Πέμπτη, Ιανουαρίου 06, 2011

ΔΕΣΜΗ ΜΕΤΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ…ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΕΡΙΜΝΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ,ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΠΑΛΙ ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΚΟΛΑΣΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΡΑΠΕΤΕΥΣΑΝ

ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ,ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΩΣ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ,ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ Ε.Ε,ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ,ΑΠΟ ΧΩΡΕΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΤΟ ΝΑΤΟ (ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΜΑΣ) ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΕ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ...
ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ,ΔΟΥΛΕΥΟΝΤΑΣ...

ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΛΕΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΑ,ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΓΝΩΣΤΗ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΑΝΕΠΤΥΓΜΕΝΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΜΑΣ...

ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΕΥΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ...ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ,ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΠΙΣΩ ΣΤΗ ΚΟΛΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΡΑΠΕΤΕΥΣΑΝ.

ΤΕΤΟΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ,ΝΑ ΤΟΝ ΧΕΣΟΥΜΕ.

Μέχρι τον Μάρτιο θα πρέπει να έχει προταθεί δέσμη μέτρων για το μείζον πρόβλημα του ιστορικού και εμπορικού κέντρου της Αθήνας αποφάσισε η διυπουργική επιτροπή κατά την πρώτη της συνεδρίαση την Τετάρτη.

Η διυπουργική θα συνεδριάζει τακτικά και με τη συμμετοχή και άλλων φορέων.

Ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης δήλωσε ότι τα προβλήματα του κέντρου είναι πολλά, σύνθετα και οξυμένα. Απόφαση και εντολή του πρωθυπουργού, πρόσθεσε ο κ. Ραγκούσης, είναι να περάσουμε σε πράξη, θα συνεργαστούμε στενά γι’ αυτό και με τη νέα δημοτική αρχή και με την περιφέρεια.

Στο ζήτημα των μεταναστών αναφέρθηκε μετά τη διυπουργική και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Χρήστος Παπουτσής.

Όπως είπε ο κ. Παπούτσης όταν ανέλαβε το υπουργείο παρέλαβε 45 χιλιάδες αιτήσεις άσυλου.

Σχετικά με το νομοσχέδιο που αναμένεται να κατατεθεί στη Βουλή μέχρι το τέλος της εβδομάδας, ο υπουργός είπε πως διαμορφώνεται ένα αυστηρότερο νομικό πλαίσιο αλλά και άμεση εξέταση των αιτήσεων ασύλου.

Όσοι δεν δικαιούνται να μείνουν στην χώρα θα υπάρχει η υποχρεωτική απέλαση ενώ θα εξεταστεί και η εφαρμογή του μέτρου του εθελοντικού επαναπατρισμού για όσους έχουν εγκλωβιστεί στην Ελλαδα και θέλουν να επιστρέφουν στις χώρες τους.

Αναφερόμενος εξάλλου στο φράχτη για τη φύλαξη των συνόρων μας στον Έβρο είπε ότι δεν πρόκειται για κάτι πρωτόγνωρο, καθώς έχει γίνει στην Ισπανία και τη Λιθουανία.

Ερωτηθείς σχετικά με την πρόταση, οι παράνομοι μετανάστες στον Έβρο να φιλοξενούνται σε δυο πλωτά κρατητήρια αφού οι χώροι των Κέντρων Υποδοχής Μεταναστών δεν επαρκούν, ο υπουργός Προστασίας απάντησε πως εξετάζεται αυτό το ενδεχόμενο αλλά έχει τεράστιο κόστος να λειτουργήσει μια τέτοια πρόταση.

"Το πρόβλημα της παράνομης μετανάστευσης μας έχει ξεπεράσει επειδή το έχουμε αφήσει εδώ και καιρό", δήλωσε από την πλευρά του ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος.

ΠΡΕΖΑ TV
6-1-2011

22 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

na pane apo ekei pou hrthane proth fora simfwno me kati swsto pou paei na kanei auth h kuvernisei!h katastasei exei ftasei sto aproxorito.den xwrame ftanei den paei allo edw den exoume lefta na zeisoume emeis oi ellhnes pws tha suntirisoume 3.000.000 paranomous metanastes!den gamiese re preza.....anarotieme an ta teleutea 5xronia exeis paei mia volta sthn athina na deis ti ginete!na pane sto diaolo oloi. eime tis gnwmhs oti prepei na kanoune mia apotelesmatikh epixirish skoupa k se ena eikositetraoro na ksevromish o topos!auto kathe allo para ellada thimizei.prin 2 xronia sth thno se ellhniko sxoleio fitousan 24 alvanoi k 6 ellhnopoula auto einai katantia pane na mas ksegrapsoune apo to xarti k den leo oti ftaine autoi oi anthrwpoi alla den paei allo to pouo !!!!

Ανώνυμος είπε...

να δωσει λεφτα να καλυτερεψει την ζωη τους?
μας δουλευεις ρε φιλε?
πισω στην χωρα τους να παλεψουνε εκει για καλυτερη ζωη...
και μη μου πεις πολεμοι και τετοια...και οι σερβοι καταστραφηκαν αλλα δεν γεμισε η ελλαδα σερβους(που ναι και διπλα)...ΟΞΩ!!
η γη ευφορη ειναι στις χωρες τους αλλα την καλλιεργουν οπιο (οι εξ ανατολων) και οι απο κατω θελουν να ζησουν την μεγαλη ζωη! και μην πειτε η αφρικη ειναι ερημος ...δεν ειδα κανα βεδουινο στην ελλαδα...
Τοιχος σε ολο τον εβρο και να το χτισουν και οι ιδιοι που συλλαμβανονται τζαμπα ...

Ανώνυμος είπε...

Oloi to vlepoume to provlima pou
exoun dimiourgsei oi metanastes.
Anergia giati exoun pari oles tis
theseis akomi kai sta taxi douleyoun stis oikodomes pantou
kai logo tis krisis bebai protimounte.Einai megalo problima
kai eimai sigouros oti se ligo kairo tha gini ayto pou einai sto londino h sto parisi pou pas ekei kai den blepeis kanena kanena aglo
sto londino.To idio den tha iparxei ellinas den tha akoume ta ellinika kai ean rotisis to afgano apo pou eisai tote tha pei ellinas.

Ανώνυμος είπε...

με λιγα λογια ο πρεζας μας λεει να ανοιξουν τα συνορα και να μπαινουν ολοι ελευθερα και μετα να περνουν και την ελληνικη ιθαγενεια..με μαθηματικη ακριβεια συμφωνα με το σκεπτικο του πρεζα η ελλαδα σε 5 χρονια θα ειναι ισλαμικο κρατος με οτι αυτο συνεπαγεται...ρε πρεζα τελικα εισαι μπουνταλας με ολη την σημασια της λεξης ΠΡΕΖΑ ΠΑΝΕ ΓΑΜΑ ΝΑ ΑΔΕΙΑΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ Η ΜΑΛΑΚΕΙΑ ΣΟΥ ΦΕΥΓΕΙ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΑ

Ανώνυμος είπε...

Ρε πρεζονι παρτους σπιτι σου να τους θρεψεις μαζι με την νταλαρα αφους τους αγαπατε τοσο πολυ

Ανώνυμος είπε...

Τα σχόλια σας είναι μάλλον γκρίνια και προϊόν κακής παιδείας. Ζω στην Αθήνα, έχω πέσει θύμα κλοπών, όμως αλοίμονο αν στρέφομαι κατά των μεταναστών. Η μετανάστευση γίνεται για μια δύο λόγους, ένας για οικονομικούς λόγους διότι οι άνθρωποι πεινάνε και έχουν βασικά προβλήματα επιβίωσης και δεύτερον λόγω κλιματικής αλλαγής, πχ πακιστάν. Τα επόμενα χρόνια ο αριθμός αυτός θα αυξηθεί ραγδαία. Ήδη στο μπαγκλαντές η μετανάστευση για λόγους κλιματικής αλλαγής έχει αρχίσει. Πρέπει να ξεκολλήσετε το μυαλό σας και να δείτε ότι ο κόσμος αλλάζει. Υπάρχει ανάγκη για νέες λύσεις και υγειή ένταξη των πλυθησμών αυτών στη κοινωνία. Σε όσους γκαρίζετε με την γελοία δικαιολογία ότι οι μετανάστες μας παίρνουν τις δουλείες, παρακαλώ ρίξτε ένα κουβά νερό στο φανατικό νυχτωμένο σας μυαλό μήπως συνέλθετε. Στη χώρα μας οι μετανάστες απασχολούνται μόνο σε εργασίες που κανένας Έλληνας δε δεχόταν μέχρι πρόσφτα να κάνει. Οικοδομές, δημόσια έργα, βενζινάδικα, και αγγαροδουλειές. Στην Ευρώπη οι μετανάστες δουλέυουν στα φαρμακεία, στα ξενοδοχεία, στα σουπερ μάρκετ, σε ιδιωτικές και δημόσιες επιχειρήσεις, στα αεροδρόμια, παντού. Δεν βλέπω κανέναν να κατηγορεί τον Έλληνα εργοδότη που προτιμάει τον μετανάστη στην τελική ως φθηνά εργατικά χέρια. Αν κάποιος Έλληνας θέλει δουλειά και ο εργοδότης δεν τον προτιμάει να κατηγορήσει τον εργοδότη, που είναι και Έλληνας στην ετικέτα. Ξενοφόβοι αμαθείς συμπολίτες μου που ξέρετε να γκαρίζετε και να μιλάτε σαν σκυλιά, μάθετε να σέβεστε το διαφορετικό και προσπαθήστε να μάθετε τη λέξη "διάλογος".

Ανώνυμος είπε...

Βρε χαζό 4:18 μπορεί να είσαι τόσο μαλάκας, μπορεί να είσαι τόσο ηλίθιος. Θα πληρώνω εγώ φόρους τα τελευταία 25 χρόνια για να έρχεται ο κάθε πεινασμένος εδώ. Εχεις οικογένεια ή η δική σου εκμεταλλεύεται μετανάστες. Γαμώ το μουρδέλο το κράτος. Επειδή έχει κλιματολογικές αλλαγές, επειδή γίνονται πόλεμοι, επειδή οι στρατόκαυλοι της Αγκυρας οικονομάνε από τη διακίνηση, επειδή οι ντόπιοι αλήτες το ιδιο, επειδή, επειδή. Ερχεται η ώρα σας παλιοκουράδες δεν θα σας σώσουν οι μπάτσοι που βρίζεται σε άλλα ιστολόγια. Μόνο μη ξυπνήσει ο λίθαργος λαός. Αυτό φοβάστε... Μετά θα είναι αργά. Πολύ αργά!!!

Ανώνυμος είπε...

EΞΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ-ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΥΣ. ΝΑΡΚΟΠΕΔΙΑ ΠΑΝΤΟΥ.
ΓΑΜΩ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΓΚΕΙ ΔΕΞΙΟΥΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΔΕΣ. ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ. ΚΡΑΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ. ΜΕ 16 ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΩΝ 10000 ΕΥΡΩ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΠΕΙΝΑΕΙ. ΓΑΜΩ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΣΑΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ. ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΝΕΝΑ.

Ανώνυμος είπε...

Σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες το ΠΑΜΕ με την καθοδήγηση του ΚΚΕ θα βοηθήσουν με την εμπειρία (βλέπε Ανατολική Γερμανία) την κυβέρνηση στη κατασκευή του φράκτη. Τεχνικές λεπτομέρειες Ριζοσπάστης σελίδα 11

Ανώνυμος είπε...

Θέλω να γεμίσει η Αθήνα μιναρέδες ρε γαμημένοι χριστιανοί του κώλου αν και μάλλον μπάτσοι θα είστε όλοι εσείς που γράφετε αυτά τα σχόλια..Δεν σας βλέπω να σχολιάζετε πουθενά αλλού στο μπλογκ καραγκιόζηδες, μόνο σε ότι αφορά τους μετανάστες ξέρετε να πετάτε τη μαλακία σας ζώα. Η Ελλάδα βεβαίως έχει γύρω στα 12.000.000 Έλληνες στο εξωτερικό αλλά εκεί κάνετε μόκο γελοίοι..Δεν βλέπω όμως κανένα ρατσιστικό σχόλιο για τους κατά τα άλλα χριστιανούς Γερμανούς που μας πίνουν το αίμα σκατόμπατσοι..

Ανώνυμος είπε...

πρωτον αμορφωτος δεν ειμαι...
δευτερον δεν γουσταρω τους μπατσους (ειναι το μακρυ χερι της εξουσιας-εν προκειμενω του πασοκ κοκ..)
τριτον ποιος σου ειπε οτι εχω καλη γνωμη για τους ελληνες μεταναστες?(αν και μεταναστευσαν η συντριπτικη πλειοψηφια με το γραμμα του νομου)
οι ανθρωποι πρεπει να παλευουν στην πατριδα τους.
τεταρτον ας γεμισουμε τζαμια μπας και ξυπνησουν ολοι και λαβουμαι σαν εθνος-πολιτεια-κοινωνια δραστικες αποφασεις και μετρα...
οταν θα περναν οι γυναικες σας απο το τζαμι της γειτονιας σας με μινι-φουστα και τις κυνηγανε (στην καλυτερη) ισως αλλαξατε γνωμη!

Ανώνυμος είπε...

12:38 έχεις δίκιο να γεμίσει μιναρέδες για να κάθετε επάνω η μάνα σου που σε χτυπούσε μικρό και βγήκες μαλακισμένο. Ουστ στα κομμάτια, μαζί με τους αλήτες βρωμιάρηδες που μου έφαγαν το σκυλάκι. Γιαλατζί αριστερέ έχεις τους πακιστανούς και σου μαζεύουν το λάδι ή τις ντομάτες.

