Πέμπτη, Απριλίου 07, 2011

ΣΕΧΤΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ:"ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ" ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ,Η ΟΠΟΙΑ ΕΚΤΕΛΕΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ,ΝΟΝΩΝ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ ΚΑΙ ΜΑΦΙΟΖΩΝ

ΠΟΙΟΙ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΩΣΤΕ Η ΣΕΧΤΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΉΣΕΙ ΜΕ ΑΚΡΩΣ ΜΑΦΙΟΖΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΤΟ ΣΩΚΡΑΤΗ ΓΚΙΟΛΙΑ;
ΠΟΙΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΝ "ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ" ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ,ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΝΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ,ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΥΠΟΒΑΘΡΟ,ΠΟΥ  ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΠΛΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΜΑΦΙΟΖΟΥΣ ΚΑΙ ΝΟΝΟΥΣ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ;
ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΥΝΤΆΣΣΟΥΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΘΟΛΩΣΟΥΝ ΤΑ ΝΕΡΑ...ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΡΕΨΟΥΝ ΑΛΛΟΥ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΩΝ ΔΙΩΚΤΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ;
ΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕ...ΕΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕ...ΤΟ TROKTIKO...ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΩΠΑΣΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ;

ΤΟ ΚΟΥΒΑΡΙ ΟΣΟ ΑΡΧΙΖΕΤΑΙ ΝΑ ΞΕΤΥΛΙΓΕΤΑΙ...ΤΟΣΟ ΠΕΡΙΠΛΕΚΕΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΠΟΛΥ...
ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ...ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ...ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΟΜΕΝΩΝ Ή ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΣΑΝ ΤΟ ΣΩΚΡΑΤΗ...

ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΚΤΑ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟ ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ...ΚΑΙ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΤΡΑΡΙΣΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΕΣ ΜΟΝΟ ΠΡΟΣ ΜΙΑ ΠΛΕΥΡΑ...ΩΣΤΕΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΟΥΝ ΠΟΤΕ ΤΗ ΠΡΑΓΜΑΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ...

ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ...ΠΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΠΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΛΕΠΤΟ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ ΣΤΟ ΠΡΕΖΑ TV...ΠΩΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΘΑΝΑΤΟΥ...

Εμπλοκή της τρομοκρατικής οργάνωσης «Σέχτα Επαναστατών» προκύπτει στην υπόθεση των νονών της νύχτας, που ερευνά η Δικαιοσύνη, βάσει των ηχογραφημένων συνομιλιών που περιλαμβάνονται στην ογκώδη δικογραφία. Επίσης, από τα στοιχεία της δικογραφίας, προκύπτει ότι στην υπόθεση εμπλέκονται δύο πρόσωπα, γνωστά στα κυκλώματα της νύχτας, τα οποία εμφανίζονται να προμήθευαν με όπλα την τρομοκρατική οργάνωση. Από τα δύο αυτά άτομα, το ένα βρίσκεται στη φυλακή, ενώ το δεύτερο έχει δολοφονηθεί εδώ και καιρό. Μάλιστα στη δικογραφία υπάρχει και ο σχετικός διάλογος που είχε υποκλαπεί από την ΕΥΠ: «Αυτοί τους προμήθευαν όπλα. Ο ... με τον ..., τον συγχωρεμένο. Δεν θυμάσαι που πριν κάνα δυο χρόνια λέγανε ότι η “Σέχτα” έχει σχέσεις με το οργανωμένο έγκλημα... Ε, αυτούς εννοούσαν». Πληροφορίες, πάντως, από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία αναφέρουν ότι το περιεχόμενο του διαλόγου ερευνάται με προσοχή, καθώς ο νεκρός στον οποίο αναφέρονται δολοφονήθηκε πριν η τρομοκρατική οργάνωση αποκτήσει οπλισμό, ενώ για τον δεύτερο, που είναι στη φυλακή, δεν υπάρχουν στοιχεία που να τον συνδέουν με εμπόριο όπλων.

Εν τω μεταξύ προχθες οδηγήθηκαν στην 5η τακτική ανακρίτρια Πειραιώς για να απολογηθούν άλλα έξι άτομα που κατηγορούνται για εμπλοκή τους στην υπόθεση. Πρόκειται για τρία άτομα με περιφερειακό ρόλο, μεταξύ των οποίων ένας παραπληγικός από απόπειρα δολοφονίας εναντίον του, που αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, καθώς και ο πρώην υποστράτηγος της ΕΛ.ΑΣ. Επίσης, στην ανακρίτρια οδηγήθηκαν δύο Κρητικοί που κατηγορούνται ότι παρασκεύαζαν για τους νονούς, τις βόμβες. Μετά την απολογία τους, και οι έξι αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.
...................................................................................

