Δευτέρα, Αυγούστου 30, 2010

ΜΙΑ ΑΝΆΣΑ ΑΠΌ ΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΌ ΒΡΈΘΗΚΕ Ο ΤΆΣΟΣ ΜΑΝΤΈΛΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΑΣ ΕΙΠΑΜΕ ΠΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ SIEMENS ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΣ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΝΌΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΕΠΑΚΡΟ..
ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΎΝΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ...ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ...

ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ SIEMENS ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΙ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ 2 ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΩΝ ΛΟΥΚΕΤΩΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΟ 2009 ΓΙΑ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.


To Συμβούλιο Εφετών θα αποφανθεί για το αν θα μείνει ελεύθερος ή θα κριθεί προσωρινά προφυλακιστέος ο πρώην υπουργός και κατηγορούμενος για την υπόθεση των «μαύρων ταμείων» της Siemens, Τάσος Μαντέλης.

Μετά την οκτάωρη απολογία του υπήρξε διαφωνία ανάμεσα στον εισαγγελέα, Κώστα Χατζήκο, ο οποίος έκρινε ότι θα πρέπει να κριθεί προφυλακιστέος και την ανακρίτρια, Μαρία Νικολακέα, η οποία εισηγήθηκε χρηματική εγγύηση 200.000 ευρώ και συνέχιση της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα που του έχει ήδη επιβληθεί.

"Εξέθεσα όλους τους λόγους για τους οποίους προκύπτει ότι δεν τέλεσα κάποιο αδίκημα. Εμπιστεύομαι την κρίση του Συμβουλίου. Ήθελα να είναι ειλικρινής και τώρα πληρώνω το κόστος", δήλωσε ο Τ. Μαντέλης.

ΠΡΕΖΑ TV
30-8-2010

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ε αφου "ΤΙΣ ΚΑΠΟΥΛΑΡΕ" παλι καλα..

ΡΕ ΜΑΘΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΝΕ BLOG! ΑΧΡΗΣΤΕ!

Ανώνυμος είπε...

καρκινο να βγαλει κ να πεθανει....αργα κ βασανιστικα!!!!!!

Κ αυτος κ το συναφι του....

Κ αυτοι, οι δικαστικοι πουτου επετρεψαν να κυκλοφορει ελεθερος....

σε αλλη χωρα θα ηταν μεσα για παντα με 5 αραπηδες συγκρατουμενους να τον παιζουν σα γονατα τους....

Εδω ελευθερος...

Τυχαιο???

ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ.......

Αν ημουν κακοβουλος θα ελεγα οτι επεσ στα μαλακα για να μην κελαηδησει......

Ανώνυμος είπε...

ΕΔΩ ΕΧΟΥΝ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΤΟ "Δ.Ν.Τ" ΠΟΥ ΑΠΟΡΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ, ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΩΣ ΔΕΝ ΒΑΛΑΝΕ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΜΑΝΤΕΛΗ ΚΑΙ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟ!! ΜΑ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΚΟΡΑΚΑΣ ΚΟΡΑΚΟΥ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΜΑΤΙ.********** ΤΗΣ ΦΥΛΑΚΗΑ ΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ ΤΑΙΝΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ, ΕΚΕΙ ΟΙ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΙΛΗΚΤΟΙ..... ΑΡΕ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΖΑΤΖΙΚΙΣΤΑΝ.....