Πέμπτη, Απριλίου 15, 2010

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΥΧΙΑ Η ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟ ΔΝΤ...ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ....

«Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και επιτυχία είναι δύο όροι που δεν συμβαδίζουν», είπε ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, στην ομιλία του σε εκδήλωση του ΣΥΝ στο Κιλκίς.
Επιτέθηκε στην πολιτική της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ σημειώνοντας: « Μίλησαν για Τιτανικούς. Μίλησαν για γκρεμούς. Κατηγόρησαν συλλήβδην την ελληνική κοινωνία και τους Ελληνες εργαζόμενους ως λαμόγια που θέλουν να ζουν χωρίς να δουλεύουν. Διαβεβαίωσαν τους διεθνείς κερδοσκόπους ότι είναι έτοιμοι να ισοπεδώσουν κάθε κοινωνικό δικαίωμα. Και τώρα, αφού κάθε τους κίνηση κατευνασμού απέτυχε, σκύβουν πρόθυμα το κεφάλι στους αξιωματούχους του ΔΝΤ, το οποίο έχει ήδη εγκατασταθεί στη χώρα και προσφέρει την τεχνογνωσία του για την κατεδάφιση του ασφαλιστικού, το ξήλωμα των εργασιακών δικαιωμάτων, το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας».
Για τις αυτοδιοικητικές εκλογές ο Αλ. Τσίπρας επισήμανε ότι ο ΣΥΝ θα καλέσει τους πολίτες να καταδικάσουν την προγραμματική έκφραση των δυνάμεων που προωθούν νεοφιλελεύθερες πολιτικές. Θα επιδιώξει την ενίσχυση των σχημάτων που υποστηρίζει και τη διεύρυνση τους με δυνάμεις της Αριστεράς και της Οικολογίας, καθώς και δυνάμεις που αποδεσμεύονται από τα δύο μεγάλα κόμματα.
Ο Αλ. Τσίπρας περιόδευσε στο Κιλκίς, όπου επισκέφθηκε το νοσοκομείο και είχε συναντήσεις με τη διοίκηση και τους εργαζόμενους, συναντήθηκε με τη διοίκηση του Εργατικού Κέντρου και μίλησε σε εκδήλωση του ΣΥΝ για το σχέδιο «Καλλικράτης».

ΠΡΕΖΑ TV
15-4-2010

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Na tous katevasei ok. Alla tis syntaxeis to 2011 poios tha tis dwsei?

Ανώνυμος είπε...

τον τσίπρα ρε φίλε περιμένεις να κατεβάσει τους "πολίτες" στον δρόμο

Ανώνυμος είπε...

ti einai re o kosmos gia na tous katevasei stous dromous...provata ???malaka e malaka