Συνομιλίες με... οσμή από Σέχτα

Ακόμα και... οσμή τρομοκρατίας συμπεριλαμβάνουν οι συνομιλίες μεταξύ των μελών των ομάδων. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη δικογραφία, στον μακρύ κατάλογο των εγκληματικών ενεργειών συμπεριλαμβάνεται και η προμήθεια και κατοχή όπλων, πυρομαχικών και εκρηκτικών υλών. Ανάμεσα στους καταγεγραμμένους διαλόγους των μπράβων, αναφέρονται οι επαφές που είχαν δύο μέλη της αντίπαλης ομάδας με την τρομοκρατική οργάνωση «Σέχτα Επαναστατών», η οποία έχει στο ενεργητικό της από τον Φεβρουάριο του 2009, που ξεκίνησε τη δράση της, πέντε ένοπλες επιθέσεις, ανάμεσα στις οποίες τις δολοφονίες του αστυνομικού Νεκτάριου Σάββα και του δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια.

Σε τηλεφωνική συνομιλία του αρχηγού της δεύτερης ομάδας με έναν από τους συνεργάτες του, ο πρώτος παραδέχεται πως δύο μέλη της άλλης ομάδας προμήθευσαν κάποια στιγμή όπλα τη «Σέχτα Επαναστατών». Τότε ήταν που στον χορό των παρακολουθήσεων άρχισε να συμμετέχει και η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, προκειμένου να ελέγξει τις πληροφορίες που συζητούσαν μεταξύ τους οι νονοί. Αρχικά, οι αξιωματικοί της Αντιτρομοκρατικής θεώρησαν πως επρόκειτο για μια «παγίδα» αποπροσανατολισμού της ΕΛΑΣ προς την αντίπαλη συμμορία. Τότε τέθηκε υπό παρακολούθηση και ο ξάδελφος δολοφονημένου από την αντίπαλη συμμορία επιχειρηματία στο Γαλάτσι. Οι αστυνομικοί κατέληξαν ότι ο συγκεκριμένος θεωρείται εξπέρ στην κατασκευή βομβών, αλλά δεν κατάφερε να τον «δέσει» με τις σχετικές υποθέσεις.

Παιχνίδι εντυπώσεων
«Δεν θυμάσαι που πριν από κάνα-ένα-δύο χρόνια λέγανε ότι η «Σέχτα Επαναστατών» έχει σχέση με το οργανωμένο έγκλημα; Αυτοί, λοιπόν, τους προμήθευαν όπλα. Αλλο να δώσεις σε εμάς κι άλλο εκεί. Αυτοί έχουν σε όλον τον κόσμο ομοϊδεάτες...», λέει ο «αρχηγός» στον υφιστάμενό του. «Αυτοί προμήθευαν όπλα στην «Σέχτα Επαναστατών». Αυτοί τους προμήθευαν όπλα, γι΄ αυτό τους ήξερε ο Τ...»

Σύμφωνα με το διαβιβαστικό της Αστυνομίας, τα δύο πρόσωπα που αναφέρονται είναι δύο επιχειρηματίες. Ο ένας είχε προφυλακισθεί για την υπόθεση απαγωγής του εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου, ενώ ήδη κατηγορείται και για την παρούσα υπόθεση των 217 νονών. Ο δεύτερος είχε δολοφονηθεί στις 11 Ιουνίου 2009 έξω από καφετέρια στο Γαλάτσι.

Είναι η πρώτη φορά που επιβεβαιώνονται οι διασυνδέσεις μεταξύ ποινικών και μελών της «Σέχτας Επαναστατών», αλλά φαίνεται πως τα λόγια των μπράβων δεν «πατάει» γερά. Ο ένας επιχειρηματίας δολοφονήθηκε κοντά 13 μήνες πριν η «Σέχτα Επαναστατών» αποκτήσει το κύριο μέρος του οπλισμού της, ενώ ο δεύτερος εμπλέκεται σε παράνομες οικονομικές συναλλαγές, αλλά δεν φέρεται να διακινεί όπλα. Επιπλέον το κρίσιμο χρονικό διάστημα που φέρεται να παρέδιδε όπλα στη «Σέχτα Επαναστατών» βρισκόταν στη φυλακή.

ΜΑΡΙΑ ΨΑΡΑ

.......................................................................................
«Δεχόμαστε «επισκέψεις» από άγνωστα άτομα, τα οποία μας πληροφορούν ότι ενεργούν κατόπιν εντολής των Π.Β., Β. Στ. και Γ. Σκ., οι οποίοι είναι έγκλειστοι στις φυλακές και εκ των έσω «κινούν τα νήματα». Τα εν λόγω άτομα μας έχουν επισκεφθεί πολλές φορές ζητώντας χρήματα για «προστασία» των καταστημάτων μας, απειλώντας ότι θα βρεθούμε «με μια σφαίρα στο κεφάλι», όχι μόνο εμείς αλλά και τα μέλη των οικογενειών μας». Αυτό αναφέρει επιστολή με ημερομηνία 29 Σεπτεμβρίου 2009 που εστάλη στο Τμήμα Εκβιαστών της Ασφάλειας. Ακολούθησαν άλλες δύο επιστολές, οι οποίες σύμφωνα με τα αναγραφόμενα στη δικογραφία αποτέλεσαν αφετηρία της έρευνας για την εξάρθρωση των τεσσάρων κυκλωμάτων εκβιαστών σε Αθήνα, Πειραιά και Αγρίνιο.

Ως συντάκτες της πρώτης επιστολής φέρονται τρεις ιδιοκτήτες καταστημάτων, στον Κορυδαλλό, ενώ το κείμενο υπογράφεται από άτομο ονόματι Γιώργος Κοντός, που δεν αντιστοιχεί σε υπαρκτό πρόσωπο. Αναφέρεται επίσης ότι «ο κίνδυνος είναι ορατός και η άρνηση ικανοποίησης των παράνομων αιτημάτων μπορεί να επιφέρει ως αναπόδραστη συνέπεια την τέλεση ανθρωποκτονίας».

Ενάμιση μήνα αργότερα οι φερόμενοι ως ιδιοκτήτες των καταστημάτων επανέρχονται. Σε επιστολή με ημερομηνία 6 Νοεμβρίου 2009 εμπλουτίζουν τις καταγγελίες τους με αναφορές για σχέση των κυκλωμάτων προστασίας με τρομοκρατική οργάνωση. Αναφερόμενοι στους «εγκεφάλους» του κυκλώματος εκβιαστών γράφουν: «Εχουν άμεση σχέση και συνάφεια με τρομοκρατική οργάνωση (!) και τα πρόσφατα τρομοκρατικά χτυπήματα με αποκορύφωμα την ένοπλη επίθεση σε Αστυνομικό Τμήμα των βορείων προαστίων αποτελούν έκφανση και δείγμα γραφής της δύναμης και ισχύος που διατείνονται ότι διαθέτουν». (Στις 27 Οκτωβρίου σημειώθηκε ένοπλη επίθεση στο Α.Τ. Αγ. Παρασκευής, από την οργάνωση «ΟΠΛΑ»). Η επιστολή υπογράφεται από άτομο ονόματι Γιώργος Τρίκας, που επίσης δεν αντιστοιχεί σε υπαρκτό πρόσωπο.

Στην τρίτη και τελευταία επιστολή με ημερομηνία 18 Δεκεμβρίου 2009, ο συντάκτης (υπογράφεται από τον Γ. Κοντό) επικαλείται προς ενίσχυση των ισχυρισμών του, περιστατικό που εκτυλίχθηκε στις 15/12: «Ιδιοκτήτης καφετέριας στον Κορυδαλλό έλαβε απειλητικό τηλεφώνημα από άτομο που υποστήριξε ότι είναι ο Γ. Σκ., ο οποίος τον ενημέρωσε ότι αυτό αποτελεί το τελευταίο προειδοποιητικό τηλεφώνημα και ότι σε περίπτωση που δεν συμμορφωθεί, τα πράγματα θα πάρουν άσχημη τροπή. Σαν παράδειγμα αναφέρθηκε ο εμπρησμός καφετέριας πασίγνωστου ηθοποιού στη Γλυφάδα». Οι τρεις επιστολές έχουν περιληφθεί στη δικογραφία. Εκφράζονται ωστόσο επιφυλάξεις σχετικά με την ταυτότητα των συντακτών. Θεωρείται πιθανόν εμπνευστές τους να είναι τα μέλη ομάδας εκβιαστών με σκοπό να «βγάλουν από τη μέση» ανταγωνιστές τους.

Tου Γιαννη Σουλιωτη-ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ


ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΑΓΕ ΚΥΚΛΟΙ ΤΩΝ MEDIA ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΝΟΝΟΥΣ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ...ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΨΗ ΤΟΥΣ "ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ" ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ;
ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ VIDEO CLIP...ΕΧΟΥΝ ΚΑΡΘΩΘΕΙ ΣΤΑ ΑΦΤΙΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΣ...ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ ΜΑΣ ΤΑ ΤΙΝΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ...ΚΑΠΟΙΟ ΒΡΑΔΥ...ΕΤΣΙ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ...

ΠΡΕΖΑ TV
7-4-2011

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΚΕΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ!!!

NewNeuromancer είπε...

Ο Γκιόλιας δολοφονήθηκε από τη "Σέχτα Ανάστατων Νταβατζήδων" (μνήμης αναμόχλευση, κλικ εδώ).

Όλη η προκήρυξη είναι αυτές οι φράσεις: «Από εκεί και πέρα ο βασικός λόγος της επίσκεψής μας στο σπίτι του ήταν η κυρίαρχη θέση που κατείχε στην ηλεκτρονική μορφή της νέα δημοσιογραφίας(sic!).»

Ανώνυμος είπε...

preza sbineis sxolia?

Ανώνυμος είπε...

Η Σέχτα λαμβάνει εντολές από τα μέγαρα της Κατεχάκη και της Λεωφόρου (Αλεξάνδρας).

Ανώνυμος είπε...

Το οποίο πώς ακριβώς αποδεικνύεις, 12:47;