Τετάρτη, Ιουνίου 01, 2011

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΠΕ-ΜΠΕ ΣΕ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΤΟ FIMOTRO!!!!

Στόχος νέας συκοφαντικής επίθεσης έγινε από χθες το ΑΠΕ-ΜΠΕ κατ΄αρχήν από το blog «fimotro» και ακολούθως από τον παρουσιαστή της εκπομπής «Αποκαλυπτικό Δελτίο» του «Extra Channel» κ. Γιάννη Παπαγιάννη. Η επίθεση αυτή μόνο τυχαία δεν μπορεί να θεωρηθεί.

    Εκδηλώθηκε σε μια χρονική συγκυρία που στο ΑΠΕ-ΜΠΕ διεξάγεται εξονυχιστική έρευνα από τους Ελεγκτές Δημόσιας Διοίκησης, μετά από εντολή του αρμόδιου υφυπουργού κ. Γ. Πεταλωτή, για τον καταλογισμό ευθυνών για όλα εκείνα που οδήγησαν το ΑΠΕ-ΜΠΕ σε διοικητικό, λειτουργικό και οικονομικό αδιέξοδο.

    Οι κύκλοι που συντονίζουν τη συκοφαντική εκστρατεία εναντίον του ΑΠΕ-ΜΠΕ έχουν προσωπικό ενδιαφέρον να μην ολοκληρωθεί αυτή η έρευνα.Στενότατη συγγενής του παρουσιαστή Γ. Παπαγιάννη που είχε προσληφθεί ως «δημοσιογράφος» την 1η Ιουλίου του 2009

χωρίς ποτέ να έχει παραδώσει κείμενο εργασίας της, εισέπραττε κανονικά το μισθό της έως τις 31.03.2011 αποκομίζοντας συνολικά δεκάδες χιλιάδες ευρώ. Στο πλαίσιο της προσπάθειας οικονομικής εξυγίανσης του εθνικού πρακτορείου και πάταξης του φαινομένου των αργομισθιών, ακολουθείται η οδός της Δικαιοσύνης για επιστροφή του ανωτέρω ποσού ως αχρεωστήτως καταβληθέντος.


    Επίσης, η επίθεση αυτή εκδηλώνεται μετά την αντίδραση του ΑΠΕ-ΜΠΕ για την κλοπή της πνευματικής ιδιοκτησίας των κειμένων του από ανώνυμα μπλογκς μεταξύ των οποίων και το «fimotro».

    Σε ό,τι αφορά τη συνάδελφο κα Φαίη Καραβίτη το ΑΠΕ-ΜΠΕ με τη χθεσινή του ανακοίνωση έπραξε αυτό που θα έπραττε και για οποιονδήποτε άλλον εργαζόμενό του, ο οποίος συμμετέχει ενεργά στην ανασυγκρότηση του πρακτορείου και θα γινόταν στόχος άδικων επιθέσεων. Ειδικότερα, ο κ. Παπαγιάννης ψεύδεται όταν υποστηρίζει ότι η κα Καραβίτη τοποθετήθηκε στο ρεπορτάζ της Προεδρίας της Δημοκρατίας από τον νυν Διευθυντή του ΑΠΕ-ΜΠΕ, ενώ γνωρίζει ότι αυτό έγινε από τον προηγούμενο Διευθυντή κ. Γ. Ταμπακόπουλο, ο οποίος είχε προσλάβει και τη στενή συγγενή του.

ΠΡΕΖΑ TV
1-6-2011

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Δεν το πιστεύω !! Ο Παπαγιάννης λαμόγιο; Α Πα Πα ! Αποκλείεται !! Τι μας λέτε τώρα, πάει χάλασε ο κόσμος.Συκοφάντης ο Γιάννης !!! Αυτή είναι άγνωστη λέξη για το παιδί, παρότι αποζεί από αυτή.