Κυριακή, Δεκεμβρίου 12, 2010

ΙΛΑΡΟΤΡΑΓΩΔΙΑ: Η ΚΡΙΣΗ "ΧΤΥΠΗΣΕ" ΚΑΙ ΤΟΝ Κ. ΔΝΤ- ΜΕΤΑΚΟΜΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΡΟΠΑΓΙΤΟΥ ΣΤΗ ΦΙΛΟΘΕΗ!!! ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΦΥΣΙΚΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ.

Μοιάζει με φαρσοκωμωδία. Ο απεσταλμένος του Ντομινίκ Στρος Καν στην Ελλάδα, κ. Μπομπ Τράα, δεν είναι πλεον κάτοικος της Δ. Αρεοπαγίτου αλλά κάτοικος Φιλοθέης.

Και αυτό για να μην προκαλεί τους φτωχούς Έλληνες. Ακούστε τώρα πώς γίνεται αυτό: Αντι για 9.000 ευρώ το μήνα, θα πληρώνει μόλις....5.000.

Σύμφωνα με το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, η εντολή του Στρος Καν ήταν σαφής: "Μετακομίστε άμεσα. Το ενοίκιο των 9.100 ευρώ προκαλεί τους έλληνες."

Ο κ. Τράα υπάκουσε άμεσα κι εκείνος και μετακόμισε μάλιστα πριν πατήσει το πόδι του στην Ελλάδα ο επικεφαλής του ΔΝΤ και προϊστάμενός του.

Η μετακόμιση έγινε την Κυριακή 5/12 στις 9 το πρωί. Η αλήθεια είναι οτι η μετακόμιση έδωσε μεγάλη χαρά και στους μαγαζάτορες της γύρω περιοχής, αφού όπως λένε εκτός από την εκ των πραγμάτων αντιπάθεια που ένιωθαν γι' αυτούς λόγω μέτρων, οι κύριοι του ΔΝΤ δεν είχαν αφήσει ούτε ένα σεντ στα καταστήματα της γειτονιάς.

Το ενοίκιο στο νέο σπίτι του απεσταλμένου του κ. Στρος Καν θα το πληρώνουν μισό - μισό. Κι αυτό γιατί ενώ ο προϊστάμενος του κ. Τράα έβαλε το πλαφόν των 2.500 ευρώ ο ελεγκτής έβρισκε οτι δεν έφτανε για να ικανοποιήσει τις ανάγκες του κι έτσι έβαλε από την τσέπη του άλλα τόσα.

Το διαμέρισμα είναι 220 τ.μ. και περιλαμβάνει τρια υπνοδωμάτια, ένα μαστερ, ένα μεγάο σαλόνι με τζάκι, ανεξάρτητη κουζίνα, δυο μπάνια, ένα WC, χώρο 25 τ.μ. με μίνι μπαρ και μπιλιάρδο.

ΠΡΕΖΑ TV
12-12-2010

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καψτε το κι αυτο κι αυτους μεσα!!

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΣ Ο ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ, ΑΝΟΙΧΤΟΧΕΡΗΣ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΘΕΛΕΙ ΣΠΙΤΙ ΜΕ 5000 ΕΝΟΙΚΙΟ ΤΟΝ ΜΗΝΑ......... ΤΟΣΑ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΡΑΓΕ, Η ΕΧΕΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΒΙΛΑ????????

Ανώνυμος είπε...

να μετακομιση στην περιοχη του αγ.παντελεημονα.οπωσ καταντησαν την ελλαδα αυτο το ενοικιο μπορει να του πληρωση.