Δευτέρα, Απριλίου 18, 2011

ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΓΕΝΟΠ ΣΤΗ ΔΕΗ ΓΙΑ ΔΑΠΑΝΕΣ

Κατά της ΔΕΗ στρέφεται με ανακοίνωσή της η ΓΕΝΟΠ, η οποία αναφέρει ότι η επιχείρηση δεν έχει δικαίωμα ελέγχου της σκοπιμότητας των δαπανών του συνδικάτου.
Με αυτό τον τρόπο, η ΓΕΝΟΠ απαντά στην κριτική που έχει λάβει από τη ΔΕΗ, σχετικά με τις επιχορηγήσεις.
"Για το αν σπαταλάμε τα χρήματα, ή κακώς τα ξοδέψαμε εκεί ή αλλού, τον ρόλο του ελεγκτή το να ελέγξει, δηλαδή, τη σκοπιμότητα της κάθε δαπάνης, την έχουν τα ελεγκτικά όργανα της ΓΕΝΟΠ (που είναι η διαπαραταξιακή εξελεγκτική επιτροπή, το ΔΣ και το σώμα των 300 Συνέδρων και κάθε φορά υπάρχει πλήρης και αναλυτική παρουσίαση της κάθε δαπάνης) και όχι η ΔΕΗ, γιατί τότε θα ήταν ευθεία παρέμβαση στην λειτουργία του Συνδικάτου" αναφέρει.



Επίσης, κάνει λόγο για "όχι τυχαία" και "οργανωμένη προσπάθεια σπίλωσης" του συνδικάτου και υποστηρίζει μεταξύ άλλων ότι τα χρήματα, που παίρνει, είναι νόμιμα, αλλά και ότι "είναι λαϊκισμός να επιχειρείται να χτυπηθεί ένα Συνδικάτο με τόσους σκληρούς αγώνες και με τόση σκληρή κόντρα με τους επιχειρηματίες".

Τέλος, η ΓΕΝΟΠ, η οποία δηλώνει ανοιχτή σε έλεγχο από οποιονδήποτε αρμόδιο φορέα, προγραμματίζει για μεθαύριο, Τρίτη, συνέντευξη Τύπου για τις επιπτώσεις στον καταναλωτή από την περαιτέρω μετοχοποίηση της ΔΕΗ.

ΠΡΕΖΑ TV
18-4-2011

Δεν υπάρχουν σχόλια: