Σάββατο, Μαρτίου 13, 2010

ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΤΑ ΑΕΙ...

Είτε λόγω του αντικειμένου τους (δεν υπάρχει αντίστοιχο) είτε για να μην αυξήσουν υπερβολικά τους φοιτητές τους, πολλά τμήματα πανεπιστημίων δεν δέχονται και δεν πραγματοποιούν μετεγγραφές. Mε βάση τα έως τώρα στοιχεία αυτά είναι:

- Στο 1ο επιστημονικό πεδίο τα τμήματα: Μετάφρασης και Διερμηνείας Κέρκυρας, Τουρκικών και Ασιατικών Σπουδών Αθηνών, Θεάτρου - Κινηματογράφου (ΑΠΘ), Βαλκανικών Σπουδών Φλώρινας, Δημόσιας Διοίκησης Παντείου, Ιστορίας και Θεωρίας της Τέχνης ΑΣΚΤ, Ειδικής Αγωγής Βόλου.
- Στο 2ο επ. πεδίο τα τμήματα: Διδακτικής της Τεχνολογίας και Ψηφιακών Συστημάτων Πειραιά, Επιστήμης και Τεχνολογίας Τηλεπικοινωνιών Τρίπολης, Επιστημών Θάλασσας Μυτιλήνης, Περιβάλλοντος Μυτιλήνης, Εφαρμοσμένων Μαθηματικών Ηρακλείου, Εφαρμοσμένων Μαθηματικών και Φυσικών Επιστημών ΕΜΠ, Γεωπονικής Βιοτεχνολογίας Γεωπονικού Αθηνών, Στατιστικής Οικονομικού Αθηνών, Μηχανικών Επιστήμης Υλικών Ιωαννίνων, Μουσικής Επιστήμης Θεσσαλονίκης, Μουσικών Σπουδών (Αθήνας, ΑΠΘ, Ιονίου), ΜΙΘΕ Αθηνών.
- Στο 3ο επ. πεδίο τα τμήματα: Επιστήμης Διαιτολογίας και Διατροφής Χαροκόπειου Αθηνών, Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής Λήμνου, Βιολογικών Εφαρμογών και Τεχνολογιών Ιωαννίνων, Μοριακής Βιολογίας Αλεξανδρούπολης, Βιοχημείας Λάρισας.
- Στο 4ο επ. πεδίο τα τμήματα: Πλαστικών Επιστημών Ιωαννίνων, Ναυπηγών ΕΜΠ, Σχεδίασης Προϊόντων Σύρου, Μεταλλουργών ΕΜΠ, Μηχανικών Οικονομίας Διοίκησης Χίου, Ορυκτών Πόρων Χανίων, Βιομηχανικής Διοίκησης Πειραιά, Πολιτισμικής Τεχνολογίας Μυτιλήνης, Ηχου και Εικόνας Κέρκυρας, Διαχείρισης Πολιτισμικού Περιβάλλοντος Αγρινίου, Διοίκησης Τεχνολογιών Νάουσας.
- Στο 5ο επ. πεδίο τα τμήματα: Οικιακής Οικονομίας Χαροκόπειου, Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού Σπάρτης, Μάρκετινγκ ΟΠΑ & Θεσσαλονίκης, Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας ΟΠΑ, Βιομηχανικής Διοίκησης Πειραιά, Διοίκησης Επιχειρήσεων Αγροτικών Προϊόντων Αγρινίου.

ΠΡΕΖΑ TV
13-3-2010

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

http://www.koinwnia.com/2009-05-15-10-00-17/137-2010-03-11-12-20-11


Επτά Δισεκατομμύρια για βουλευτές και δικαστικούς και ο υπόλοιπος λαός στη φτώχεια!

Η Παράταξή μας είναι η πρώτη που φέρνει στο φώς της δημοσιότητας ένα κρατικό έγγραφο του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους που αποκαλύπτει ότι η Κυβέρνηση έχει προγραμματίσει από φέτος μέχρι και το 2012 (!) να στρώσει πλουσιοπάροχο τραπέζι σε βουλευτές και δικαστικούς χαρίζοντάς τους, με έκτακτα αναδρομικά επιδόματα, εκατομμύρια ευρώ ενώ στερεί από τον ελληνικό λαό και τη στοιχειώδη μισθοδοσία του.

Τα ποσά που προβλέπονται για βουλευτές και δικαστικούς έχουν ανοδική πορεία και, όπως αναφέρει το έγγραφο, δεν θα μείνουν στο ύψος αυτό που προβλέπεται ,γιατί δεν είναι γνωστός ο αριθμός των προσφυγών που θα ασκηθούν από τους ενδιαφερομένους συνταξιούχους βουλευτές και δικαστές για τη διεκδίκησή τους.

Σε καιρό θρυλλούμενης πτωχεύσεως της Ελλάδος δίδονται εκατομμύρια ευρώ σε έκτακτα αναδρομικά επιδόματα βουλευτών και δικαστικών. Οι δικαστικοί επιδικάζουν στους εαυτούς τα επιδόματα ως καθ' ύλην αρμόδιοι και οι βουλευτές εισπράττουν τα δεδικασμένα (δικαστικοί κερνούν, βουλευτές πίνουν).


ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΑ ΖΩΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΨΑΝ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΑ ΖΩΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΨΑΝ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΘΛΙΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΑ ΒΟΔΙΑ ΠΟΥ ΜΑΛΩΝΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΦΤΩΧΟΣ, Ο ΙΔΩΤΙΚΟΣ Η Ο ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΕΝΩ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΑΥΤΟΙ ΓΛΕΝΤΟΚΟΠΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΟ ΘΕΑΜΑ.

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΝΣΗΜΟ ΟΥΤΕ ΕΜΦΑΝΙΣΙΑΚΑ.