Σάββατο, Μαΐου 14, 2011

ΜΕ ΠΟΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΧΡΗΣΤΟ ΠΑΠΟΥΤΣΗ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΑΣΙΣΤΕΣ,ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ;

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ









ΠΡΕΖΑ TV
14-5-2011

53 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ενταξει,εγω ειμαι κατα αυτου του κακου που εχει γινει με την λαθρομεταναστευση αλλα αυτα ειναι ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ!!!Ανθρωποι των σπηλαιων.Μας ξεφτιλιζουν διεθνως!

αλλα πρεζα και αυτη η αβαντα συνεχεια με τους μεταναστες καταντας αηδια αδερφακι μου!πλεον ειμαστε 2 Ελληνες προς 1 ξενο,κοντευουμε στο ενας προς ενας και εσυ μας τσαμπουνας τις παπαριες του Τσιπρα.
ολοι οτι να 'ναι ειστε,αριστεροι και δεξιοι για τον πουτσο καβαλα!ο ενας δεν θελει κανεναν μεταναστη ο αλλος τους θελει ολους!
καμια ενδιαμεση λυση ρε μαγκες να βολευτουμε ολοι;;;

Ανώνυμος είπε...

Ρουφιάνοι!Εσάς περίμενε η αστυνομία...να κάνετε ζουμ...πρέζα όνομα και πράγμα!

Ανώνυμος είπε...

Εδώ τους άλλους, τους Αναρχοφασίστες τόσα χρόνια γιατί δεν τους πιάνουν???

Ανώνυμος είπε...

Για τετοια προβατα (χρυσαυγητες) ψοφαει η κυβερνηση. Για να τα βαζουν με τους αδυναμους και να ξεχνανε το πραγματικο προβλημα. Να απελασουν τους φασιστες να ξεβρωμισει η χωρα!

Ανώνυμος είπε...

ΕΞΩ ΟΙ "ΜΟΓΓΟΛΟΙ" ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ.
ΣΙΧΑΜΕΝΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΕΛΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΝΟΜΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΝΕΝΕΚΩΝ-ΕΦΙΑΛΤΩΝ!!! ΤΩΡΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

Τι να πιάσουνε,τους μισθοφόρους της ΚΥΠ ?
Η πλάκα είναι οτι ολες αυτες οι ψυχοπαθητικες προσωπικότητες εχουν και εξωτερικα χαρακτηριστικά μογγολοειδή,γι αυτο και θελουν να περνανε για γνησιοι έλληνες,απο βαθυ κομπλεξ που εχουνε..σκατομυαλοι,ηλιθιοι,κομπλεξικοί ,δειλοί ,υποκοσμος ...

Ανώνυμος είπε...

Ρατσιστάκο σε κόβω 10:40.

kostas karampas είπε...

το ερωτημα ειναι εαν οι 1500000 ελληνεσ εργατες του κεντρου των αθηνων και οι 1500000 μεταναστες θα κατσουμε να μασ σφαξουν οι συμμοριτες απο το μαροκο την αλγερια την αφρικη ακομα και οι ελληνες συμμοριτες.ΑΥΤΟΑΜΥΝΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ αλλα και ομαδες αυτοάμυνασ.Η αστυνομια και το κρατοσ εχει αποχωρησει απο το κεντρο για να σφαχτουν οι ελληνες και ξενοι απο τουσ συμμοριτες.Η μονη λυση ειναι η αυτοάμυνα.Τερμα τα δακρυα των θυματων.Τα θυματα να γινουν θυτες με πτυσσομενα γκλομπ σιδεροβεργες σπρευ και οτιδηποτε μπορει να χρησιμοποιησει κανεις για να επιβιωσει.ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΜΕΙΣ ή ΟΙ ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ

Ανώνυμος είπε...

Το τραγικο δεν ειναι οτι υπαρχουν φασιστες. Σε ολες τις χωρες υπαρχουν.

Το τραγικο εδω ειναι οτι ολοκληρες οικογενειες μοιραζονται μεταξυ ΜΑΤατζιδων και Χρυσης αυγης.

