Σάββατο, Απριλίου 16, 2011

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΛΟΒΕΡΔΟΥ…ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ..ΕΛΕΟΣ

«Αμιγώς πολιτικό ζήτημα» χαρακτηρίζει σε συνέντευξή του ο υπουργός Υγείας, Ανδρέας Λοβέρδος, σχετικά με την επίθεση που δέχθηκε κατά την έναρξη κομματικής εκήλωσης του ΠΑΣΟΚ στους Αγίους Αναργύρους.
Στην συνέντευξή του στην εφημερίδα  "Καθημερινή της Κυριακής", υποστηρίζει ότι το θέμα θα έρθει στη Βουλή, προκειμένου όλοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους. 


Όπως αναφέρει, είναι "άλλο η διαμαρτυρία κι άλλο να πλησιάζει κάποιος έναν πολιτικό, με απόφαση να τον χτυπήσει". Μάλιστα, χαρακτηρίζει τα άτομα συμμετείχαν ως "αντισυγκεντρωσίες οι οποίοι, όπως στη χούντα, ήρθαν για να χτυπήσουν".
Παράλληλα, στη συνέντευξη μιλά και για τον Οδικό Χάρτη που εξήγγειλε ο Πρωθυπουργός μέχρι το 2015, για την οποία θεωρεί πως μπορεί να ξεπεραστεί η κρίση, εφόσον εφαρμοστεί μέχρι κεραίας.
Είναι "η τελευταία ευκαιρία και για τη χώρα αλλά και για την κυβέρνηση", δηλώνει. 

ΠΡΕΖΑ TV
16-4-2011

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Εξοντώνουν κάθε μέρα χιλιάδες κόσμο για λογαριασμό των αφεντικών τους των τραπεζιτών,και έχουνε μούτρα και μιλάνε ...
Το Σύνταγμα έχει παραβιαστεί ολπόκληρο,όλοι είναι υπόλογοι ,με πρώτο τον Παπούλια.Δεν έχουν το δικαίωμα να πουλήσουν δημόια περιουσία,εκτος των άλλων.
Αν υπήρχε ενας εισαγγελέας που να τηρούσε το νομο,έπρεπε ηδη να εχει κινηθεί εναντίον τους,η δικαιοσύνη είναι συνυπεύθυνη και συνένοχη και το βουλώνει