Τρίτη, Μαρτίου 01, 2011

ΣΤΟΥΣ 41 ΑΠΕΡΓΟΙ ΠΕΙΝΑΣ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

Δραματική είναι η κατάσταση στο χώρο της απεργίας πείνας, όπου τις 2 τελευταίες ημέρες τα ασθενοφόρα διακομίζουν ασταμάτητα απεργούς πείνας στα νοσοκομεία.
Τους 41 έχουν φτάσει οι απεργοί πείνας που νοσηλεύονται σε νοσοκομεία της Αθηνας μέχρι αυτή τη στιγμή (28/2, ώρα 20.40). Από το μεσημέρι της Κυριακής 27 Φεβρουαρίου 36 μεταναστες ξεκίνησαν απεργία δίψας, σταματώντας να λαμβάνουν νερό, ζάχαρη και αλάτι.
Όπως δήλωσαν οι γιατροί της ομάδας ιατρικής στήριξης, όσοι απεργοί πείνας νοσηλεύονται λαμβάνουν φαρμακευτική αγωγή, ωστόσο υπάρχει μεγάλος κίνδυνος για ορισμένους να μείνουν ανάπηροι, να χάσουν τα νεφρά τους ή ακόμη τη ζωή τους.


ΠΡΕΖΑ TV
1-3-2011

18 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αν δεν με νομιμοποιησετε, θα κρατησω την ανασα μου μεχρι να σκασω...

Ανώνυμος είπε...

12:29 πμ

Κράτα τη σούργελο

Ανώνυμος είπε...

12:29 πμ χαχα!! αυτο που λες μου θυμιζει τον "πεπε" απο το κομικ ο αστεριξ στην ισπανια οπου οταν δεν του καναν τα χατηρια απειλουσε να καρατησει την ανασα του..

Ανώνυμος είπε...

12:51 απο εκει το θυμηθηκα... χαχαχα
ταιριαζει γαντι....

Ανώνυμος είπε...

12:51 απο εκει το θυμηθηκα... χαχαχα
ταιριαζει γαντι....

Ανώνυμος είπε...

την περιθαλψη τους ποιος την πληρωνει? το "κακο" "φασιστικο" ελληνικο κρατος...

Ανώνυμος είπε...

στ αρχιδια μας κι αν πεθανουν.μας κουβαλησατε ολη τη σαβουρα και τους πληρωνουμε κι απο πανω. δε μας φτανει η αφαιμαξη που μας κανουν πρεπει να ταιζουμε κι αυτους.ολοι εσεις οι ψευτοειρηνιστες να πατε να γαμηθειτε με τις θεωριες σας. εξαιτιας σας μειναμε χωρις δουλεια και πεινανε τα παιδια μας.και τωρα θελετε να ταιζουμε και αυτους. ΟΥΟΥΟΥΟΥΣΤ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Kαι τους 10000000 να φτάσουν δεν μου καίγεται καρφί

gepsimos είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

Ναι θα πώ κακία : 'Ακόμα?????'

Ανώνυμος είπε...

Mάλλον τζάμπα περιμένουμε, αυτοί δεν λένε να πεθάνουν!

Ανώνυμος είπε...

Ο νόμος (οποιοσδήποτε νόμος) αφορά και εφαρμόζεται για τους ΝΟΜΙΜΟΥΣ κατοίκους της ΕΛΛΑΔΟΣ .
Ο οποιοσδήποτε άνθρωπος είναι νόμιμος κάτοικος της ΕΛΛΑΔΟΣ τυγχάνει της προστασίας των νόμων .
ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΕΙΣΕΛΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΠΟΥ ΙΣΧΥΟΥΝ ,...ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ .
( δεν παναειναι και απεσταλμένος του θεού ),
Και σε αυτόν εφαρμόζεται ο πρώτος νόμος που τον αφορά , δηλ. συλλαμβάνεται και παραδίδεται στην πρεσβεία του , για άμεση απέλαση με έξοδα της πρεσβείας.
Και αυτό πρεπει να κανουν οι διαχειριστές της εξουσίας ,
(ΔΗΛΑΔΗ ΕΣΕΙΣ Κοι ΥΠΟΥΡΓΟΙ ),
οσο και τα εκτελεστικά όργανα , ( ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ).
Η μη εκτέλεση αυτού του καθήκοντος σας όσο και της συγκεκριμένης εργασίας σας, αφορά παράβαση του καθήκοντος σας, είναι ποινικό αδίκημα και επιφέρει άμεση αποπομπή από την θέση σας (υπουργού-αστυνομικού κλπ), διότι δεν μπορεί ένας παραβάτης του υπάρχοντος ποινικού κώδικα να ασκεί εξουσία .
Σε αυτές τις κατηγορίες προστίθεται και η εσχάτη προδοσία διότι ο μη επαναπατρισμός των παρανόμως εισηλθεντων στην χώρα, έστω και από αμέλεια , σας κάνει συνεργούς με σκοπό την κατάληψή της ΕΛΛΑΔΑΣ από ξένους λαούς .
Ο οποιοσδήποτε επιθετικός προσδιορισμός κάθε ατόμου έχει ισχύ όταν θα έχει εισέλθει στην χώρα με διαβατήριο και με την απαραίτητη βίζα .
Η έλλειψη αυτών των έγγραφων και η μη εφαρμογή από μέρους σας του νόμου για την σύλληψη και απέλαση του παράνομου αλλοδαπού , τότε δίδει σε όλους τους ΕΛΛΗΝΕΣ την εντολή να εφαρμόσουν το ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ , που λέει ότι η τήρηση του ,επαφίεται στον παρτιωτισμο των ΕΛΛΗΝΩΝ .
Και επειδή κανένας νόμος δεν είναι υπεράνω του συντάγματος , εμείς οι ΕΛΛΗΝΕΣ πολίτες θα το εφαρμόσουμε , τόσο άσο αφορά στην σύλληψη των παράνομων όσο και στην τιμωρία σας για παράβαση καθήκοντος και εσχάτη προδοσία .
Εμείς οι ΕΛΛΗΝΕΣ πολίτες σας δίδουμε όχι δέκα μέρες προθεσμία ,
( όσες δώσατε εσείς για αυτήν την διαβούλευση), αλλά τρεις μήνες να συλλάβετε όλους τους παράνομους αλλοδαπούς που βρίσκονται ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ και να τους απελασετε μέσω των πρεσβειών τους με δικά τους έξοδα .
Αν δεν το πράξετε αφ ενός θα μηνυθείτε
και αφ ετέρου θα το πράξει Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ .


ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΘΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

ΚΑΙ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ !

ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΘΕΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ, ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ

Ανώνυμος είπε...

ΣΩΣΤΟΣ!!!!! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ!

fasistofagos είπε...

Πραγματικά,θαυμάζω το δικαίωμα της δημοκρατικότητας στην έκφραση αιμοδιψών απόψεων.Είναι ένα δείγμα του πως αντιλαμβάνονται τη δημοκρατία οι φασίστες.
Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι ο φασισμός στη μανιασμένη του πολεμική ενάντια στο κίνημα,αποτελεί τον ελκυστικότερο χώρο έκφρασης των πιο καθυστερημένων πνευματικά και πολιτικά τμημάτων των καταπιεσμένων στρωμάτων.Αυτή η αλήθεια είναι εμφανής τόσο στο επίπεδο του λόγου που εκφέρουν τα άτομα αυτά (ασύντακτος λόγος,συνθηματολογία,πληθώρα ορθογραφικών λαθών,αδυναμία σοβαρής απάντησης ακόμα και στην πιο απλή επιχειρηματολογία) όσο και στη χωροθέτησή τους στον ελληνικό κοινωνικό σχηματισμό τόσο ταξικά όσο και γεωγραφικά.

Ανώνυμος είπε...

Αν απελαθούν όλα τα λαμόγια της Ελλάδας + τους ηλίθιους που τους υποστηρίζουν (πολλοί απο αυτούς γράφουν κι εδω μέσα) μια χαρά χωράνε άλλο 1.000.000 μετανάστες.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ , ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΛΑΚΑΣ
Όξω ζώα.

Ανώνυμος είπε...

Πάλι Copy-Paste Fastistofage??? Γράψε και τίποτα διαφορετικό.....

fasistofagos είπε...

Ουσιαστικά το ποστάρω ξανά από προηγούμενη δημοσίευση με το ίδιο θέμα.Απλά όσα φίδια εξακολουθούν να ποστάρουν αιμοδιψείς,απάνθρωπες και γελοία συντεταγμένες απόψεις,επιβεβαιώνουν αυτά που πόσταρα και εκεί και εδώ.
ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΠΟΣΤΣ...
ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΞΕΒΡΑΚΩΝΕΣΤΕ...

Ανώνυμος είπε...

Ειλικρινά θέλεις να μετρήσουμε ποιοί είναι περισσότεροι??? χαχαχαχα
Τρείς και ο κουκός είστε και μας έχετε πρήξει.....