Δευτέρα, Ιανουαρίου 17, 2011

ΣΥΛΛΗΨΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΤΟ BLOG http://voliotaki.blogspot.com/ .ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΦΙΜΩΣΗΣ

Ήταν λίγο μετά τις 12.00, στο τέλος της σημερινής εκπομπής του ΓΙΩΡΓΟΥ και την έναρξη αυτής του ΑΝΤΩΝΗ ΚΟΥΜΙΩΤΗ στο ΡΑΔΙΟ ΜΑΡΚΟΝΙ 96,1 F.M., όταν κλιμάκιο της ΕΛ.ΑΣ., μπούκαρε στους ραδιοθαλάμους, κάνοντας φύλλο και φτερό κάθε ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ.

Ακολούθησε η σύλληψη του ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΟΥΜΙΩΤΗ και η συνοδεία του ΑΝΤΩΝΗ ΚΟΥΜΙΩΤΗ και στο σπίτι τους στις ΑΛΥΚΕΣ, όπου συνελήφθη και εκείνος τελικά, για να καταλήξουν και οι δύο στον 3ο όροφο της ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΗΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ, όπου σύμφωνα με πληροφορίες μας κρατούντε ακόμη και αυτή τη στιγμή.

Όλα ξεκίνησαν μετά από μήνυση που κατέθεσε ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΚΙΑΘΟΥ, πριν αρκετό καιρό, όταν στο blog VOLIOTAKI αποκαλύπταμε τα έργα και τις ημέρες του.
 

http://voliotaki.blogspot.com/

ΠΡΕΖΑ TV
17-1-2011

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εφοσον ειναι δημοσιογραφοι απο πισω κρατα και καμια πισηνη μπας και εκαναν τιποτα εκβιασμους, ξερεις καλα τη φαρα ειναι...

Εμενα παντως με ειχαν τρελανει στα spam mails.

Ανώνυμος είπε...

Μη βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα. Πολλές φορές τα φαινόμενα απατούν. Θα δείξει...

Ανώνυμος είπε...

Αν το Βολιωτάκι εχει δίκιο και εχει τον κόσμο με το μέρος του γιατί ΠΟΤΕ δεν ανοίγει τα σχόλια;
Οσο για τους κουμιώτηδες και τους υπολοιπους δημοσιογράφους της μαγνησίας ο κοσμος τους γνωρίζει απο την καλή αλλά τα κομάτια της πίτας είναι πλέον πολύ μικρά και ποιός να τα πρωτομοιραστεί. Βλόγκερς δημοσιγράφοι πολιτικοί δικαστικοί ....απλώς παραπλανούν τους απο κατω και γλύφουν τους απο πάνω.

Ανώνυμος είπε...

επειδη ειμαι απο βολο δεν ειναι και οι καλυτεροι δημοσιογραφοι αν ειναι και οι δυο επισημα δημοσιογραφοι γιαυτο κρατα μια πισινη

Ανώνυμος είπε...

09.04 Οποιος δλδ δεν εχει σχολια στο μπλογκ του, παει να πει οτι δεν εχει δικιο?

11.05 κανεις δεν γνωριζει αν ειναι η οχι οι συγκεκριμενοι πισω απ` το voliotaki, και ισως να μη μαθουμε ποτε...ομως πες μας εσυ ρε φιλε βολιωτη ποιους θεωρεις καλυτερους δημοσιογραφους στο βολο?

ΜΑΓΚΕΣ ΚΑΜΙΑ ΠΙΤΑ ΔΕΝ ΖΗΤΑ ΤΟ ΒΟΛΙΩΤΑΚΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΡΤΥΡΑ ΟΤΙ ΤΑ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ!!!
ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΡΕ, ΤΟΣΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Η' ΟΧΙ?
ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ ΡΕΕΕ!!!

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η' ΟΧΙ ΤΟ VOLIOTAKI...ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ Σ' ΑΥΤΗ ΤΗ ΚΩΛΟΠΟΛΗ...ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΠΙΟ ''ΣΟΦΟΥΣ''

Ανώνυμος είπε...

αυτη η ειδηση αφιερωνεται σ οσους αφελεις πιστευουν ακομη οτι εχουμε ή ειχαμε ποτε δημοκρατια....για δοκιμασε να πεις την αληθεια στη δημοκρατικη χωρα μας με τους δημοκρατικους κατοικους της και θα δεις τι θα παθεις ..οποιαδηποτε αληθεια ..