Ανώνυμος είπε...

Πρεζα
Απο τη μια στελνεις posts που κράζουν το χάλι με τους μετανάστες στο κέντρο της Αθήνας

Από την άλλη στέλνεις και το παραπάνω

ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ

Ανώνυμος είπε...

12:38 Γαμημένος είσαι και φαίνεσαι. Στο μιναρε να κάτσει η πουτανα η μανα σου η γαμένη που σε έκανε με νταβατζή απο το Μπαγκλαντές.

Ανώνυμος είπε...

12:38 πμ σχολιαζουμε μονο στους μεταναστες γιατι μονο σε αυτο διαφωνουμε με τον πρεζα..αληθεια οι συντροφοι σου που ειναι να πουν τα αντιθετα? ειστε μειοψηφια η απλα δεν ξερετε να γραφετε? εσυ μπορει να γουσταρεις να γινουμε ισλαμαμπαντ η πλειοψηφια ομως οπως εχουν δειξει απειρες δημοσκοπισεις δεν το γουσταρει..και επειδη στις δημοκρατιες αποφασιζουν ακομα οι πλειοψηφιες ρουφατε το αυγο σας λαθροκαυλακιδες και μη μας τα πριζετε..τι θελετε διλαδη? να αγριεψει ο κοσμος και να ψηφησει χρυση αυγη? μηπως τελικα εσεις ειστε οι ναζι που κανετε το παν για να τους φερετε στην εξουσια? ΓΙΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ..ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΜΕ ΚΥΒΕΡΝΑ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΣΕ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΙ ΑΦΓΑΝΟΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ..ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΠΑΜΕ Η ΘΑΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Η ΘΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΤΑΛΙΜΠΑΝ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ..

Ανώνυμος είπε...

Η κατάσταση που περιγράφεται με τη μετανάστευση -που έτσι και αλλιώς είναι παράνομη- δεν αντιμετωπίζεται ούτε με φράκτες αλλά ούτε με "αριστερές" δήθεν δημοκρατικές κορώνες υπεράσπισης της "ελεύθερης" διακίνησης ανθρώπων.
Προφανώς οι άνθρωποι έχουν ιδεολογικά κενά γιατί ακόμα και ο Μάρξ ή και άλλοι θεωρητικοί δεν είχαν προβλέψει τη διαφορετικότητα που αναπτύσσεται στο σύγχρονο περιβάλλον.Την εποχή της αποικιοκρατίας η φτηνή αγορά εργασίας ήταν προνόμιο των κρατών και της άρχουσας τάξης τους. Για αυτό το πράγμα προχωρούσαν σε κατακτητικούς πολέμους. Τώρα λόγο της τεχνολογίας και της πληροφορίας -όσον αφορά τη πρόσβαση- η φτηνή μεταφορά εργασίας γίνεται ευκολότερα. Το ζητούμενο είναι ότι η "ταχύτητα" μεταφοράς δημιουργεί το πρόβλήμα, συμπιέζοντας τις αμειβές εργαζομένων στα κλειστά εθνικά κράτη ή και υπερεθνικά μπλογκς.
Στο επιχείρημα ότι "κάνουν δουλειές που δεν κάνουν άλλοι" αυτό δεν έχει αξία γιατί έτσι και αλλιώς η ταχύτητα μεταφοράς συμπιέζει και αυτούς που ενσωματώθηκαν. Αντίστοιχο παράδειγμα έχουμε στη Κίνα όπου η εσωτερική μετανάστευση εκατομμυρίων αγροτών συμπιέζει τις αμοιβές των Κινέζων εργατών, δημιουργώντας μια κομματική μεσαία τάξη από την υπερεκμετάλλευση τους.
Στην Ινδία εκατομμύρια άτομα δουλεύουν μέσω δικτύων υψηλών ταχυτήτων για λογαριασμό αμερικανικών εταιρειών. Αρα η παγκοσμιοποίηση έχει ξεπεράσει από πολύ καιρό τα σύνορα και τους υπερασπιστές της ελεύθερης διακίνησης εργασίας γιατί άθελα τους δουλεύουν για τα συμφέροντα μεγάλων εταιρειών. Η μεταφορά κρίσης μεταφέρεται στα εθνικά κράτη και αυτά με τη σειρά τους στα υπερεθνικά βλέπε -οικονομική κρίση- πια κράτη θα επιβίωσουν; μα φυσικά αυτά που έχουν επενδύσει σε ισχυρή άμυνα και μπορούν να διαπραγματευτουν από θέση ισχύος τα συμφέροντα των καπιταλιστών τους αλλά και των εργατών τους. Κράτη σαν την ελλάδα που εχουν απαξιώσει την πολεμική ισχύ και τη στρατηγική βάθους πάνε για διάλυση. Στην ελλάδα το κατάλαβαν αργά. Δεν θα τους σώσουν 12.5 χιλιομετρα σύρμα

Ανώνυμος είπε...

ρε μαλακα πρεζα ρατσιστες δεν ειμασταν και ρατσιστες θα μας κανεις!!!
Τι μαλακιες μας τσαμπουνας οτι θελουν να πανε σε αλλες χωρες;;
ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ 4 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΔΩ ΡΕ ΦΙΛΕ;;;
Και τι να γινει ρε πρεζα;;;ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ ΑΛΛΟΙ ΓΑΜΩ ΤΟ ΦΕΛΕΚΙ ΜΟΥ!ΜΑΤΩΝΕΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;;;

Ανώνυμος είπε...

eisai geleios karagkiozis logokritis preza ...kai taxa les oles oi fonew prostateuontai apoto sintagma ...paliokarioli...
esteila sxolio xoris ivris -polismena xtes ..leei tha elegxthei kai tha anartithei ...xtes ola auta...POU NTO RE GIFTO?
isos giati den sarese auta pou elega peistika paliomalaka...theleis teleutaio sxolio to 'na gemisei i athina minaredes' ...ante gamisou paliomalaka

Ανώνυμος είπε...

Επικριτικό είναι και το σχόλιο της συντηρητικής «Frankfurter Allgemeine Zeitung». «Ο φράχτης δεν θα εμποδίσει κανένα να τον υπερπηδήσει» είναι ο τίτλος του. Όμως, ουδέν κακό αμιγές καλού. «Το γεγονός ότι η Αθήνα σχεδιάζει την ανέγερση ενός φράχτη στα σύνορα προς την Τουρκία, αποτελεί μεν παραλογισμό, (TO SXOLIO DIKO MOY GRAFEI PARALOGISMO) δεδομένου ότι θα ανεγερθεί ανάμεσα σε δυο κράτη-μέλη του ΝΑΤΟ, προσφέρει όμως ταυτόχρονα την ευκαιρία να αναλογιστεί κανείς, τι θα συνέβαινε, αν εντασσόταν κάποτε πραγματικά η Τουρκία στην Ευρωπαϊκή Ένωση».

SXOLIO: Εδώ είναι το ζουμί φτηνό εργατικό δυναμικό συμπίεση μισθών

Ανώνυμος είπε...

Ανώμαλε 12:38 δεν μιλάμε για μπάτσους τώρα, μιλάμε για βρωμιάρηδες.
Σημ: Στο μιναρέ να κάτσει η μάνα σου κρυφομουσουλμάνε εγκληματία, να πας να βιάσεις και κανένα αγοράκι από το Πακιστάν. Ανώμαλε μπινέ.

Οσο για τα 12.000.000 εκατομμύρια των ελλήνων του εξωτερικού ξέρεις γιατί έφυγαν: Για να γλυτώσουν από κάτι ανώμαλους αριστερούς σαν εσένα, γι' αυτό και όσοι πάνε έξω προοδεύουν.

Δεν σου φαίνεται λίγο περίεργο.
Εδώ μένουν οι άχρηστοι δήθεν προοδευτικοί τεμπέληδες σαν εσένα

Ανώνυμος είπε...

loipon ta perno piso kai zito signomi preza gia tis vrisies...kathos to sxolio anartithike,mazi kai to mpinelikoma..alla den ginete na kano post meta ta mesanixta kai tin epomeni 5 i ora akoma na min exei anartithei...
den ksero mporei na itan kai kollima tou dikou mou pc..

telospanton signomi,paraferthika

Ανώνυμος είπε...

Όσοι σχολιάζεται και το στόμα σας μυρίζει σα βώθρος, δεν αναρωτιέστε την για την ποιότητα του τομαριού σας; Την οργή σας και την αμάθεια σας, αλλά και την πόρωσή σας την εκτονώνετε σαν σκυλιά. Έχετε άρρωστο εαυτό. Ο κόσμος αλλάζει. Ο αδύναμος μετανάστης χρειάζεται φροντίδα. Δεν έχει καμία όρεξη ο κάθε πονεμένος να σας αλλοιώσει την μπασταρδεμένη σας ράτσα. Πρέζα συγχαρητήρια για τη στάση σου. Φυσικά η αλήθεια έχει αντιδράσεις.