) and Xhaferri (Albanian name; google it)