Κυριακή, Αυγούστου 28, 2011

ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΕΧΤΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ...ΠΑΡΑ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΗΣ ESPRESSO ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ...

ΒΑΣΗ ΚΟΙΝΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ Η ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΟΛΥ KONTA ΣΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΣΕΧΤΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΔΙΑΡΡΕΙ ΣΤΟ ΤΥΠΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΚΑΛΑ ΠΑΝΕ ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΤΗΣ.
ΧΡΗΣΤΟ ΠΑΠΟΥΤΣΗ,ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ,ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ ΓΚΙΟΛΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΥΧΑΙΑ,ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΣΕ ΚΟΙΝΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Η ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ  ΜΕ ΤΟ TROKTIKO,ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΝΟΥΕΡΟ 1 ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ SITE/BLOG ΣΕ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΠΩΣ ΟΙ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ ΤΟΥ BLOG TROKTIKO,ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΘΑΝΑΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ.
ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΕΕΙ 1 ΧΡΟΝΟ ΜΕΤΑ ΚΑΙ Ο ΠΕΘΕΡΟΣ ΤΟΥ.


Σε εγρήγορση βρίσκονται στον δωδέκατο όροφο της ΓΑΔΑ. Οι άντρες της Αντιτρομοκρατικής πιστεύουν ότι έχουν λύσει πολλούς από τους γρίφους που έπρεπε για να ξεδιαλύνουν δύο σημαντικές εκκρεμότητες που έχουν με τη νεοτρομοκρατία. 
Ο εντοπισμός του κρησφύγετου όπου βρίσκονται τα όπλα-ταυτότητα της οργάνωσης «Σέχτα Επαναστατών» είναι το πρώτο μέλημα των αντρών της Αντιτρομοκρατικής. Τα όπλα αυτά είχαν χρησιμοποιηθεί στις δολοφονίες του αστυνομικού της Αντιτρομοκρατικής Νεκτάριου Σάββα και του δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια. Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι έρευνες της Αντιτρομοκρατικής για τον εντοπισμό του χώρου στον οποίο βρίσκονται τα όπλα έχουν σημειώσει πολύ μεγάλη πρόοδο.



Σε ό,τι αφορά το ανθρώπινο δυναμικό της οργάνωσης, οι αξιωματικοί της Αντιτρομοκρατικής πιστεύουν πως έχουν καταφέρει ένα καίριο πλήγμα στους κομάντος της «Σέχτας» με τις αθρόες συλλήψεις μελών της οργάνωσης «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς». 


Κι αυτό γιατί θεωρούν πως υπήρχε ευθεία διασύνδεση των δύο οργανώσεων, με αποτέλεσμα μετά τις τελευταίες συλλήψεις για τη «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς» να σιγήσει και η «Σέχτα».


Οσο όμως τα όπλα-ταυτότητα δεν είναι στα χέρια των αντρών της Αντιτρομοκρατικής κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο να βρεθούν και πάλι στην κατοχή ανθρώπων που θα τα κάνουν να ξαναβγάλουν από τις κάννες τους καυτό μολύβι.


Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες της «Espresso», η ηγεσία της Αντιτρομοκρατικής μετά την πρόοδο των ερευνών είναι έτοιμη και πολύ σύντομα πιστεύει ότι θα έχει τα πολυπόθητα αποτελέσματα.


Η δεύτερη, εξίσου σημαντική εκκρεμότητα που έχουν οι άντρες της Αντιτρομοκρατικής είναι ο εντοπισμός και η σύλληψη του δεύτερου οπλοφόρου της αιματηρής συμπλοκής στην Πεύκη τον περασμένο Μάρτιο. Του δράστη, δηλαδή, που μετά τη συμπλοκή και τον τραυματισμό των δύο αστυνομικών της Αμεσης Δράσης κατάφερε να διαφύγει χρησιμοποιώντας το περιπολικό των τραυματισμένων αστυνομικών. 


Οπως πρώτη αποκάλυψε η «Espresso», η Αντιτρομοκρατική γνωρίζει την ταυτότητα του δράστη. Αν και ο 21χρονος φοιτητής στο Πανεπιστήμιο του Αιγαίου που τραυματίστηκε στη συμπλοκή της Πεύκης και συνελήφθη, παρά την... πιεστική ανάκριση, δεν είπε το παραμικρό στους άνδρες της Αντιτρομοκρατικής, εκείνοι γνωρίζουν ποιος είναι ο συνεργός του ο οποίος διέφυγε. 


Τον γνωρίζουν από παλαιότερη υπόθεση και δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε πως κάποια στιγμή τον είχαν από κοντά, αλλά κατάφερε να σβήσει τα ίχνη του πριν από τη συμπλοκή της Πεύκης.




ΘΕΟΔΟΣΗΣ Π.ΠΑΝΟΥ - http://www.espressonews.gr
http://www.espressonews.gr/default.asp?pid=79&la=1&catid=1&artid=1414289&pg=1
ΠΡΕΖΑ TV
28-8-2011

Δεν υπάρχουν σχόλια: