Πέμπτη, Απριλίου 15, 2010

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΙΧΘΥΟΠΩΛΕΙΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΣΥΡΕΤΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΠΑΛΛΗΛΕΣ ΔΙΚΕΣ, ΓΙΑ ΨΕΥΔΗ ΚΑΤΑΜΗΝΥΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ!!!

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ "ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΥ" ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ...

Κλεισμένη μέσα σ' ένα περιπολικό, πριν από οκτώ χρόνια, η ιδιοκτήτρια Ιχθυοπωλείου στα Ταμπάχανα Νίκη Ντούκα, πέρασε τρία τέταρτα μέχρι να διανύσει μια απόσταση 500 μέτρων, από την οδό Γερμανού, μέχρι το 3ο Α.Τ. της Πάτρας στη Γούναρη, συνοδεία και μοτοσικλέτας της Άμεσης Δράση.
Είχε προηγηθεί αντιδικία με άνδρες της Άμεσης Δράσης και αστυνομικούς που είχαν σπεύσει έξω από το μαγαζί της για να κόψουν κλήση σε αυτοκίνητο που ανήκε σε τρίτο πρόσωπο
Η απόσταση ήταν μικρή για να διαρκέσει η μεταγωγή. τόσο. Όπως έχει καταγγείλει, μέσα στο περιπολικό συνέβησαν κάποια πράγματα που δεν αρμόζουν σε μια μεταγωγή, ιδιαίτερα όταν το πρόσωπο που προσάγεται, μέχρι τότε δεν έχει δώσει άλλο δικαίωμα στις αρχές.
Για την υπόθεση υπέβαλε μήνυση, ελπίζοντας ότι οι καταγγελίες της θα αποτελέσουν αφορμή για να ερευνηθούν πιθανά πειθαρχικά παραπτώματα εκ μέρους των αστυνομικών.
Έκτοτε - από το Μάρτιο του 2002- και μέχρι σήμερα, με την κάλυψη που παρείχε στους τρεις αστυνομικούς μια Ε.Δ.Ε. η οποία διετάχθη αλλά -σύμφωνα με τα όσα έχει υποστηρίξει η ίδια- δεν διεξήχθη κάτω από αυστηρές συνθήκες αντικειμενικότητας και αμεροληψίας, οι αστυνομικοί τη διώκουν για ψευδή καταμήνυση, ηθική βλάβη και συκοφαντική δυσφήμηση. Λένε δηλαδή τα όργανα της τάξης ότι είναι «θύματα» της φαντασίας της 50χρονης και επιδιώκουν κατά την ίδια, να την εξοντώσουν τόσο ηθικά όσο και οικονομικά.

Ήδη έχει δικαστεί δύο φορές πρωτόδικα για δύο μηνύσεις και μια φορά στο Εφετείο, ενώ για πολλοστή φορά αύριο καλείται να αποδείξει ότι δεν είναι ένοχη για τα ίδια αδικήματα για τα οποία έχει ήδη τιμωρηθεί.
Μετά τις πρώτες δίκες, η διοίκηση της Α.Δ.Τ. Αχαΐας (σύμφωνα με πληροφορίες) κάλεσε τους τρεις αστυνομικούς να βρουν μια συμβιβαστική λύση όμως από την εξέλιξη της υπόθεσης, κάτι τέτοιο δεν διαφαίνεται.
Στο μεταξύ εκκρεμεί η έκδοση μιας απόφασης για την πρώτη αγωγή αποζημίωσης 100.000 ευρώ που εκδικάστηκε σε βάρος της ενώ έρχονται και δυο ακόμη αγωγές «καρμπόν».

Η «βιομηχανία» μηνύσεων και αγωγών εναντίον της έχει στηθεί με βάση την Ε.Δ.Ε. της Αστυνομικής Διεύθυνσης η οποία όμως έχει κριθεί ανεπαρκής από το Συνήγορο του Πολίτη.
Η Νίκη Ντούκα δικάστηκε στις 13 Απριλίου, καταδικάστηκε με 1,6 χρόνια φυλάκισης. Σε προηγούμενες δίκες -για τα ίδια σχεδόν αδικήματα- έχει ήδη καταδικαστεί σε 3,5 χρόνια φυλάκισης και 3 χρόνια στέρησης πολιτικών δικαιωμάτων.
Αύριο Παρασκευή το Εφετείο της Πάτρας θα δικάσει εκ νέου την κα.Ντούκα η οποία καλείται να σταθεί όρθια μετά από οκτώ χρόνια δικών και βέβαια προσφεύγει στα Ευρωπαϊκά Δικαστήρια για καταπάτηση ανθρωπίνων δικαιωμάτων!

ΠΡΕΖΑ TV
15-4-2010

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΤΕΕΕΕΕΕΕ
ΣΚΑΤΟΜΠΑΤΣΕΕΕΕΕ, ΣΚΑΤΟΟΟΟΜΠΑΤΣΕΕΕΕ

Ανώνυμος είπε...

oloi paralogoi kai skatopsyxoi einai telws pantwn???vre mipws exoume xounta??preza zeis to oneiro tou epanastati ??

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΠΩΣ ΣΑΣ ΞΕΣΚΙΣΑΝ ΣΤΗΝ ΠΟΥΤΣΑ

Ανώνυμος είπε...

ΣΑΣ ΨΩΦΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΠΟΥΤΣΑ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ

Ανώνυμος είπε...

ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΤΕΕΕΕΕΕΕ
ΣΚΑΤΟΜΠΑΤΣΕΕΕΕΕ, ΣΚΑΤΟΟΟΟΜΠΑΤΣΕΕΕΕ

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΑΝ ΜΑΝΤΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΒΓΕΙΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΑΠ ΤΑ ΚΛΟΥΒΙΑ ΣΑΣ....ΑΥΡΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑΝΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΣ ΜΛΚΣ....ΤΟΤΕ ΤΙ ΘΑΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ?