Πέμπτη, Μαΐου 19, 2011

ΠΡΟΣΑΓΩΓΗ ΔΥΟ ΑΤΟΜΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΝΟ ΤΟΥ ΜΑΝΩΛΗ ΚΑΝΤΑΡΗ, ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ ΕΝΑΣ ΤΡΙΤΟΣ

ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Ο ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗΣ ΒΙΑΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

Δύο αλλοδαποί, αφγανικής καταγωγής, προσήχθησαν την Πέμπτη ως βασικοί ύποπτοι για τη δολοφονία του Μανώλη Καντάρη, στις 4:50 τα ξημερώματα της Τρίτης 10 Μαΐου, στη συμβολή των οδών Γ' Σεπτεμβρίου και Ηπείρου.
Σε εξέλιξη έρευνες για τον εντοπισμό ενός τρίτου ατόμου, συνεργού τους, πακιστανικής καταγωγής.
Οι προσαχθέντες, ηλικίας 27 και 20 ετών, προσήχθησαν στη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής και ομολόγησαν την πράξη τους με λεπτομέρειες.

Όπως αποκαλύπτεται, κίνητρο του εγκλήματος ήταν η ληστεία, καθώς αφαίρεσαν τη βιντεοκάμερα από τον 44χρονο και στη συνέχεια την πούλησαν στο Μοναστηράκι για... 120 ευρώ.
Οι δράστες θα οδηγηθούν την Παρασκευή στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομία εντόπισε τους δύο Αφγανούς σε εγκαταλελειμμένο σπίτι στην οδό Μενάδρου όπου έμεναν με άλλους συμπατριώτες τους.
Οι αστυνομικοί είχαν στα χέρια τους τις φωτογραφίες από την ανάλυση των εικόνων που κατέγραψαν οι κάμερες στο σημείο του φονικού.
Υπενθυμίζεται ότι ο 44χρονος οικογενειάρχης έχασε τη ζωή του την ώρα που πήγαινε να πάρει το αυτοκίνητό του για να μεταφέρει την ετοιμόγεννη σύζυγό του στο νοσοκομείο.
Οι τρεις δράστες τον μαχαίρωσαν όταν ενστικτωδώς προσπάθησε να συγκρατήσει την βιντεοκάμερα που είχε μαζί του για να απαθανατίσει τις πρώτες στιγμές μετά τη γέννηση του παιδιού του.

ΠΡΕΖΑ TV
19-5-2011

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πρεπει να εχεις μεγαλο προβλημα με την αστυνομια.Εισαι πραγματικα ΓΕΛΟΙΟΣ.Μολις σε διεγραψα απο τη λιστα μου

Ανώνυμος είπε...

ΑΦΟΥ ΟΜΟΛΟΓΗΣΑΝ..ΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΤΗΝ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΓΙΑ 120 ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ..ΠΡΕΖΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΕΧΕΙΣ ΚΟΜΠΛΕΞ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ..ΠΑΝΤΩΣ ΛΑΘΡΑΙΟΙ ΤΗΣ ΜΕΝΑΝΔΡΟΥ ΗΤΑΝ..ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΟΥΣ..

Ανώνυμος είπε...

Δεν είναι θέμα κόμπλεξ με την αστυνομία. Η αστυνομία έχει κόμπλεξ με τους πολίτες. Ορκίζονται να υπηρετούν το σύνταγμα και τους νόμους και αντί αυτών υπηρετούν το μνημόνιο, την τρόικα, τους πολιτικούς και τις τράπεζες. Και στην πλειονότητα των περιπτώσεων σε κάθε δίκαιο αίτημα του λαού η αστυνομία είναι πάντοτε απέναντι.

Ανώνυμος είπε...

Δεν ήταν ακροδεξιοί προβοκάτορες?

Ανώνυμος είπε...

Διαφωνείς με κάτι από αυτά που λέω 9.05;

Ανώνυμος είπε...

Μακαρι να σταματησει η ρατσιστικη βια στο κεντρο της Αθηνας.Δηλαδη να σταματησουν οι διαφοροι λαθρομεταναστες να επιτιθενται σε Ελληνες για να τους σκοτωσουν για μια καμερα των 120 ευρω!

Ανώνυμος είπε...

9:03 μμ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΡΑΤΕΙ ΒΑΣΗ ΤΩΝ ΕΝΤΟΛΩΝ ΠΟΥ ΠΕΡΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΕΚΛΕΓΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΙΣΗ..ΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΩΡΕΣ ΞΕΝΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΟΠΩΣ ΣΩΣΤΑ ΛΕΣ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑΥΤΟ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ..ΚΑΙ Η ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΝΑΤΑΝ ΚΥΒΕΡΝΙΣΗ ΘΑ ΕΙΧΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΥΠΑΚΟΥΕΙ..

Ανώνυμος είπε...

10:15 μμ Ti 120 euro..edo se sfazoyn gia 50..kai oi aristeroi ston kosmo tous..

Ανώνυμος είπε...

8:03 + 8:49 --->> Ο ΠΡΕΖΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ (καθοτι αλλοδαπος και ο πρεζα), σημερα του φταιει η αστυνομια, αυριο θα του φταιει ο ερμης που ειναι αναδρομος...... ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙ. ---- Υ.Σ:"Επειδη θα βρεθουν μαλακες να με χαρακτηρισουν αριστερο η δεξιο, να ξεκαθαρισω οτι ΓΡΑΦΩ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΑΣ, ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΑΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΙΣ ΠΕΣΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣ ΣΚΑΤΑ ΘΕΛΕΤΕ............

Ανώνυμος είπε...

Oxι στη ρατσιστική βία εναντίων των Ελλήνων.
Χθες πυροβόλησαν κοσμηματοπώλη, προχθές έκαψαν ανθρώπους στη λαϊκή.
Και πόσα γεροντάκια και γριούλες έχουν πνίξει και εξαφανήσει.
Ετοιμάζονται να φέρουν και άλλους λαθροκοπρίτες για αυτό φτιάχνουν καινούργια κέντρα υποδοχής καθώς είναι έτοιμα τα σχέδια και δεκάδες τζαμιά και Ισλαμικό νόμο.
Εδώ πλέον δεν έχουμε να κάνουμε με μετανάστες αλλά με επιβίωση των Ελλήνων.
Ζωντανοί ή νεκροί θα το παλέψουμε.

Ανώνυμος είπε...

ποια ρατσιστικη βια ρε πρεζα;μας δουλευεις;δηλαδη αυτοι που εσφαξαν τον οικογενειαρχη για 120 ευρω τι ειναι(εκτος απο κτηνη);

Ανώνυμος είπε...

ξυλο μεχρι να τυφλωθουν

Ανώνυμος είπε...

Θύμα βιασμού κοπέλα από αλλοδαπούς στην Πάτρα Εκτύπωση E-mail
20-05-2011 14:28:50

ImageΤην πλήρη ανικανότητα των κυβερνητικών μηχανισμών όχι να εξαλείψουν βέβαια, αλλά να περιορίσουν τουλάχιστον σε κάποια αποδεκτά επίπεδα μιας πολιτισμένης –υποτίθεται- κοινωνίας τη μάστιγα της λαθρομετανάστευσης αποδεικνύουν καθημερινά περιστατικά που συμβαίνουν σε όλη τη χώρα. Η ανικανότητα αυτή -ή οποία προσομοιάζει περισσότερο με συγκεκριμένη κατευθυνόμενη στρατηγική παρά με οτιδήποτε άλλο- έχει ως καθημερινά θύματά της έλληνες πολίτες οι οποίοι βιώνουν το δικό τους «Γολγοθά» σε όλη την επικράτεια.

Αυτή τη φορά θύμα της κυβερνητικής αναλγησίας και αδιαφορίας έπεσε μια νεαρή κοπέλα στο κέντρο της Πάτρας, αφού όπως κατήγγειλε ομάδα μεταναστών της επιτέθηκαν με άγριες διαθέσεις. Η κοπέλα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, εξαιτίας του σοκ που υπέστη.
Το περιστατικό συνέβη προχθές τα ξημερώματα στην Αγίου Νικολάου, την ώρα που η νεαρή ανέβαινε τις σκάλες. Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της εφημερίδας τςη Πάτρας «Πρωινή Γνώμη» οι αλλοδαποί αποπειράθηκαν να την βιάσουν, και μάλιστα εξαιτίας του σοκ που υπέστη νοσηλεύεται ακόμη στο Νοσοκομείο.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από το bestnews της Πάτρας αρκετοί αλλοδαποί φέρεται να έπεσαν πάνω της, η ίδια όμως άρχισε να ουρλιάζει με αποτέλεσμα να αναγκαστούν να φύγουν, ενώ διερχόμενοι ακούγοντας τις φωνές έσπευσαν στο σημείο.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Ανώνυμος είπε...

bromero sixama tis blogosfairas de se pairnei pleon gamo toys alodapoys poy stirizeis kai ipostirizeis ai fuck off