Οταν η αστυνομια εχει αλλιωθει σε τετοιο βαθμο, τοτε μιλαμε για πολυ χοντρο προβλημα.

Ανώνυμος είπε...

με την ιδια λογικη που δεν πιανουν τους αναρχικους με την ιδια λογικη δεν πιανουν και τους λαθρομεταναστες και τους χρυσαυγιτες ολοι αυτοι πιονια στην σκακιερα της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΑΡΓΜΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΥΘΗΣΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΦΤΩΧΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΑΟΣ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΠΙΣΩ ΣΤΟ 1453..ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ..

Ανώνυμος είπε...

ΑΦΙΣΤΑΙ ΜΑΣ ΙΣΙΧΟΥΣ ΝΑ ΟΙΚΑΝΟΠΗΙΣΟΥΜΑΙ ΤΑ ΚΟΜΠΛΕΚΣ ΜΑΣ

ΧΡΙΣΙ ΑΒΓΥ

Ανώνυμος είπε...

''ΜΟΛΙΣ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΠΙΣΩ ΣΤΟ 1453..''
Τουλάχιστον η οικονομία της Τουρκίας πάει μιά χαρά.

Ανώνυμος είπε...

pwpw ti kailas einai autos o kostas karabas?.... ne re file ego lew na arxisoume na agorazoume opla kai na kanoume to kedro pedio maxis kai na skotonomaste oloi meta3i mas....GAMATO? adi re fasista na apaitiseis i astinomia na filaei tin poli sou kai oxi tous vouleutes sou ka8ese kai les tetoia?....

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΔΕΝ ΓΑΜΙΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ, ΑΝΤΕ ΜΟΥ ΣΠΑΣΑΤΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΧΙΚΕΣ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΣΑΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ!!! ΕΔΩ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ, ΣΑΣ ΕΒΑΛΕ ΣΤΟ ΤΡΥΠΑΚΙ Ο ΓΑΠ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ Ο ΓΑΠ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΤΥ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΜΑΣ, ΚΑΙ Ο ΠΡΕΖΑ TV ΣΤΑ ΚΟΛΠΑ ΕΙΝΑΙ!! ΚΑΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΤΣΙΜΠΑΤΕ ΚΟΡΟΙΔΑ ΣΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ PREZA TV ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ BLOG ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΝΣ ΣΑΣ ΑΠΟΣΠΑΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ. ΑΠΟ ΠΟΥ ΣΥΝΤΗΡΕΙΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΥΤΟ ΤΟ BLOG??? AΠΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΙ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ??? ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΑ ΠΑΝΤΑ ΠΑΡΩΝ ΣΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ????? ΓΙΑ ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟΥΔΑΚΙ ΣΑΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ....... Η ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΙ ΩΜΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΑΠ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ....(ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ...?) ----- Υ.Σ: Κλασικα θα απαντησει ο PREZA TV με ειρωνεια και βρισιες στην αναρτηση μου..... εσυ παντως φιλε Preza συνεχισε την καλη δουλεια που κανεις αλλωστε ειναι πολλα τα λεφτα αρη!!!!!

Ανώνυμος είπε...

και ποιες ειναι οι πραγματικες ειδήσεις ρε μαγκα απο πάνω;
του mega?

Ανώνυμος είπε...

δεν υπαρχει μεγαλυτερο προβατο απο τον ελληνα τελικα..που τωρα την ειδε ελληναρας τρομαρα του!αντι να κυνηγατε τους λαθρομεταναστες, τεμπελιδες και παρασιτα σε βαρος οσων παραγουν σ αυτην την χωρα, ασχολη8ειτται και λιγακι με τους 300 αληταραδες που ειναι στην βουλη γιατι αυτοι και αν 3εφτυλιζουν το εθνος!..αλλα προφανως εισαστε σαν τα μουτρα τους και γι αυτο τους προστατευετε.γιατι εισαστε σαν τα μουτρα τους και κανετε τισ βρωμοδουλιες τους..Η καλυτερη τιμωρια για σας θα ειναι να πεινασετε εδω και να ξενιτευτειτε για ενα κομματι ψωμι..να απολαυσετε και σεις την γλυκα.!!.

