Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 09, 2010

ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗ SIEMENS Ο Κ. ΤΖΑΒΑΡΑΣ…Γ. ΣΑΝΙΔΑΣ: Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΠΡΑΞΕ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΗΣ

ΣΑΣ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΜΕ...ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ SIEMENS...ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ ΟΙ ΑΜΕΣΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ...ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΤΙΠΟΤΕ...

Για ακόμη μία φορά, ο πρώην εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Γιώργος Σανιδάς επέμεινε ότι έκανε καλά τη δουλειά του, καταθέτοντας στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής που διερευνά το σκάνδαλό Siemens. Για τη στάση των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ απέναντι στον Γ. Σανιδά διαμαρτυρήθηκε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Τζαβάρας, και αποχώρησε από την επιτροπή .
Ο. κ. Σανιδάς επέμεινε ότι όλα έγιναν σύμφωνα με το γράμμα του νόμου και αρνήθηκε ότι υπήρξε προσπάθεια συγκάλυψης της υπόθεσης.
Από τη συνεδρίαση αποχώρησε ο Κώστας Τζαβάρας, αφήνοντας αιχμές για επιθετικότητα και προκατάληψη των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ απέναντι στον πρώην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου. Από την πλευρά του κυβερνώντος κόμματος, οι βουλευτές επισήμαναν ότι ο κ. Σανιδάς εμφανίστηκε και πάλι, χωρίς έστω κάποιο ίχνος αυτοκριτικής.
Στη συνέχεια αναμένεται να καταθέσει η κ. Ζυγογιάννη γραμματέας του Παντελή Καρακώστα.

ΠΡΕΖΑ TV
9-9-2010

Δεν υπάρχουν σχόλια: