Τρίτη, Νοεμβρίου 29, 2011

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΑΓΚΑΛΟΣ:ΟΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ,ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ


Νεες δηλωσεις του Θεοδωρου Παγκαλου που προκαλουν,ερχονται σημερα στη δημοσιοτητα. Ο Θοδωρος Παγκαλος μιλώντας στο Γαλλικο καναλι France 5 και στην εκπομπη   Le monde en marche,αναφερει μεταξυ αλλων πως οι Αγανακτισμενοι που κατεβαιναν στις πλατειες ολης της χωρας,δηλαδη,πανω απο 2 εκ.Ελληνες,ηταν ενα μειγμα απο κομμουνιστες,φασιστες και μαλακες!!!
Ο καθενας ας βγαλει τα συμπερασματα του...
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:


ΠΡΕΖΑ TV
29-11-2011

24 σχόλια:

Χαζούλης είπε...

Το πρόβλημα θα ήταν αν έλεγε τ' αντίθετα...

71nasta είπε...

ποτε θα το κρεμασουμε με κεινο το συρματοσχοινο που λεγαμε αυτο το κτηνος?αντε γιατι πολλα μας τα πε...

Ανώνυμος είπε...

πάλι στον καθρέφτη ήτανε;

Ανώνυμος είπε...

Πάγκαλε, πάλι μπέρδεψες τα φάρμακα για την μαλάκυνση με τις καραμέλες; mitsos175.

Ανώνυμος είπε...

Πως κυκλοφορεί αυτός ο αλήταρας ακόμα;

Ανώνυμος είπε...

Φασίστας ήταν ο παππούς σου, κομμουνιστής το παιζες στα νειάτα σου, όσο για το μαλάκας καμιά αμφιβολία με τόσες μαλακίες που χεις πει και κάνεις.
Συμφωνώ με τον 8:11 λοιπόν.

Ανώνυμος είπε...

Ρε φίλε συγνώμη κιόλας αλλά δεν ξέρουμε όλοι γαλικά δεν έχει υπότιτλους;

Ανώνυμος είπε...

Gnwstos sikofantis tou laikou panergatikou kinimatos pou theli na kapelosi KOMOYNISTIKO KOMma ELLADOS.....i timoria tou tha erthei stin kalpi me isxiro kk.....

Ανώνυμος είπε...

ΟΥΣΤ ..... ΣΤΟΝ ΜΠΟΥΧΕΣΑ

Ανώνυμος είπε...

Πως ειναι δυνατόν αυτό το χοντρογουρουνο αυτό το αποβράσμα να το ανεχόμαστε ακόμα?
Πανγαλε θα είσαι μου φενεται ο πρώτος στην κρεμάλα...

Σε φτύνω...
Μαρίνος

Ανώνυμος είπε...

Πάγκαλε γουρούνα που μας λες τώρα
και μαλακές . Αυτοί οι μαλάκες σε πληρώνουν και έχεις ξεχειλώσεις .
ΦΤΟΥ ΣΟΥ ....ΛΑΜΑΜΟΓΙΟ

Ανώνυμος είπε...

Πάγκαλε κοπρίτη κλέφτη του λαού μας
βρε αςςςςς στο διάολο.Θα μας πεις και
μαλακές που μας έχεις γονατίσει εσύ
και το ΚΟΛΟΠΑΣΟΚ ΣΟΥ

Ανώνυμος είπε...

Δεν είπε για το κίνημα των αγανακτισμένων. Είπε ότι όσοι δεν θέλουν να πληρώσουμε το χρέος και να βγούμε από την Ευρωπαϊκή ένωση είναι φασίστες κομμουνιστές και χαζοί.

Ανώνυμος είπε...

Κ τι αλλαζει?? Το εξαβιζω τερας αυτος ο βενιζελος κ ολοι η ρατσα να το πληρωσουν...εμεις παντα πληρωναμε τους φορους αρα να φανε τα σκατα μας!!!!!!ηδη τωρα που μιλαμε συνεχειζουν να κλεβουν τα κρεατα

Ανώνυμος είπε...

sfaxte to xondro
na fame xoirino

Βασίλειος Περαντζάκης είπε...

Καλά να τον πειράζουν οι Κομμουνιστές... αλλά εγώ είμαι περήφανος που είμαι μαλάκας και φασίστας...

Α ρε Πάγκαλε τεράστιε...!!!

Ανώνυμος είπε...

10:36 KAI ESY MALAKAS EISAI SAN KAI AYTON OOOOOOOST PALIOZOA. OLOI H BOYLH EINAI GIA FOTIA!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

θανατος σε ολους μεχρι τριτο βαθμο συγγενειας μονο ετσι μπορει να γλυτωσουμε απο απ' αυτους...

NewNeuromancer είπε...

«…είναι φασίστες και είναι και μαλάκες», είπε ο «ντε Γκωλ»: έτσι είναι… Ξέρετε υπάρχει μια θεωρία που λέει ότι προβάλουμε πάνω στους άλλους τα δικά μας ελαττώματα. Δηλ. χαρακτηρίζουμε τους άλλους βάσει της άποψης που έχουμε για τον εαυτό μας. Δηλ. ο μαλάκας που φούνταρε τη χώρα, ο μαλάκας που ευθύνεται για τη χρεοκοπία της. Ο μαλάκας που μαλακ…ται όλη μέρα σε ένα γραφείο χωρίς αντικείμενο και τον πληρώνουν οι «μαλάκες». Ο μαλάκας που ευθύνεται για τα μνημόνια που υπέγραψε και ψήφησε σαν μαλάκας και που ούτε καν διαπραγματεύτηκε –Ο, Μαλάκας–! Λέει τους άλλους «μαλάκες». Νομίζει, ο μαλάκας, ότι στο τέλος οι «μαλάκες» δεν θα τον δικάσουν για τις μαλακίες του και την προδοσία του. Νομίζει ότι δεν θα του ζητήσουν τα ρέστα, αυτοί που τους άφησε ρέστους. Τόσο χοντρομαλάκας είναι. Δεν βλέπει ότι η Ιστορία δεν κάνει μαλακίες με τους μαλάκες, που είναι σχεδόν πάντα και φασίστες! (σημ.: Για τον «ντε Γκωλ» τα γράψαμε… όχι για τον ντε χοντροκώλ …)

Όμως επειδή ο ντε χοντροκώλ συγκυβερνάει με άλλα κόμματα αυτή τη στιγμή, μήπως έχουν να μας πουν κάτι οι συγκυβερνόντες; Ή και για αυτούς οι αγανακτισμένοι πολίτες είναι «μαλάκες»;

Σκοπεύει κάποιος να πετάξει τον Πάγκαλο εκτός της κυβερνήσεως; Ώστε να τον αφήσει χωρίς φρουρά, για να τον δούμε πώς θα περπατάει στην κοινωνία που θεωρεί ότι απαρτίζεται από μαλάκες. Χωρίς φρουρά, αν είσαι μάγκας Παγκαλάκο.

(Παγκαλάκο, πες κάτι και για τη Γερμανία, για τη Μέρκελ. Έλα, εσύ τα λες, είσαι σκληρό αγόρι εσύ. Δεν είσαι τζάμπα μάγκας...)

modiliani είπε...

o pagkalos einai apo tous elaxistous mi laikistes p dn xaideuei autia..i erwtisi itan gia autous pou theloune na fygoume apo ti zwni tou eurw alla to piran oi gnwstoi laikistes kai to ekanan oti ithela...

Ανώνυμος είπε...

Άλλο ένα fail, και μάλιστα epic.
Αν ήξερες ελληνικά θα καταλάβαινες ότι δεν μιλάει για τους αγανακτισμένους.
Βασικά, οι αγανακτισμένοι δεν αναφέρονται καθόλου.

Ανώνυμος είπε...

Μου αρέσουν οι χελώνες

Polykarpos είπε...

Κέντρο Αθήνας "AΝΑΠΛΑΣΕΙΣ" ΠΕΔΙΟΥ ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ: in "Post Mortem"

ΓΟΛΓΟΘΑΣ εως το ΣτΕ & ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΑΝΑΛΗΘΕΙΕΣ.


Στην ΗΜΙΤΕΛΗ ΑΝΑΠΛΑΣΗ που μας παρέδωσε το Ελληνικό Κράτος, ως φαίνεται με μια απλή ματιά απαντούμε:

"{Παρεδόθη}" καθυστερημένα τουλάχιστον κατά 1+1/2 έτος.

Αντί για Οικολογικού τύπου Ανάπλαση Πάρκου, είδαμε την κατασκευή - ενταφιασμό συνόλου κυβικών μέτρων όγκου μπετόν 6.000 κυβ.μ, δηλαδή όγκου μπετόν ισοδύναμου με τον όγκο μπετόν "6" 6όροφων πολυκατοικιών μέσα ............σε δασική έκταση.!!!

Ο αρχικός προυπολογισμός στις τεράστιες πινακίδες 9,150.000 $ Ευρώ ( το έτος 2006 ) + 400.000 $Ευρώ με το νέο εγκριθέν κονδύλι για αποκατάσταση ΠΟΙΩΝ φθορών ? στην πλ.Πρωτομαγιάς + τις τυχόν αναθεωρήσεις, δεν προσέφερε τίποτα το ουσιώδες στο Πάρκο και τούτο διότι : ανύπαρκτες τουαλέττες, υπαρκτές οι χημικές και αρωματικές, μη αναπλασθέν κτίριο Αλσους - Οικονομίδη, μή αναπλασθέν κτίριο Green Park, ανυπαρξία φύτευσης δένδρων υψηλής οροφής και ΜΗ αναμόχλευση διάστρωση υγειούς χώματος. Σύμφωνα με τα έγγραφα των πρώην κων. Δασάρχη - Περιφερειάρχη η κεντρική πλατεία πλησίον πρώην περιπτέρου είναι αυθαίρετη (και οχι μόνο) !
{ έγγραφα οικ.693/03/04/2009 - 699/07/04/2009 Γενικής Δνσης Περιφέρειας / Δνσης Δασών Αθηνών: Δασάρχης, με θέμα: Απόφαση Κατεδάφισης αυθαίρετων κατασκευών σε δασική αναδασωτέα έκταση }.....,
H σφράγιση γής εδάφους από μή πορώδη υλικά και τα εκτεταμένα ιχνη οικοδομικών κατασκευών σε δασική έκταση 1/4 της συνολικής των 235 στρεμμ.του Πάρκου, τουλάχιστον 60 στρεμμ.{επιμέτρηση ειδικών επιστημόνων}, παρεμποδίζει ως τούτο γίνεται κατανοητό την διύγρανση και "πνίγει" την διαπνοή του εδάφους, τουτέστιν είναι ολωσδιόλου ΑντιΟικολογική.!!!!!!!!!

Όλα τούτα σε ευθεία αντίφαση με ότι αναγράφεται στην αναρτηθείσα πινακίδα της "τσιμεντένιας μάντρας" πλησίον του μνημείου της Αθηνάς των κων Μπέη - Γεννηματά.....και ότι: το Εργον

της Αναπλάσεως εν έτει Δεκ.2010............Ολοκληρώθηκε.!!!!!

συνεχ..

Ανώνυμος είπε...

.....ακόμα μιλάει με τα χειρότερα για τους έλληνες , για την πατριδα του, το πολιτικο συστημα που κυβερνουσε την ΕΛΛΑΔΑ είναι υπευθυνο για την κατασταση μας και οχι ο απλος λαος!!!
ο βενιζέλος είπε στο
http://www.naro.gr/14/2329350/benizelos-kapoioi-de-mas-theloun-stin-eurozoni.html