ΙΩΑΝΝΗΣ Γ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ είπε...

ΤΟ ΘΕΜΜΑ ΕΙΝΕ ΠΟΙΟΣ ΕΦΕΡΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ
ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΡΙΘΜΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΝΟΜΕΙ
ΜΟΝ ΚΑΙ ΠΕΡΑΝΟΜΟΝ.ΤΟΥΣ ΕΦΕΡΑΝ ΓΙΑ ΝΑ
ΦΤΕΙΑΞΟΥΝ ΤΑ ΕΞΕΙΣ ΕΡΓΑ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ.
ΜΕΤΡΟ.ΟΛΥΜΠΙΑΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ .ΓΙΑ
ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΛΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ [ 2004 ]
ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΑΝ ΤΟ 1/4 ΤΗΣ ΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ
ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΑ ΕΒΑΖΑΝ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΙ ΤΟΥΣ ΟΙ
ΑΡΜΟΔΙΟΙ[ ΤΑ ΕΚΛΕΒΑΝ ] ΓΙ,ΑΥΤΟ ΤΑ ΕΡ
ΓΑ ΚΟΣΤΕΙΣΑΝ .3.ΦΟΡΕΣ ΕΠΑΝΩ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ'Ι'ΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΙ ΧΕΙΡΟΥΕΡΟΙ ΟΙ
[ ΠΕΙΝΑ ΕΙΝΕ ΑΝΙΑΤΗ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ]ΔΕΝ
ΠΡΕΠΗ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΟΣΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ
ΤΗΝ ΕΙΔΗΑ ΤΥΧΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛ
ΗΝΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΟΙ [ ΦΑΣΙΣΤΕΣ] ΠΡΕ
ΠΗ ΝΑ ΕΝΤΟΠΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΛΑΚΙΣΤ
ΟΥΝ ΟΠΟΣ Ο ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΒΑΤΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

ο εχθρος του νεοελληνα δεν ειναι φυσικα ο ταλαιπωρος μεταναστης αλλα ο αμαθης ψυχασθενικος εαυτος του...σε πεισμα των καιρων ας αγαπησουμε τους συνανθρωπους μας λευκους μαυρους σκουροχρωμους ψηλους κοντους χοντρους λιγνους κι ας ξαναβρουμε την αξια της αλληλεγγυης εναντια στον κοινο εχθρο που ειναι οι εξουσιαστες και το χρημα ..

Ανώνυμος είπε...

kinigi se olous .stous politikous -stous provokatores antiexousiastes oi opioi gia ena atomo ekegan tin athina gia ena mina ke gia ena olokliro ethos den anixe miti-stous xrisavgites pou tosa xronia den kanane tipota gia afti tin xora -stous dimosiagrafous pou ta pernoun apo pantou.fovou tous pragmatikous kai tous katharous apo aftes tis ipokinoumenes omades ellines pou se ligo tha xesikothoun ke den tha bori kanenas provokatoras natous stamatisi

Ανώνυμος είπε...

efxome olopsixa stous antiexousisstes pou ipostirixan tous lathrometanastes na ine oi epomeni pou tha brethoun 5-30 to proi brosta sto stileto enos pinasmenou ke kakomirou lathrometanasti.

Ανώνυμος είπε...

μπατσοι-ναζι το ιδιο μαγαζι. και τα ονοματα τους να βγαλεις δεν προκειται να τους κανουν τιποτα αφου ειναι τσιρακια των μπατσων και του συστηματος. εμεις πρεπει να τους τιμωρησουμε. κρεμαλα στους φασιστες. σκατα στο κρατος.ειμαστε ολοι μεταναστες

Ανώνυμος είπε...

@6.27 σιγά ρε φίλε ότι βλέπω εδώ τα έχω δει κ αλλού. σιγά πια..γελοίοι αριστεροί τα πάντα για σας είναι συνομοσίες και τελικά γιαυτό δε κάνετε τίποτα πρακτικό. Όλα είναι μάταια ε? τράβα ρε αυνανίσου με καμία εικόνα αληθινού επαναστάτη

Ανώνυμος είπε...

Μου άρεσε και θα το πω και εγώ:

"δεν υπαρχει μεγαλυτερο προβατο απο τον ελληνα τελικα..που τωρα την ειδε ελληναρας τρομαρα του!αντι να κυνηγατε τους λαθρομεταναστες, τεμπελιδες και παρασιτα σε βαρος οσων παραγουν σ αυτην την χωρα, ασχολη8ειτται και λιγακι με τους 300 αληταραδες που ειναι στην βουλη γιατι αυτοι και αν 3εφτυλιζουν το εθνος!..αλλα προφανως εισαστε σαν τα μουτρα τους και γι αυτο τους προστατευετε.γιατι εισαστε σαν τα μουτρα τους και κανετε τισ βρωμοδουλιες τους..Η καλυτερη τιμωρια για σας θα ειναι να πεινασετε εδω και να ξενιτευτειτε για ενα κομματι ψωμι..να απολαυσετε και σεις την γλυκα.!!."

Ανώνυμος είπε...

Ευαισθησία για όλα και όχι μονόπλευρη ευαισθησία. Καλώς να συλληφθούν οι χρυσαυγίτες το ίδιο όμως και κουκουλοφόροι. Δεν γίνεται οι πράξεις των κουκουλοφόρων (θρασύδειλων ατόμων) να είναι αποδεκτές και των υπολοίπων κατακριταίες. Ας υπάρξει επιτέλους δικαιοσύνη σ΄αυτόν τον τόπο.

Ανώνυμος είπε...

Την επόμενη φορά οι Χρυσαυγίτες να πάνε να κλέψουν το γλυφιτζούρι από κανα κοριτσάκι, πιο αντρίκειο είναι από το να κάνουν επιθέσεις στους πιο εξαθλιωμένους της κοινωνίας

Ανώνυμος είπε...

Μπραβο Πρεζα που συνεργαζεσαι με την Ελληνικη Αστυνομια και δινεις και φωτογραφιες υποπτων.Μακαρι να ακολουθησουν και αλλοι το παραδειγμα σου.

fasistofagos είπε...

ΜΠΑΤΣΟΙ-ΤΩ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ ΜΑΖΙ...
Μη φοβάστε δεν παίζει να πιάσουνε κανένα μουνόπανο οι μπάτσοι.
1)Κόρακας κοράκου μάτι δε βγάζει.
2)Οι περισσότεροι από αυτούς είναι μπάτσοι εκτός υπηρεσίας.
3)Οι περισσότεροι είναι μπράβοι σε μαγαζιά νυκτερινής διασκέδασης και άτομα με διασυνδέσεις με τον ίδιο υπόκοσμο που υποτίθεται ότι πολεμάει η χρυσή αυγή.
4)Ως εκ τούτου επιτίθενται με μένος σε μεροκαματιάρηδες μετανάστες και όχι στους εμπόρους ναρκωτικών (έλληνες και αλλοδαπούς) με τους οποίους βρίσκονται σε αγαστή συνεργασία.
5)ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΕΧΟΥΝ ΒΑΡΟΣ ΑΠΟ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗ ΖΥΓΑΡΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΣΠΙΔΕΣ ΤΩΝ ΜΑΤ ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ ΤΑ ΑΣΠΟΝΔΥΛΑ.
ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΤΑ ΦΥΣΤΙΚΩΝΕ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΝΕ ΤΟ ΑΧΤΙ ΤΟΥΣ ΣΕ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΣ.ΤΑ ΕΧΕΙ ΠΕΙ Ο ΦΡΟΥΝΤ ΑΥΤΑ.ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΛΥΣΩ ΕΓΩ.ΠΑΝΤΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΝΑΧ ΓΙΑ ΨΥΧΟΠΑΘΗ ΑΤΟΜΑ.

Ανώνυμος είπε...

ξυπνα βλακα 10:13, αλλο λεω εγω ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΑΣ, πηγαινε τωρα να δεις και ειδησης στο mega και ασχολησου με τις μαλακιες του preza tv. Α που εισαι, στις επομενες εκλογες να μην ξεχασεις να ψηφισεις, και το βραδυ να καθεσαι να βλεπεις πιο κομμα προηγειται, εγω θα καθομαι με το παιδακι μου σπιτι μου και θα παιζω μαζι του.....

Ανώνυμος είπε...

ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΠΛΟΓΚ ΒΛΕΠΩ...
ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΜΩΣ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΝΑ ΦΑΝΕ ΕΣΕΝΑ 'Η ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΣΟΥ Ή ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ\Ο ΣΟΥ Ή ΟΠΟΙΟΝ ΑΓΑΠΑΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ!!!
ΕΠΙΣΗΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΒΙΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΛΑ ΣΟΥ,ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΣΟΥ,ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΣΟΥ,ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ...
ΜΕΤΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΕΜΑΤΑ ΘΑ ΒΑΖΕΙΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΕΣΥ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΑΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΤΑ..ΑΛΛΑ ΒΕΒΑΙΑ ΟΠΟΥ ΣΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ..ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΛΕΓΑΤΕ ΑΝ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ..

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΨΕΥΤΟΠΡΟΟΔΕΥΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΤΕ ΧΑΜΠΑΡΙ..ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ..

ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΩΡΑ..GREEK HACK ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ..

Ανώνυμος είπε...

έχουμε που έχουμε τα δικά μας ελληνικά προβλήματα που καθημερινά μας πίνουν το αίμα τα βρωμο-σκυλα..έχουμε και τα προβλήματα των αλλοδαπών!

Αυτό που παρατηρώ μέρα με τη μέρα είναι ότι σιγά σιγά αυτές οι ήσυχες και λαϊκές γειτονιές μας αρχίζουν να ενσωματώνουν μόνο αλλοδαπούς με αποτέλεσμα να διαφεύγουμε σε καλύτερες περιοχές!
Αλλά εμείς φταίμε που απ τι μια δεν τους θέλουμε αλλά από την άλλη τους νοικιάζουμε τα σπίτια μας!

ΑΞΙΟΙ!!!

Ανώνυμος είπε...

απαντω στην ανω ερωτηση. με την λογικη που δεν εχεις εσυ που θετεις το θεμα.τις δολοφονικες επιθεσεις των μεταναστων τις καταδικαζεις. ωραια? τις δολοφονικες επιθεσεις των μεταναστων προς τους ελληνες τι τις κανεις? σε ικανοποιουν μηπως?αλλα δεν εχουν βιασει η κλεψει το δικο σου σπιτι ακομα γιαυτο ουρλιαζεις σαν τον νυστικο λυκο στην αλασκα.για να μας αγαπας εσυ σε βολευει να ημαστε , κκε? πασοκ? τι σε βολευει?τα εγκληματα που κανετε μεταξυ σασ στα γυπεδα δεν τα καταδικαζετε που ειναι μεταξυ ελληνων. των μεταναστων σασ πονανε ε?απορω με τα μυαλα που κουβαλατε αν ησαστε η οταν θα γινεται γονεις τι θα μαθετε στα παιδια σας,,,,"(

Ανώνυμος είπε...

ok re preza kaloi oi metanastes alla xalarwse ligo... den vriskw logo na uparxoun sthn xwra mou metanastes pou dn mou prosferoun tipota apolutws to mono p kanoun einai na einai ena aplo varos... osoi prosferoun menoun osoi einai varos feugoun...

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΣΥΓΧΥΣΤΗΚΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΛΕΠΡΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΦΑΩ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ. ΡΕ ΟΥΣΤ ΑΠ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΞΥΛΟ ΛΙΓΟ ΗΤΑΝΕ

Ανώνυμος είπε...

γεια σας παιδια!!

Ανώνυμος είπε...

ena kserw egw... an auto den einai roufiania kai xafiedhlikh, tote ki o hlios anatelei apo th dush...

Ανώνυμος είπε...

ΖΩΑ ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΙ ΒΑΛΤΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΝΑ ΒΙΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΑΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΒΑΛΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ.ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΒΡΩΜΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΚΛΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΒΙΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΜΑΣ ΚΙ ΟΠΩΣ ΕΜΑΘΑ ΝΑ ΚΥΜΑΤΙΖΩ ΤΗΝ ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΜΕ ΝΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΟΝΤΙΑ!ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΩ ΠΟΤΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟ ΝΑ ΚΥΜΑΤΙΣΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΠΟΥ ΠΑΝΩ ΤΗΣ ΚΥΛΙΣΕ ΠΟΛΥ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΟΝΟΣ ΚΑΙ ΣΚΛΑΒΙΑ.ΓΙ'ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΛΕΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΣΤΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΚΛΕΙΨΟΥΜΕ. ΤΟ ΟΤΙ Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΜΑΝΑ ΓΕΝΝΑΕΙ 0.9 ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ Η ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΑ 5 ΔΕΝ ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ? ΠΗΓΑΙΝΕ ΡΕ ΜΑΓΚΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΗΣΙΩΝ Η' ΑΧΑΡΝΩΝ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ Η ΜΑΥΡΗ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ "ΤΣΙΜΠΟΥΚΗΣ 5 ΕΥΡΩ" ... ΓΕΛΟΙΕ BLOGGER ...

Ανώνυμος είπε...

...δεν είμαι ρατσιστης....αλλά αμα φάς μαχαιριά για 5 εύρο γίνεσαι,και όλα αυτά που λέει ο τσίπρας και ο κάθε βολεμένος και καβαντζωμένος που μιλάει εκ του ασφαλούς,τα ακούω βερεσέ,και αυτά που είπε ο Νόνιος τα βρίσκω εποιηκής....όχι ξερονήσια,σκούπα στο κέντρο χωματερή και θάψιμο.(εξαιρώ τους τοξικομάνεις,πού χρίζουν ιατρικής περίθαλψεις)

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΙΔΙΑ ΕΓΩ ΛΕΩ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΟΥΜΕ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ, ΟΛΟΙ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΙΧΑΣΜΕΝΟΙ.. ΟΠΩς ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΧΟΝΟΙΑ. ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΞΟΡΓΙΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΥΜΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΩΝ. ΤΑ ΑΚΡΑ ΟΜΩΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΩΦΕΛΟΥΝ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΣΚΕΨΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗ ΡΙΖΑ ΚΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΥΠΑΙΤΙΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΣ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΦΟΥ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΝΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΔΕ ΛΕΝΑ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΟΥ ΒΟΛΕΨΑΚΙΑ. ΠΡΩΤΑ ΟΜΩς ΑΥΤΟ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΜΑΣ..

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΙΔΙΑ ΕΓΩ ΛΕΩ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΟΥΜΕ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ, ΟΛΟΙ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΙΧΑΣΜΕΝΟΙ.. ΟΠΩς ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΧΟΝΟΙΑ. ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΞΟΡΓΙΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΥΜΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΩΝ. ΤΑ ΑΚΡΑ ΟΜΩΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΩΦΕΛΟΥΝ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΣΚΕΨΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗ ΡΙΖΑ ΚΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΥΠΑΙΤΙΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΣ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΦΟΥ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΝΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΔΕ ΛΕΝΑ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΟΥ ΒΟΛΕΨΑΚΙΑ. ΠΡΩΤΑ ΟΜΩς ΑΥΤΟ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΜΑΣ..

john είπε...

Γράφω γιατί τρομάζω... Τόσοι πολλοί είναι τελικά οι ρατσιστές στην Ελλάδα; Ειλικρινά είναι απίστευτα τα σχόλια. Μαζί σου ΠΡΕΖΑ TV! Απαράδεκτοι οι ρατσιστές και τα σχόλιά τους.

Ανώνυμος είπε...

an ego anixo ta podia mou k po kosme ela,pios tha ftei meta?ego pou ta anixa i afti pou idan eleuthero k mpikan?ara afti i anthropi den ftene, gia ena kalitero avrio irthan edo.apla kapioi xehasan na klisoun tin porta.aftous prepi na piasoun k na htipane,aftous eki pano tous klefres tous lopodites tous ekbiaste ktl ktl.

7th SickDog είπε...

Ορθογραφία δεν έμαθε κανείς σε αυτή τη χώρα. Πως να διώξω τους ξένους αν δεν ξέρω καν τη γλώσσα μου. Ηρεμία παιδιά, η βια δε θα δώσει λύση, ούτε η σωματική ούτε η λεκτική.

Ανώνυμος είπε...

τι είναι αυτα τα ζάκια ρε; χαχαχαχαχα φιλαράκια έχετε κανα πενηντάρικο;

κόψε κάτι φάτσες γαμώ το ξεστάυρι τους μέσα γαμώ, αν έχει ενας απο αυτούς ΑΡΧΙΔΙΑ ας πάει να δείρει μόνος του τον αράπη, αλλα αρχίδια αρχίδια έχουν.

πιθηκοι, ορκς, ουγκα ουγκα, οβερ

Ανώνυμος είπε...

ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΜΕ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ .
Τοσο μαλακες που νομιζουν οτι ειναι ελληνες και η σημαια που προσκυνανε και λενε ελληνικη εχει το σταυρο αυτων που βεβηλωσαν , εξαφανισαν το Δωδεκαθεο και τον αρχαιο ελληνικο πολιτισμο . αφιλοξενοι χριστιανοι με τουρκικα επιθετα και φιλοσοφια που νομιζουν οτι ειναι ελληνες .

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΣΤΕ!!! ΠΡΟΒΑΤΑ... ΨΑΧΤΕΙΤΕ ΛΙΓΟ ΑΝΑΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ...ΠΡΟΒΑΤΑ, Ε ΠΡΟΒΑΤΑ...

Ανώνυμος είπε...

δεν είναι χρυσΑυΛΗΤΕΣ !!

ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ ΕΘΕΛ ΕΙΝΑΙ !!!

αχα χα μπούχαλα

Ανώνυμος είπε...

otan oi lathrometanastes biazoun/skotonoun einai kala e? a tous kakomoirides... bebews kai simfwnw na fane ksylo (toulaxiston) episis na fane ksylo kai aytoi pou tous eferan

BROADCAST30 είπε...

ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΤΣΟΙ

Ανώνυμος είπε...

θα θελα να ξερα τη γνωμη αυτου του κοριτσιου μετα απο χρονια....που την ωρα που ο πατερας της...ετοιμαζοταν να παει τη μαμα της στο μαιευτηριο για να τη φερει στον κοσμο...εκανε το τρομερο...κ απαραδεκτο λαθος να κραταει μαζι του κ την...καμερα!!!!οπως κ απαραδεκτο ηταν να ερθει στον κοσμο ...ξημερωματα!!!ειναι δυνατον;;;κατα πασαπ πιθανοτητα μαλλον το πρωτο που θα αισθανεται ...θα ειναι τυψεις,γιατι η ιδια..με το πεισμα της να ...γεννηθει μεσα στο βραδυ...δεν γνωρισε πατερα!!!!τι να πω....ημαρτον ρε παιδια!!!α ρε ....ελλαδα!!!

Ανώνυμος είπε...

πολιτικό άσυλο σε όλους τους αλλοδαπούς, εργασία, επίδομα βιασμού στους άγαμους και μπόνους στις εκατό ληστείες